Користувач:Хоминець Ігор Степанович/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Хоминець Ігор Степанович - біографія (дата народження -12 квітня 1984 року)

Ювелір, підприємець, експерт на телебаченні.

Місце народження Довжанськ - Свердловськ (до 2016 року), Луганської області, проживання та реєстрація в місті Київ с 2006 - по теперішній час.

Громодянство - Україна.

Національність - українець.

Релігійні погляди - Православ'я

Професійна діяльність:

Професійний ювелір, в професії з 16 років, саме в цьому віці була створена перша авторська Ювелірна прикраса, з 2000 року - по теперішній час активності, було створено на посадах ювеліра та керівника, в шістьох ювелірних компаніях, понад 110000 ювелірних прикрас із золота, срібла та платини (в тому числі створення авторських колекцій). З 2010 по 2019 роки було засновано та створено чотири ювелірних майстерні, інтернет магазин та салон краси в місті Київ, під прапорами Фізичної особи підприємця та бренду "Скань".

В 2019 році, робота в якості Заступника директора виробництва, в відомому ювелірному будинку "SOVA".

Відомий також в роботі с представниками перших облич держави, відомих спортсменів, та представників шоу бізнесу. Не однарозово заявляючи в прямому ефірі, що присутні замовники ювелірних прикрас, серед перерахованих представників. Вважаючи некоректно відображати ім'я віп клієнтів, без їхнього погодження.

Політичні погляди:

Підтримка, на виборах на посаду президента України, в штабі кандидата на посаду президента України - Юлії Володимирівни Тимошенко в 2019 році. Також участь в зустрічах та обговоренні "Нового курсу України".

Військова служба:

Військовослужбовець у запасі, прикордонник, проходження служби в найвідоміший прикордонній заставі, імені, Генерала-полковника Калініченко (начальник військ Червонопрапорного Західного прикордонного округу КДБ, СРСР), охороняючи одночасно морські та сухопутні дільниці. Військове звання - старший солдат.

Погляди на Збройний конфлікт на донбасі:

Дуже боляче сприймаючи, збройне протистояння на сході України, враховуючи народження та проживання до 22 років, в регіоні, та проживання в окупованих територіях рідних та друзів дитинства. Обіцяючи, відвідати рідне місто, тільки після завершення збройного конфлікту.

Робота в ЗМІ:

Експерт на телебаченні, в галузі технологій виробництва ювелірних виробів. Прямі ефірі та інтерью на телеканалах Тоніс, GenuineTV, Перший діловий, Вінтаж, ТРК Чорноморська.

З жовтня 2019 року - грудень 2020р. Головний ювелір, керівник відділу, на телеканалі GenuineTV, також робота в якості експерта у прямому ефірі.

Грудень 2020 - Січень 2021, успішне проходження курсів " Чи можу я стати актором" в найвідоміший кіношколі "Ukrainian film school" в кіностудії Film.UA

Особисте життя:

Одружений, виховує трьох дітей (статус багатодітного батька), Артем 19.03.2007 р.н., Маргарита 18.09.2013 р.н., Софія 24.02.2016 р.н.