Обговорення користувача:Самброс Андрій

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: AlexKozur у темі «Статус файлу Файл:Знак матезіс.gif» 11 місяців тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії![ред. код]

Якщо Ви початківець, то пропонуємо переглянути деякі корисні поради:

Сподіваємося, що Ви візьмете участь у подальшій роботі нашого спільного відкритого проекту не тільки як читач, але і як дописувач.


На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування.

Якщо виникли запитання про проект, пошукайте відповідь на сторінці Вікіпедія:Довідка. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, задайте запитання у Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів. Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці Вікіпедія:Інтереси учасників.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення! Якщо Вам необхідна допомога для перших кроків зверніться до користувачів, що є в Категорія:Користувачі,_що_допоможуть_новачкам або ж можете замістити оголошення на порталі спільноти (Кнайпа). Якщо у Вас є якісь цікаві вісті, пов'язані з Вікіпедією, Ви можете подати їх у Шаблон:Новини спільноти

P. S. Irrespective of your languages skills, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавілон or create your own.
You can ask help of Community on CommunityPortal (help): Додати нове обговорення (Add new discussion/problem) --Ahonc?!/©~№? 12:39, 28 липня 2007 (UTC)Відповісти

Див. ВП:НТЗ--AS sa 15:38, 28 липня 2007 (UTC)Відповісти

Зображення[ред. код]

Дякуємо за завантаження нових зображень! На жаль, при автоматичній перевірці їх описів виявились деякі проблеми. Зверніть увагу, що опис кожного зображення обов'язково повинен містити вказівку на його автора і шаблон ліцензії. Докладніше про правильний опис зображень ви можете прочитати на сторінках ВП:ЛЗ, ВП:ЛЗ-КД, ВП:ШАП, ВП:ДК. Зображення, що не мають необхідних даних в описах, підлягають безумовному вилученню через 7 днів після виявлення. Будь ласка, виправте описи наступних зображень (зробити це можна, натиснувши посилання «редагувати» вгорі сторінки зображення):

--BotCat 15:00, 1 червня 2009 (UTC)Відповісти


Все виправив!

Статус зображень Зображення:Юридичний авагнард.jpg та Зображення:Знак матезіс.gif[ред. код]

Шановний користувач Вікіпедії! Дякуємо за завантаження зображень Зображення:Юридичний авагнард.jpg та Зображення:Знак матезіс.gif. Однак при перевірці їх опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожне невільне зображення повинне відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного зображення не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. — NickK 19:14, 1 червня 2009 (UTC)Відповісти

Щодо вилучення статті Матезіс[ред. код]

Прошу припинити розсилати повідомлення усім користувачам підряд. Дочекайтеся, поки адміністратори підіб'ють підсумок обговорення, а не розсилайте повідомлення усім, кого ви тільки знайшли, це може бути розцінене як спам. Дякую за розуміння — NickK 22:02, 2 червня 2009 (UTC)Відповісти

Та який же підсумок обговорення, коли редагуєшь статтю - цього не бачать (і кричать криком, щореклама), коли находиш зовнішні посилання (а не у всіх ВГО на Вікіпедії вони є і нічого з ними не сталося)...то тобі кидають в лице "Та це не про них"!!! Я маю право розмовляти!!!В голос! — Це написав, але не підписав, користувач Самброс Андрій (обговореннявнесок).
Ви дійсно маєте право "розмовляти" ("в голос"), так само як і маєте право створити статтю. Ми це розуміємо і не треба витрачати свої зусилля та емоції, щоб нам це довести - ніхто цих ваших прав навіть не ставить під сумнів. Але чи можемо ми розраховувати на наступне: ви заспокоїтеся (перестанете гарячкувати) та зрозумієте, а зрозумівши, визнаєте, що і спосіб "говорити в голос" і створена вами стаття повинні (мусять!) задовольняти певним критеріям. Візмемо для прикладу (і для початку) елементарне: вам вже декілька разів радили та зауважували, що в кінці (а не на початку!) ваших реплік в обговореннях треба ставити підпис. Важко зрозуміти, чому ви цього не робите. Якщо вам щось не зрозуміло щодо підпису - спитайте.
Йдемо далі - до більш складного і суттєвого: якщо вам не подобається тон спілкування з вами, то отак тон спілкування не покращують, а лише погіршують. Крім того, такі вислови є порушенням правли.
… а прибираючи, зауваження адміністратора зі своєї сторінки обговорення (тобто приховуючи їх) ви теж порушуєте правила, відтак псуєте (і то сильно псуєте!) собі репутацію, замість того, щоб її покращувати. Якщо ж додати до цього вашу реакцію на зауваження іншого адміністратора NickK щодо "спаму", а саме реакцію на кшталт "я буду реалізовувати своє право голосу так, як сам захочу", то підсумок виходить… невеселий.
… та й те вандальне редагування, за яке вам зробив зауваження Darvin - то було одне з найгірших можливих початків вашого шляху у Вікіпедії, які тільки можна уявити (бо теж було порушенням правил).
Я веду до наступного: йдучи тим шляхом, що ви (вперто?) йдете ви не прийдете ні до чого хорошого: і статтю не захистите і з великою ймовірністю отримаєте санкції (ті, на які вам натякав Darvin).
Я б на вашому місці (а я і ми усі були на місці новачка - інакше не буває) зосередився б на тому, щоб (перш за все!) заспокоїтися і перестати гарячкувати. Після цього я б перепросив за ту гарячність, що була проявлена раніше, та запропонував би спокійно обговорити недоліки статті, щоб у вас була можливість до кінця терміну (1 тиждень з моменту початку голосування) виправити ті недоліки. Запевняю вас, що ми мали багато випадків, коли новачку вдавалося захистити (відтак - зберегти) статтю попри найгострішу критику на початку.
Крім того, навіть якщо статтю буде видалено, то на цьому ваше "вікіпедійне" життя не закінчиться і пізніше ви зможете запропонувати новий варіант тексту статті, що враховуватиме як критику так і ваш (не той момент) більший досвід у Вікіпедії.
Тобто видалення (навіть якщо до цього дійде) статті - то не проблема, а от побудова гідної вашої репутації у Вікіпедії - оце по-справжньому важливо.
То ж перш за все - шануйтеся! Якщо вам потрібна допомога, то чітко поясніть яка. У мене (та й не тільки у мене) на сторінці користувача вказано "Готовий допомогти новачкам" і це не просто слова.
--pavlosh ҉ 23:59, 2 червня 2009 (UTC)Відповісти
А якщо в статті стоїть шаблон щодо вилучення, то це ще не значить, що її вилучать чи що її не можна редагувати. Ось яскравий приклад: такою стаття була, коли на неї поставили шаблон. Однак користувачі не покладали рук і доробили статтю, тепер вона виглядає отак. 2pavlosh: а Darvin — не адміністратор.--Анатолій (обг.) 00:58, 3 червня 2009 (UTC)Відповісти
Ознайомтесь, будь ласка, з сторінкою Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення без поспіху. --Prima klasy4na 10:29, 6 червня 2009 (UTC)Відповісти

Картки, шаблони і таблиці[ред. код]

Іноді простіше і доцільніше замість створення клону картки/шаблону вставити в статтю таблицю або код. Поекспериментувати можна на сторінці Користувач:Самброс Андрій/Якась_назва, Якась назва: наприклад, 1, Temp, Test і таке інше. --Prima klasy4na 22:19, 8 червня 2009 (UTC)Відповісти

ок!--Самброс Андрій 22:22, 8 червня 2009 (UTC)Відповісти
от і я про те ж: створювати нову/додаткову карту (у переважній більшості випадків) - не доцільно. Маєте для статті якийсь перелік/таблицю, що не влізає в (стандартизовану) картку - просто вставляйте той список та/або ту таблицю в статтю. Все. --pavlosh ҉ 23:20, 8 червня 2009 (UTC)Відповісти

Статус файлу Файл:Знак матезіс.gif[ред. код]

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Знак матезіс.gif. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). 白猫しろ ねこОбг. 02:23, 20 травня 2023 (UTC)Відповісти