Користувач:ІнстаДок

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з Користувач:Instaco/Чернетка)
Перейти до навігації Перейти до пошуку
https://instaco.com.ua/
ІнстаДок
Посилання instaco.com.ua
Гасло (девіз) Система електронного документообігу і конструктор документів, що зберігає до 70% Вашого часу і коштів на оформлення документів
Комерційний Так
Тип Вебсайт
Реєстрація обов'язкова
Мови українська російська англійська польська болгарська
Українська так
Започатковано 2017
Стан Реліз — У 2019 році було запущено бета-версію системи електронного документообігу, що передбачала конструктор документів та базу шаблонів типових і нетипових договорів та інших документів.
Адреса офісу м. Київ, вул. Максимовича 24

ІнстаДок (англ. InstaDoc) — портал комплексних послуг по роботі зі створенням, оформленням та зберіганням документів, конструктор шаблонів документів, сервіс електронного документообігу, що містить широку базу шаблонами документів на різні ситуації у мультимовному варіанті для бізнесу та громадян. Це, певного роду, робот-юрист, що працює з вашими документами онлайн.

ІнстаДок дозволяє забезпечує повний цикл роботи з документами, від простих заяв і наказів до складних пакетів документів для транскордонних правочинів на різних мовах. ІнстаДок (InstaDoc) надає можливість користуватися готовою базою шаблонів документів, створеною власною командою юристів, а також юристами та юридичними компаніями, які долучилися до створення і упорядкування світового юридичного досвіду роботи з документами, упорядковуючи його для максимально простої, зручної та ефективної роботи клієнтів з документами. ІнстаДок має гнучкий функціонал щодо погодження і підписання документів в середині компанії та з контрагентами, включно з можливістю підписання кваліфікованим електронним підписом, паралельно, послідовно, комбіновано.

ІнстаДок можливість створювати власні шаблони, миттєво обмінюватися документами й автоматично заповнювати документи, в тому числі двомовні. ІнстаДок заощаджує приблизно 70% часу команди на створення і оформлення документів.

Історія ІнстаДок[ред. | ред. код]

ІнстаДок - це проєкт, що народився з ідеї про знищення рутинної роботи з документами, усунення ризику здійснення помилок, одруків та цифровізацію послуг, пов'язаних з документами. Це також місце, де бізнес зустрічається з правниками безпосередньо онлайн при роботі з документами. Навіщо шукати винних в одруках в документах в своїй команді, заповнювати одну й ту саму інформацію про контрагентів, товар тощо по декілька разів в одному договорі, документів, вписувати одне й те саме в бланках, залучати кур'єрські служби для доставки важливих документів, витрачати години на упорядкування в пошук потрібних шаблонів і підписаних документів, якщо можна робити все в одному місці й в декілька кліків. І саме це посприяло створенню стартапу, що повністю змінив систему документообігу й відкрив перспективи доступних онлайн-послуг з будь-якої точки світу та девайсу.

Таким чином у 2017 році було засновано ТОВ «Компанія «Інновації та Стабільність» (ТОВ "ІНСТАКО"). "Insta" також означає "швидкий".

У 2018 році компанія відкрила свій перший офіс в Україні. Знаходився він в місті Оріхів, Запорізької області, на вулиці Покровська.

У 2019 році було запущено бета-версію системи електронного документообігу, що передбачала конструктор документів та базу шаблонів типових і нетипових договорів та інших документів.

У цьому ж 2019 році ІнстаДок виграли конкурс стартапів в номінації Legal

Infrastructure LIGA AWARDS і увійшли до списку фіналістів Гаазького інституту інновацій в праві.

Головними цінностями компанії є прагматизм та справедливість. Холодний розум Феміди, що цінує час. Адже ІнстаДок це й про те як якісно, швидко та з мінімальними витратами часу працювати з документами.

Продукти ІнстаДок[ред. | ред. код]

ІнстаДок містить три основні продукти доступні бізнесу та громадянам: конструктор документів, шаблони документів та систему електронного документообігу.

Конструктор документів

Конструктор документів дає можливість створювати власні шаблони документів перевіреній юридичній базі. Тобто не потрібно витрачати додатковий час, щоб заповнити реквізити стандартних документів. Що, своєю чергою, дозволяє уникати помилок в номерах договорів, додаткових умов чи ПІБ сторін.

Найбільш поширеним конструктор документів є серед груп компаній, юристів, підприємств та ФОП.

У разі необхідності внесення змін їх можна зробити завдяки гнучкій системі редагування шаблонів, наприклад коли змінюється контрагент чи підписант.

Такий конструктор заощаджує час підготовки документів, систематизує документообіг та типи договорів й інших документів, дає можливість використання та підписання готових шаблонів договорів.

  • Конструктор шаблонів документів

Якщо людина працює з документами більше року, то однозначно вони починають повторюватися. Щоб людство мало змогрозв'язішувати глобальні проблеми, то потрібно навчитися економити свій час на виконання рутинних простих, але важливих задач, к- от робота з документами. На порталі вже є близько 500 шаблонів пакетів документів і їх кількість зростає і якість постійно вдосконалюється

  • Шаблони документів

Готові шаблони документів допомагають автоматизувати робочі процеси та пришвидшити процес складання договорів та їх заповнення. Найкраще вона підходить юридичним компанія та адвокатам. Для створення шаблону необхідно скористатися конструктором, з яким можна створити персональний шаблон компанії з логотипом чи персональним стилем.

  • Система електронного документообігу

Система електронного документообігу є зручною як для внутрішнього, так і для зовнішнього документообігу малого та середнього бізнесу, компаній та груп компаній.

З нею можна зберігати всю базу документів в захищеному хмарному середовищі та обмінюватися ними за декілька секунд. А це дозволяє виключити з процесу обміну документами третю сторону (наприклад кур'єра чи поштову службу) та оптимізувати роботу.

Основними функціональними перевагами електронного документообігу є п'ятимовний реєстр контрагентів, автоматизований реєстр документів, дані з ЄДР по контрагентах, зареєстрованих в Україні, підтягуються з ЄДР.

Також в реєстрі документі можна зберігати не лише документи, підписані в ІнстаДок, а й в інших системах та просто скани.

Переваги ІнстаДок[ред. | ред. код]

Це перший, абсолютно незалежний сервіс електронного документообігу в Україні. Він має базу шаблонів для різного виду правочинів, зокрема договорів. Автозаповнення документів, в тому числі двомовних. Підписання документів КЕП, виданим будь-яким КНЕПом України. Зберігання документів в одній системі та доступ до них з будь-якої точки світу. Миттєвий обмін оригіналами документів, за допомогою електронного документообігу чи шляхом надсилання на робочий email, навіть при не використанні іншою стороною аналогічної системи документообігу. Власні шаблони дають змогу конструювати без необхідності програмування.

Досягнення ІнстаДок[ред. | ред. код]

Після перемоги в конкурсі стартапів компанія рухається тільки вперед. З 2021 року вона має понад 4 000 користувачів. Стала партнером сервісу моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів Опендатабот.

З 02 червня по 02 липня 2022 року, ІнстаДок стали учасниками стажування програми Erasmus for Young Entrepreneur Program ("Ерасмус" для Молодих підприємців). Приймаючим підприємцем був Тодор Георгієв, Болгарія, проєктом якого є онлайн-школа Kabinata.

ІнстаДок це - команда ІТ-спеціалістів і юристів з різними спеціальностями й досвідом понад 10 років в реалізації складних проєктів, яка спеціалізується на складанні, супроводженні договорів будь-якої складності, в т.ч. міжнародних, та створенні складних CRM - систем.

Для кого призначено сервіс ІнстаДок?[ред. | ред. код]

Системою електронного документообігу та шаблонами документів можуть користуватися компанії та організації, фізичні особи, юридичні особи та підприємці.

Кожен із них може вільно працювати з сервісом з будь-якої точки світу та безкоштовно генерувати до 20 шаблонів на місяць, що стають доступними після реєстрації на порталі.

Контакти ІнстаДок[ред. | ред. код]

Інформацію про сервіс, перелік послуг, тарифи та інше можна знайти на офіційному сайті компанії. Якщо необхідно отримати допомогу у складанні документа, шаблон якого не представлено на сайті, то можна написати на офіційні сторінки компанії в соціальних мережах Фейсбук та Інстаграм. Чи зв'язатися за номером телефону.

Фізичний офіс ІнстаДок знаходиться в місті Київ, за адресою вул. Максимовича 24