Елісон Кемерон

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Елісон Кемерон
Дженніфер Моррісон, виконувачка ролі Елісон Кемерон
Дженніфер Моррісон, виконувачка ролі Елісон Кемерон
Дженніфер Моррісон, виконувачка ролі Елісон Кемерон
Інформація
Стать Жінка
Вік 28
Звання лікар відділення діагностичної медицини (1-3 сезон), старший лікар відділення екстреної медичної допомоги (4-5 сезон)
Число епізодів 110
Виконавець ролі Дженніфер Моррісон

Лікар Елісон Кемерон (англ. Allison_Cameron) — персонажка американського телесеріалу «Доктор Хаус» у виконанні Дженніфер Моррісон.

Кемерон у фільмі відома своєю чесністю й щирістю. Вона заперечує метод Хауса щодо обману пацієнтів, легко завойовує їхню довіру, може одержати згоди на діагностичні процедури, що для Хауса з його брутальністю часто є проблематичним.

До роботи в команді Хауса Кемерон пройшла інтернатуру у клініці Майо й була однією з найкращих студентів у своєму класі під час навчання в медичній школі. Незважаючи на свою доброту й серйозність, Кемерон не змогла уникнути трагічних подій у житті. Її хворобливе відношення до смерті пояснюється тим, що в 21 рік вона закохалася в помираючого чоловіка. Вона одружилася з ним, а через 6 місяців той помер від раку щитоподібної залози з метастазами в мозок.

У першому сезоні Кемерон фліртує із Грегорі Хаусом, і це закінчується побаченням. У третьому сезоні Кемерон цілує Хауса з метою добути зразок його крові. В підсумку їхні відносини сходять на ніщо, оскільки Кемерон заводить стосунки з Чейзом.

Наприкінці третього сезону Кемерон звільняється після того, як звільнився Форман, і Хаус звільнив Чейза.

У четвертому й п'ятому сезонах Кэмерон працює в Принстон Плейнсборо лікаркою швидкої допомоги й продовжує стосунки з Чейзом. Крім того, іноді допомагає в рішенні заплутаних випадків Форману й новим членам команди Хауса, попри те, що ті одного разу саботували її роботу. У фінальній серії п'ятого сезону одружується з Чейзом.

У сьомій серії шостого сезону кидає Чейза через те, що він вбив диктатора африканської країни Дібалу, що був їх пацієнтом.

З'являється в серіалі після цього лише один раз в 16-му епізоді 6 сезону.

Джерела[ред. | ред. код]