Користувач:Belousovaa1708/Городницька Тетяна Ігорівна

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Тетяна Ігорівна Городницька
Народився 11 серпня 1975(1975-08-11) (48 років)
м. Дніпропетровськ, Україна
Діяльність банківська справа
Відомий завдяки Голова Наглядової ради Радабанк
Діти 2

Тетяна Ігорівна Городницька (нар. 11 серпня 1975, Дніпро) – українська бізнесвумен, банкірка, головний акціонер та голова Наглядової ради АТ «АБ «РАДАБАНК».

Освіта

[ред. | ред. код]

Тетяна народилася 11 серпня 1975 року в місті Дніпро. У 1992 році закінчила школу № 43. У 2004 році здобула вищу освіту в Національному гірничому Університеті за спеціальністю «Менеджмент організацій».

Кар'єра

[ред. | ред. код]

У 2011 році Тетяна Ігорівна Городницька стає акціонером ПАТ «АБ «РАДАБАНК», а з 1 вересня 2011 року стає головою Наглядової ради ПАТ «АБ „РАДАБАНК“», з 2021 року — головна акціонерка Банку.

Відзнаки АТ «АБ „РАДАБАНК“»

[ред. | ред. код]
Розглянути перенесення розділу до статті Радабанк.

Визнано[ким?] банком № 1 за депозитними програмами для населення в рамках XIV всеукраїнського конкурсу «Банк року — 2022» від міжнародного фінансового клубу «Банкиръ»;

Входить до ТОП-20 цифрового рейтингу банків за темпами цифровізації банківського сектору від журналу Banker.ua.

Банк посів 20 сходинку рейтингу «25 провідних банків під час війни» від «Financial Club»[голе посилання] та 20-ту сходинку рейтингу стійкості банків від «Мінфін» за І квартал 2023 року[голе посилання].

РАДАБАНК має підтверджений довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaAAA[голе посилання] інвестиційної категорії з прогнозом «в розвитку» та рейтинг надійності депозитних вкладів на рівні r5- від НРА «Рюрік»[голе посилання].

Особисте життя

[ред. | ред. код]

Одружена, має двох дітей: сина Романа Городницького та доньку Еліну.

Найбільшим захопленням Тетяни Городницької є живопис: «Створення картин — своєрідна медитація, яка допомагає наповнитися енергією, перезавантажитися та створити дещо прекрасне для себе і оточуючих».

«Подорожі є не менш важливими для підтримки внутрішнього балансу».

Благодійна діяльність

[ред. | ред. код]

Довгі роки підтримує партнерські відносини з STL-центром у м. Дніпро, РАДАБАНК допоміг у реалізації проєкту реконструкції та модернізації центру в КДЦ «Менора», виділивши грант.

Регулярно бере участь у заходах благодійного фонду Kiddo; 3-й конкурс поспіль виступає інформаційним партнером студентського гранту на навчання в рамках соціального проєкту «Scolarship в Україні».

Під керівництвом Тетяни Городницької, команда РАДАБАНКу співпрацює, як з волонтерськими центрами, так і самотужки здійснює збори коштів для закупівлі в територіальну оборону та Національну гвардію необхідних продуктів, медикаментів для Лікарні швидкої допомоги в м. Дніпро, засобів індивідуального бронезахисту, автомобілів тощо. Завдяки акційному депозиту у вересні 2022 року було відправлено майже 380 тисяч грн благодійної допомоги воїнам ЗСУ.

Див. також

[ред. | ред. код]

Посилання

[ред. | ред. код]