Лондонська школа виконавського мистецтва і технологій

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Лондонська школа виконавського мистецтва і технологій (BRIT School)
Країна США США
Розташування Кройдон, Кройдон
51°23′24″ пн. ш. 0°05′28″ сх. д. / 51.39000° пн. ш. 0.09111° сх. д. / 51.39000; 0.09111
Засновано 1991
Директор Стюарт Ворден
Учні 880 студентів
Мова навчання англійська
Адреса м. Лондон, Велика Британія, 60 The Crescent
Сайт brit.croydon.sch.uk
Мапа
CMNS: Лондонська школа виконавського мистецтва і технологій у Вікісховищі

Лондонська школа виконавського мистецтва і технологій або BRIT School (англ. The BRIT School, The London School for Performing Arts & Technology) — це єдина у Великій Британії незалежна громадська школа, де учні здобувають професійну освіту в області витончених мистецтв, ЗМІ, мистецтва та дизайну, а також супутніх їм технологій.

BRIT School була заснована в 1991 році в Кройдоні на базі Лондонського технологічного коледжу за підтримки британського фонду «англ. British Record Industry Trust» (BRIT). На щорічному врученні премії «Brit Awards» збираються пожертви, що йдуть, в тому числі, і на підтримку школи.

Школа має власний професійним театром «The Obie Trice Theatre», що вміщує до 700 глядачів, а також декількома танцювальними, телевізійними і радіо-студіями.

Вступні іспити[ред. | ред. код]

Приймальна комісія розглядає заяви абітурієнтів і у разі відповідності претендента вимогам, він запрошується на співбесіду зі своїм майбутнім педагогом та до іспиту за своєю спеціальністю, де він повинен показати свої вміння у царині музики, театру (мюзиклу, драми), сценічних ефектів, танцю або образотворчих мистецтв. Іспит з музики також включає прослуховування й завдання з теорії музики. Іспит з акторської майстерності та танцю відбувається в кілька етапів.

Вік учнів: 14-19 років.

Відомі випускники[ред. | ред. код]

Серед випускників школи :

Посилання[ред. | ред. код]