Вероніка Земанова

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Вероніка Земанова
чеськ. Veronika Zemanová
Народилася 14 квітня 1975(1975-04-14)[1][2] (49 років)
Чеські Будейовиці, Чехословаччина[1]
Країна  Чехія
Місце проживання Чеські Будейовиці
Діяльність еротична модель, модель
Знання мов чеська і англійська
Заклад Twistys, Actiongirls.comd і Danni.comd
Роки активності 2002 — тепер. час
Вага 50 кг
Зріст 168 см
Волосся чорне[d] і каштанове[d]
Очі темно-каріd
IMDb ID 1312584
Сайт veronika-zemanova.com

Вероніка Земанова (чеськ. Veronika Zemanová; 14 квітня 1975, Чеські Будейовиці, ЧССР) — чеська фотомодель, фотограф, співачка.

Біографія[ред. | ред. код]

Народилася 14 квітня 1975 року.

У 1989 році закінчила школу. Після закінчення школи вступила до гімназії. Під час навчання цікавилася біологією та мистецтвами, прагнула стати біологом. Закінчивши гімназію Вероніка протягом трьох років навчалася у школі фотографії. Вона виконувала багато випадкових робіт, щоб заплатити за своє навчання, і зрештою змогла працювати фотографом.

У 1997 році все її обладнання було вкрадено до того, як вона навіть встигла за це заплатити. Молода жінка, розорена і потопаюча в боргах, повинна відмовитися від незалежності і влаштовується візажистом у фотографа. Їй доводиться грати роль господині, одягненої в шкіру, у постановках SM, організованих у замку Черна в Моравії. Вона проходить перед об’єктивом майже без її відома, коли робляться фотографії цих сеансів.

Незабаром після цього в Римі вона зустріла фотографа Стефано Санторі (англ. Stefano Santori), який опублікував її знімки в інтернеті під псевдонімом «Єва». При цьому Вероніка стверджує, що не давала на це дозволу. Незабаром їхня спільна діяльність закінчилася. Після розриву модель почала працювати з однією з найвідоміших фотографів світу — Сьюзі Рендалл. Завдяки цьому популярність Вероніки різко пішла нагору, а її знімки стали з'являтися в найвідоміших журналах: Hustler, Playboy, Penthouse і т. д. Тепер вона публікувалася під своїм справжнім ім'ям.

На відміну від багатьох інших моделей, Вероніка не хотіла робити пластичних операцій, як і зніматися в компанії з чоловіками. Можливо, саме це виділило її на тлі інших моделей та сприяло популярності. Однак у 2001 році вона все ж таки змушена була зробити операцію зі збільшення об'єму грудей, оскільки в цей час втратила у вазі. На даний момент її об'єм грудей дорівнює 90 см при зрості 168 см. При цьому вона втратила шанс стати моделлю Perfect 10, тому що агентство спеціалізується лише на фотосесіях моделей із натуральними грудьми.

В 2002 Вероніка вирішила спробувати себе в ролі співачки і випустила сингл The Model, виконавши однойменну пісню легендарної німецької групи Kraftwerk, а також зняла на неї кліп. Комерційного успіху сингл не мав.

У 2004 році стала «Дівчиною сезону Actiongirls.com» і підписала контракт на п'ять років із засновником, власником, фотографом та режисером ресурсу Скоттом ScottyJX Прегітцером.

12 листопада 2003 року Вероніка вийшла заміж, а наприкінці 2009 року залишила еротичний бізнес. Проте, згідно заяв її менеджера, вона продовжить брати участь у показах мод, рекламі та зйомках фільмів.

Фільмографія[ред. | ред. код]

  • 2002 — Naughty Pinups
  • 2002 — May Girls of IVOLT
  • 2002 — Busty Naturals
  • 2002 — Erotic Idols
  • 2003 — М'ячик / The Ball
  • 2005 — Бойові дівчата. Епізод 1 / Actiongirls.com Volume 1
  • 2007 — Бойові дівчата. Епізод 4 / Actiongirls.com Volume 4
  • 2008 — Бойові дівчата. Епізод 5 / Actiongirls.com Volume 5

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б Person Profile // Internet Movie Database — 1990.
  2. Discogs — 2000.

Посилання[ред. | ред. код]