Обговорення користувача:Іван Байдак

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Іван Байдак!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 22:59, 13 жовтня 2015 (UTC)[відповісти]

Іван Байдак - сторінка[ред. код]

Вітання! Розв’язання спорів щодо сторінки Байдак Іван Степанович. Прошу за пунктами уточнити тут, що не так з цією сторінкою.--Микола Василечко (обговорення) 06:15, 26 жовтня 2015 (UTC)[відповісти]

Дякую за відповідь. Мені сподобалося, як ви уформатували джерела та розбили "творчість" та "творчий доробок". В подальшому у "творчому доробку" можна буде додати ще й переклади, двосторонні. Єдине, чи можете поміняти це місцями, як у змісті, так і в самій статті. Так буде логічніше. Підтверджу вам інформацію життєпису: - ось огляди(подібних статей - достатньо), усіх не шукав http://vsiknygy.net.ua/shcho_pochytaty/40323/ http://dyskurs.com.ua/pro_litproces/top-5-molodih-zirok-suchasnogo-litprotsesu.html http://m.day.kiev.ua/ru/news/140214-debyutnyy-roman-lvovyanina-ivana-baydaka-voshel-v-top-spisok-prodazh - ось інтервю: http://zolotapektoral.te.ua/osobysto-ya-osobysto-tobi-roman-scho-stav-bestselerom.html

Тепер текст творчості:

Перша книга автора стала справжньою літературна новинкою в українському культурному просторі, адже написана по-особливому: використання гіпертексту та своєрідне право вибору для читача. У романі щонайширше розкривається психологія людських стосунків: закоханість, пристрасть, ніжність, інтриги у контексті сучасності. На головного героя чекає безліч випробувань: часом, терпінням, почуттями. Центральним образом роману «Особисто Я особисто ТОБІ» постає тридцятирічний Юра, життя якого не відрізняється нічим, від кожного успішного програміста: квартира у великому місті, робота у престижній фірмі, красиві дівчата та статус столично-львівського Дон Жуана. Чи потрібна йому єдина, Юра не задумується, поки в його життя не вривається Саша. Саме її поява надає поштовх неочікуваному розвитку подій, історія набирає нових обертів. Сюжет роману динамічний. У ньому присутній елемент дороги – символ змін та роздумів, багато сексу, кави та думок, які автор у спорадичному порядку викладає наративно – від першої особи. Основна думка твору – важливість відкинути всі страхи перед своєю долею, дати шанс собі, а можливо, і не собі одному.

«Рольові ігри» – це добірка десяти оповідань, написаних у різних стилях, неповязаних та несхожих між собою. Новелам характерні насичена образність, філософські роздуми та динамісність сюжетів, котра то прискорюється, то навпаки скидає швидкість, переходячи до плавності. Зі втраченого романтика автор перетворюється на дорослого циніка. Тут є глибока інтелектуальна філософія. Пошуки сенсу та якості життя. Життя – це постійна зміна ролей у цьому вирі подій. Це маски, які ми щодня змінюємо залежно від ситуацій, забувши назовсім, яка з цих масок була першою, а яка справжньою. Життя – це гра, і кожен грає у неї як вміє. - Курсивний текст

я змінив на потрібну четвертину, забравши усі оціночні судження та літ.стиль. Джерела: http://krokbooks.com/portfolio/ivan-bajdak-osobysto-ya-osobysto-tobi/ http://krokbooks.com/portfolio/ivan-bajdak-rolovi-igry/

це написано моїми редакторами на сайті мого видавництва безпосередньо для опису у різних інформаційних джерелах, Вікіпедії зокрема. Прямими авторами у відповідній послідновності є: Маряна Ничка та Юрій Матевощук.

Якщо у Вас є поправки, буду радий їх обговорити. З повагою, Іван.

п.с. Також зникло моє фото

Виправив текст, дещо доповнив кількома фразами про творчість з опублікованих статей, оформив, подавши як цитати, за поданими джерелами з посиланнями на них.
Щодо фото — Файл:PXNmMNAClN4.jpg — його вилучив Користувач:Sergento, бо файл розміщений без дозволу автора світлини. Коротко це виглядає так само як з текстом, але якщо текст можна компілювати, то зі зображеннями так не вийде, тому, якщо ви знаєте автора фото, попросіть його надіслати зі своєї пошти текст дозволу, або роздрукуйте текст дозволу і хай автор впише відповідні дані, а ви надішлете це на Вікіпедію. Про дозволи, тексти дозволів та електронна пошта, на яку їх треба надіслати — читайте на цій сторінці. Або інший варіант: фото-селфі, тоді завантажуйте самі власне фото.
Щодо життєпису: варто розширити дані про освіту: роки навчання, ф-т університету, тощо. Поки що все. Якщо є додаткові питання чи уточнення, прошу ставити.--Микола Василечко (обговорення) 19:14, 26 жовтня 2015 (UTC)[відповісти]