Кен Парк

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Кен Парк
англ. Ken Park
Жанр драма
Режисер Ларрі Кларк[1] і Edward Lachmand[1]
Продюсер Олівер Бремонд
Паскаль Бретон
Вікторія Гудол
Кіс Касандер
Сценарист Ларрі Кларк
Хармоні Корін
У головних
ролях
Мев Кіллан[2], Вейд Вільямс[2], Аманда Пламмер[2], Гаррісон Янгd[2], Tiffany Limosd[2], James Ransoned[2], Stephen Jassod[2], Хуліо Оскар Мечосоd[2], Bill Fagerbakked[2], Річард Ріліd[2] і Ларрі Кларк[2]
Оператор Ларрі Кларк і Edward Lachmand
Кінокомпанія Cinéad[3]
Дистриб'ютор 01 Distributiond і Netflix
Тривалість 96 хв.
Мова англійська
Країна  Франція
 США
 Нідерланди
Рік 2002
IMDb ID 0209077

«Кен Парк» — фільм 2002 року режисера Ларрі Кларка про життя підлітків з їх проблемами в сім'ї та особистому житті.

Сюжет[ред. | ред. код]

Перший фільм Ларрі Кларка «Дітки» розповідав про таємний світ дітей, куди немає входу батькам. У «Кен Парку» ми входимо у будинку чотирьох сімей і зустрічаємося з батьками.

«Кен Парк» — це історія підлітків і їхніх батьків у Вісалії, штат Каліфорнія: містечку, що загубилося між Лос-Анджелесом і Фресно. Фільм розповідає про життя друзів дитинства — трьох хлопців і однієї дівчини — і їхніх батьків. Всі маски зняті — вас очікує коктейль із насильства, сексу, ненависті, любові і шокуючих сцен.

Шон, який знущається з молодшого брата, вирушив до своєї дівчини, але зустрівся з її матір'ю і замість того, щоб зайнятися з нею вагінальним сексом, робить їй кунілінгус. Тейт, дуже люто ставився до гри «Скрабл», зайнявся онанізмом під акомпанемент тенісного матчу, придушивши себе поясом від халата, взяв ніж і зарізав дідуся і бабусю. Клод відкидає батька, який намагався насильно зробити йому мінет, і йде з дому. А батько Пічез — релігійний фанатик — бере в дружини свою дочку, яка в підсумку займається груповим сексом з Шоном і Клодом.

Цей фільм — не просто драма, а драма 18+. В ньому режисер атакує інститут шлюбу: батьки — суцільно збоченці, матері — дешеві повії. Подружжя, які дожили до старості, підкреслено фальшиві.

В ролях[ред. | ред. код]

Факти[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б http://www.imdb.com/title/tt0209077/
  2. а б в г д е ж и к л м http://www.imdb.com/title/tt0209077/fullcredits
  3. BFI Film & TV Database
  4. The 12 Most Controversial Movie Sex Scenes | TotalFilm.com. Архів оригіналу за 5 лютого 2014. Процитовано 30 червня 2017.
  5. Список фильмов, запрещенных к распространению на территории Республики Беларусь[недоступне посилання з квітня 2019]