Камчатський час

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Час у Росії:
   USZ1
Калінінградський час MSK-1 (UTC+2) 22:58
   MSK
Московський час MSK (UTC+3) 23:58
   SAMT
Самарський час MSK+1 (UTC+4) 00:58
   YEKT
Єкатеринбурзький час MSK+2 (UTC+5) 01:58
   OMST
Омський час MSK+3 (UTC+7) 02:58
   KRAT
Красноярський час MSK+4 (UTC+7) 03:58
   IRKT
Іркутський час MSK+5 (UTC+8) 04:58
   YAKT
Якутський час MSK+6 (UTC+9) 05:58
   VLAT
Владивостоцький час MSK+7 (UTC+10) 06:58
   MAGT
Магаданський час MSK+8 (UTC+11) 07:58
   PETT
Камчатський час MSK+9 (UTC+12) 08:58

Камча́тський час (рос. камчатское время, PETT) — умовна назва для часового поясу у Росії, що відрізняється на +12 годин від UTC (UTC+12) і на +9 годин від московського часу (MSK+9).

Це офіційний час в Камчатському краї, а також у Чукотському автономному окрузі.

Між 28 березня 2010 і 26 жовтня 2014 вказані території використовували магаданський час.

Посилання[ред. | ред. код]