Обговорення користувача:Меня тут нет

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Меня тут нет у темі «Попередження» 4 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Меня тут нет!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 10:56, 10 листопада 2018 (UTC)Відповісти

Попередження[ред. код]

Вітаю! Ви вступили у війну редагувань із кількома користувачами у статті Період застою. У статті Ви вилучили текст із джерелами, мотивуючи це тим, що вони неавторитетні, натомість додали свій текст без джерел. Така поведінка є деструктивною, і може призвести до Вашого блокування. Я захистив статтю для редагування виключно адміністраторами, так що всі подальші зміни в статті виключно через сторінку її обговорення. --Yukh68 (обговорення) 19:59, 26 грудня 2019 (UTC)Відповісти

Вітаю! Ось моє джерело:
М.С.Горбачев. Политический доклад центрального комитета КПСС XXVII сЪезду коммунистической партии Советского Союза. www.lib.ru. Процитовано 2019-06-19.

Джерела вандалів, що потворять статтю (напевне школярів) - це російські шкільні підручники, на мою думку, не авторитетні. Мені цікаво дивитись, як зграйка хлопчиків маніпулює адміністратором.--Меня тут нет (обговорення) 20:14, 26 грудня 2019 (UTC)Відповісти

Обговорення джерел і тексту — на сторінці обговорення статті. також утримайтесь від називання користувачів «хлопчиками» чи якось інакше — це розцінюється як деструктивна поведінка, за яку Ви можете бути заблоковані, аж до безстрокового блокування. --Yukh68 (обговорення) 20:18, 26 грудня 2019 (UTC)Відповісти
Пропоную згаданим користувачам на сторінці обговорення статті довести, що російські шкільні підручники є авторитетними джерелами, а не знущанням над користувачами.--Меня тут нет (обговорення) 20:46, 26 грудня 2019 (UTC)Відповісти

Пояснення[ред. код]

Скасування редагувань стосуються вандалізму або порушень правил. Я вимагаю від вас пояснень ваших дій тут ред. № 26851372. Ви вилучаєте дані з джерелами, натомість додаючи дані без джерел, це ВП:ОД. Прошу вас утриматись від порушень правил і шукати компромісу на сторінці обговорення.

Це перше. Друге: називати «хлопчиками» інших редакторів є неповагою, прошу вас ознайомитись з цим пунктом правил. При порушеннях правил вас буде заблоковано. --Goo3 (обговорення) 20:02, 26 грудня 2019 (UTC)Відповісти