Випадкових зустрічей не буває (телесеріал)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Випадкових зустрічей не буває
рос. Случайных встреч не бывает
Тип телесеріал
Телеканал(и) Україна 1+1 (2016)
Україна 1+1 Україна (2023)
Жанр мелодрама
Знімання багатокамерна
Компанія «1+1 продакшн»
Сценарист Лариса Марцева
Георгій Кіквалідзе
Режисер Вікторія Мельникова
Оператор Маркіян Канюка
Продюсери Олександр Ткаченко
Вікторія Лезіна
Олена Васильєва
Композитор Руслан Квінта
Країна-виробник Україна Україна
Мова оригіналу російська
Перший показ 18 вересня 2016 —
Кількість серій 4
Посилання

«Випадкових зустрічей не буває» (рос. Случайных встреч не бывает) — український мелодраматичний телесеріал, що розповідає історію молодої, красивої й успішної жінки Олени, яка колись зробила помилку, про яку тепер дуже шкодує. Повторні покази з повним українським дубляжем транслювався на телеканалі «1+1 Україна».

Синопсис[ред. | ред. код]

Найбільша мрія Олени Ворохтіної – головної героїні фільму «Випадкових зустрічей не буває» – всиновити дитину. По молодості вона помилилася, і тепер не може мати дітей. Вона вмовляє чоловіка Олександра, але той не хоче й слухати та знаходить усілякі відмовки. У сім’ї часто через це сваряться. Згодом виявляється, що у подружжя чимало й інших причин для суперечок та приховування секретів один від одного. Героїв пов’язують не лише сімейні стосунки, а й спільний бізнес. Чоловік вкотре відмовляється супроводжувати дружину до дитячого будинку, посилаючись на важливу зустріч, а сам у цей час іде зі своєю коханкою Сантою до ресторану. У боротьбі за щастя Олена переживає багато перепон, розчарувань, особистих трагедій і драм. Чи зможе головна героїня витримати усі ці випробування і нарешті знайти справжнє кохання – головна інтрига картини. [1]

У ролях[ред. | ред. код]

Знімальна група[ред. | ред. код]

Український дубляж[ред. | ред. код]

Українською мовою серіал дубльовано студією 1+1 у 2023 році.

Ролі дублювали: Євген Пашин, Максим Кондратюк, Олег Лепенець, Олесь Гімбаржевський, Михайло Кришталь, Юрій Кудрявець, Володимир Терещук, Павло Скороходько, Роман Чорний, Михайло Тишин, Олексій Череватенко, Олександр Погребняк, Денис Жупник, Олександр Солодкий, Ірина Дорошенко, Лідія Муращенко, Олена Узлюк, Ольга Радчук, Наталя Романько-Кисельова, Марина Локтіонова, Юлія Шаповал, Наталя Денисенко.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Випадкових зустрічей не буває — Про серіал. Архів оригіналу за 25 вересня 2017. Процитовано 16 вересня 2017.