Джуд Дуарте

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Джуд Дуарте
Jude Duarte
Творець:Голлі Блек
Твори:Народ повітря
Стать:жіноча
Раса:людина
Родина:Тарін Дуарте, Маб Грінбрієр, Селія Грінбрієр
Прізвисько:Верховна Королева Джуд

Джуд Дуарте — головна героїня серії книг «Народ повітря» Голлі Блек.

Джуд Дуарте — людина і Верховна Королева Ельфгейму. Вона дочка Єви і Джастіна Дуарте, названа дочка Мадока і Оріани, невістка леді Аші, зведена сестра Вів'єн, сестра-близнючка Тарін Дуарте, названа сестра Дуби, дружина Кардана Грінбрієра, правнучка Маб Грінбрієр, невістка Елдреда Грінбрієра, невістка Бейлін, Еловіна, Дейна, Ріа і Селії Грінбрієрів, а також тітка майбутньої дитини Тарін. Верховна Королева Джуд також є нинішнім лідером шпигунської групи під назвою «Двір Тіней», де вона відома як Королева.

Фізичний опис

[ред. | ред. код]

Джуд має каштанове волосся, яке описують як колір верби, і яке вона зазвичай носить у зачісках. Найпомітніша зачіска, яку вона носить, — це роги, зроблені з її волосся. Її також описують як таку, що має м'якші риси обличчя порівняно з феями, наприклад, обличчя у формі серця. Подейкують, що її очі мають колір волоських горіхів. Інші називають її обличчя гарненьким, а Локк назвав її прекрасною. Кардан вважає її смертну красу унікальною.

Особистість

[ред. | ред. код]

Як смертна, що виросла серед фейрі, Джуд сповнена рішучості довести, що вона нічим не гірша за місцевих мешканців. Вона смілива. Коли їй страшно, вона намагається залишатися холоднокровною і ніколи не дозволяє іншим бачити свій страх. Вона вперта, працьовита, амбітна і процвітає завдяки стратегіям. Джуд дуже розумна, обожнює світ фей і ніколи не втомлюється від видовищності та пишноти Двору. Вона вважає, що як людина, викрадена зі світу смертних, вона не повинна любити фей, але вона любить їх. Як людина, Джуд може обманювати, на відміну від фей, і часто цим користується.

Примітки

[ред. | ред. код]

Джерела

[ред. | ред. код]