Користувач:MaximalEAST/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Макс Скит
Логотип Макс Скит (стилизовано як MVKC CKNT)
Основна інформація
Повне ім'я Герасименко Максим Геннадійович
Дата народження 17 січня 1989(1989-01-17) (35 років)
Місце народження Єнакієве, Донецька область
Роки активності 2002 — дотепер
Громадянство Україна Україна
Національність українець
Професія репер
бітмейкер
автор-виконавець
інженер
Інструменти гітара
Мова російська
українська
Жанр реп
авторська пісня
Псевдоніми MVKC CKNT
Колективи Раса
Живые
mylodia
Лейбл Knockout Squad

Макс Скит (іноді стилизується як MVKC CKNT, справжнє ім'я: Герасименко Максим Геннадійович, нар. 17 січня 1989, м. Єнакієве, Донецька область) - колишній реп-виконавець та бітмейкер з України, у минулому учасник гуртів «Раса», «Живые», творчого об'єднання «Knockout Squad», а також засновник сольного проекту «mylodia». Пісні виконує переважно російською, іноді українською мовою. Тематика пісень різноманітна: любовна лірика, conscious hip-hop, бум-беп, баттл-реп, авторська пісня.

Життєпис[ред. | ред. код]

Творчою діяльністю почав займатися на початку 2000-х років з написання текстів пісень. З 2002 року почав віступи на міських дискотеках у Єнакієвому у дуеті «Живые».

У складі гурту «Раса» (2004-2006)[ред. | ред. код]

В 2004 року Макс Скит був запрошений в якості третього учасника до гурту «Раса» на заміну бітмейкеру, який тоді залишив колектив. В той період вперше пробує створювати біти в програмі Fruity Loops, які одразу використовуються для запису демо-альбому гурту на студії «Еліан» в місті Єнакієве. Через відсутність володіння навиків створчення бітів та розуміння принципів роботи із звуком, альбом «Смотрите в глаза» виходить дуже експеріментальним та багато в чому незграбним. На альбомі кожен з учасників гурту представив по однієї сольної роботі. У тому числі Макс Скит, надихнувшись треком Eric B. & Rakim «My melody», записав композицію «(Моя) Мелодия». Надалі ця назва ляже до основи його авторського проекту «mylodia» (від англ. my - моя). Запис альбому був закінчений 11 грудня 2004 року - саме ця дата звучить в outro. Такі українські лейбли як Funky Kids, XC Records, MNC Production, Moon Records, B&W Music відмовляються віпускати даний альбом, посилаючись на неналежну якість матеріалу. Учасниками гурту «Раса» власноруч було зроблено всього декілька копій альбому та подаровано дузям та знайомим, а протягом наступних 15 років альбом тримався у найсуворішому секреті та не розповсюджувався. В 2019 році альбом гурту Раса «Смотрите в глаза» був виданий в цифровому форматі під лейблом «Knockout Squad». Тріо «Раса» демонструвала свою творчість на міських та обласних майданчиках, в тому числі на фестивалі «Молода хвиля». 7 січня 2006 року «Раса» займає 2 місце на фестивалі «Red Bull Атака», де відбувається знайомство з одним з суддів даного заходу - Владом «Joat Mier» Овсянніковим з гурту «Южный Централ», який наступні декілька років буде основним звукорежисером гуртової та сольної творчості Макса Скита.

У складі гурту «Живые» (2006-2011)[ред. | ред. код]

В 2006 році через творчі розбіжності всередені колектива «Раса» розпадається, а її колишні учасники Макс Скит та Максим «Біга» Мінаєв возроджують дует «Живые» в новому складі та одразу пристпають к створенню повноцінного альбому. Декілька пісень з альбома були переробленними версіями пісень з демо-альбому гурту Раса «Смотрите в глаза». Запис відбувається на студії «Еліан» в місті Єнакієве, а зведенням всіх треків займається Joat Mier. Записавши близько половини майбутнього альбому «Живые» приймають до складу третього учасника - Андрія Ларіна, в минулому однокласника Макса Скита. У березні 2008 року альбом тріо Живые «На пути к будущему» був закінчений. У 2009 році Покровська група «Восточный Клан» познайомила «Живых» з московським музичним видавництвом «АВК Продакшн», яке наступні 10 років було основним дистриб'ютором групової та сольної творчості Макса Скита. Незважаючи на те, що контракт на випуск альбому був підписаний ще в 2009 році, перші цифрові продажі почалися тільки через рік на сервісі Ovi (Nokia). Ще через рік в 2011 альбом «На пути к будущему» був виданий на фізичних носіях тиражем 500 копій. Макс Скит не пишається альбомом. В офіційному співтоваристві ВКонтакте в запису, приуроченої до 10-річчя альбому він написав, що до моменту випуску матеріал альбому вже був неконкурентоспроможним, а реліз і зовсім затягнутим. Після випуску першого і єдиного альбому група «Живые» продовжувала творчу діяльність ще 3 року. За цей час було записано близько 7 спільних треків, знято 2 студійних кліпа («Восточные традиции» і «Respect»). Кілька треків з альбому «На пути к будущему» звучали в ефірі Донецьких радіостанцій «Точка» і Європа плюс, Макіївським телеканалом Юніон були зняті новинні і тематичні сюжети про гурт «Живые». Тріо взяло участь у безлічі музичних заходів в Донецькій, Луганській областях і в Києві. Виступали на одній сцені з групами Каста, Голос Донбасса, Onyx, ST, GP Ministry і ін.

Дискографія[ред. | ред. код]

У складі гурту «Раса»[ред. | ред. код]

  • 2004 — Смотрите в глаза

У складі гурту «Живые»[ред. | ред. код]

  • 2008 — На пути к будущему
  • 2009 — Восточные традиции (за участю: Стампа, Vis Verbi, Андрей Донской (Восточный Клан), Tan Sheng, КомпроМи$$, PunkRat (НеEASTовые) та ін.)

Сольні альбоми[ред. | ред. код]

  • 2014 — Город у моря
  • 2015 — Фантомы

Позаальбомні сингли[ред. | ред. код]

  • 2013 — Микрофоны вкл. (за участю: НеEASTовые, 245 Light, Гром та Ragidy Supreme)
  • 2013 — Full Clip (Полная обойма) (за участю: Not Found та Rizzo)
  • 2015 — Петля (за участю: v-den та Nevy)

Збірки[ред. | ред. код]

  • 2014 — Maxtape v1.0 (збірка треків, в яких Макс Скит виступає лише в якості бітмейкера)
  • 2015 — Maxtape v2.0 (збірка треків, в яких Макс Скит виступає лише в якості бітмейкера)
  • 2017 — Battle Tape (збірка баттлових треків)

У рамках проекту «mylodia»[ред. | ред. код]

  • 2016 — теория струн (EP)
  • 2017 — остаться (сингл)

Відеографія[ред. | ред. код]