Обговорення користувача:Сергій Липко/Архів 2018

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
За участь у Тижні Одещини 2018
Шановний Сергій Липко, дякую Вам за участь у Тижні Одещини! Завдяки Вам з'явилось 3 нові статті у Вікіцитатах. Тому у цю холодну пору бажаю Вам південного тепла і одеського гумору ). З повагою, — Шиманський હાય! 15:14, 28 січня 2018 (UTC)
Дякую!--Сергій Липко (обговорення) 19:02, 28 січня 2018 (UTC)

Конкурс у Вікімандрах

Вітаю! Запрошую до участі в конкурсі «Підтримай Вікімандри українською» у проекті Вікімандри, який стартує вже опівночі та триватиме до кінця лютого. --visem (обговорення) 17:45, 31 січня 2018 (UTC)

Вінник Іван Юлійович

Доброго дня Сергій Липко. Потрібна ваша допомога, як адміна Вікіпедії. В серпні 2017 року ви брали участь у голосували за надання прав адміна користувачу Вікіпедії AlexKozur. З AlexKozur у нас виникла конфліктна ситуація. Він заблокував сторінку публічної особи Вінник Іван Юлійович, чим позбавив мене можливості видалити образливу та недійсну інформацію. А саме: "При цьому нове керівництво заводу звинуватило Вінника та фінансового директора Сергія Бабія у розкраданні коштів на суму понад 20 млн гривень". У нас тільки суд, іменем України, визначає винна людина чи ні. Рішення суду, де Вінник і Бабій визнані винними у крадіжці не існує. Про всі ці факти було неодноразово повідомлено адміну AlexKozur. Але він вперто відмовляється розблоковувати сторінку та видаляти образливу інформацію. Можливо це некомпетентність, а можливо заангажованість. На мою думку така поведінка, людини, за яку проголосували віп-дописувачи Вікіпедії, порушує саму ідею чесності та порядності закладеної у філософію всесвітньої енциклопедії. Підкажіть що робити? З повагою, Shturmans.

Сергій Липко вітаю, вже розпочалася реєстрація щодо участі у тематичнику фантастики, що стартує у вересні, для участі в тематичнику запрошую зареєструватися на сторінці. Сподіаваюся на вашу участь.--Yasnodark (обговорення) 13:50, 31 серпня 2018 (UTC)

@Сергій Липко: доброго дня, нагадую, що сьогодні, 20 вересня, стартує офіційна частина фантастичного тематичника, сподіваюсь на вашу реєстрацію та вікіцитатний внесок.--Yasnodark (обговорення) 15:28, 20 вересня 2018 (UTC)

Доброго дня! Дякуємо за участь у місячнику! Ініціатор місячника, користувач Yasnodark, звернувся до ГО «Вікімедіа Україна» з проханням відзначити найактивніших учасників та учасниць акції. На жаль, йому не вдалося підвести підсумки раніше, тому ми тільки зараз розсилаємо форму для збору даних від Вас. Вікіпоштою Вам надіслала форму для заповнення, щоб ми могли передати чи переслати Вам сувеніри --VikaIvankiv (WMUA) (обговорення) 10:22, 6 вересня 2018 (UTC)

VikaIvankiv (WMUA), дякую, приємно, заповнив форму--Сергій Липко (обговорення) 19:25, 6 вересня 2018 (UTC)

Results from global Wikimedia survey 2018 are published

19:25, 1 жовтня 2018 (UTC)

Запрошення

Запрошую Вас взяти участь у Місячник упорядкування української Вікіпедії 2. Ви також можете не лише усувати якісь із запропонованих недоліків української Вікіпедії, а й сміливо пропонувати свої аспекти у вигляді розділів місячника.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 10:03, 1 листопада 2018 (UTC)

@Oleksandr Tahayev: дякую, бачив, я радий, що там є статті з Топ-10 000.--Сергій Липко (обговорення) 16:14, 2 листопада 2018 (UTC)