Обговорення Вікіпедії:Запити на арбітраж/Щодо дій к-ча Khodakov Pavel

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Бучач-Львів у темі «Рішення» 7 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вікіпедія:Не доводьте до абсурду

[ред. код]

Де тут вандалізм? Прохання закрити запит. --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 09:09, 23 вересня 2016 (UTC)Відповісти


Копія рішення щодо ПЗВ50 з невеликим правками.

Рішення

[ред. код]

АРБІТРАЖНИЙ КОМІТЕТ, розглянувши справу про встановлення персональних обмежень та надання дозволу на прогресивне блокування (позов № 50 від 01.07.2015), ВИРІШИВ:

  1. Заборонити користувачам Бучач-Львів і Aeou редагувати або коментувати внесок один одного (під редагуванням внеску один одного мається на увазі редагування одних і тих же сторінок в основному просторі Вікіпедії, в послідовності Бучач-Львів → Aeou чи Aeou → Бучач-Львів без проміжних редагувань іншими користувачами), прямо або опосередковано згадувати один одного, коментувати дії опонента як в просторі Вікіпедії так і на сторінках обговорення статей в основному просторі, а також в коментарях (описах змін) редагувань.
  2. При прямому порушенні вимоги п. 1, користувач-порушник має бути заблокований безстроково без обговорення першим адміністратором, що його виявив, або побачив повідомлення про порушення від будь-якого іншого користувача на сторінці запитів до адміністраторів чи власній сторінці обговорення (після перевірки отриманого повідомлення).
  3. Для конструктивного співробітництва у створенні і покращенні статей Вікіпедії користувачі (Бучач-Львів і Аеоу - прим) можуть за взаємної згоди запросити посередника зі складу адміністраторів чи найбільш досвідчених користувачів українського розділу Вікіпедії. При цьому користувач-посередник має повідомити про згоду на посередництво в адміністративній кнайпі.
    Обговорення на сторінці користувача-посередника внеску один-одного в конкретних статтях Вікіпедії, якщо воно не порушує правил ВП:НО і ВП:Е, є виключенням з заборони, встановленої п. 1 цього рішення.
  4. За умови тривалого плідного конструктивного співробітництва між користувачами, але не раніше ніж через шість місяців після прийняття посередництва, користувач-посередник може клопотати перед бюрократами про зняття вищенакладеного обмеження на форумі адміністраторів.
  5. Скасувати усі персональні обмеження, накладені на користувача Бучач-Львів станом на дату прийняття цього рішення.
  6. Дозволити адміністраторам прогресивне блокування на строк понад один тиждень користувача Бучач-Львів у випадках свідомого грубого порушення ним правила ВП:МОВА у просторі статей. У випадку очевидного порушення, блокування здійснювати без обговорення порушень на сторінці обговорення користувача. Якщо порушення не є очевидним — блокування здійснювати тільки після попередження на СО користувача про порушення зі вказанням конкретних дифів (Шаблон:Diff) та за умови, що користувач після цього продовжує вносити неконсенсусні зміни в статті.
    Цей пункт рішення встановлюється на термін один рік і вважатиметься автоматично скасованим, якщо користувач протягом року з моменту прийняття цього рішення жодного разу не порушить правила Вікіпедії щодо дотримання мовних стандартів. У випадку подальшого порушення правила ВП: МОВА термін застосування цього пункту рішення автоматично продовжуватиметься на один рік з моменту останнього дня останнього блокування. --Бучач-Львів (обговорення) 07:40, 26 вересня 2016 (UTC)Відповісти

Вікіпедія:Запити на арбітраж/Щодо виконання ПЗВ50 стосується 2-х к-чів, серед яких немає к-ча Khodakov Pavel. --Бучач-Львів (обговорення) 07:44, 26 вересня 2016 (UTC)Відповісти