Обговорення користувача:Юрій Булка/Архіви/2016/березень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Освітня програма технічне.

Привіт! Щойно створив Освітня програма:Навчально-науковий інститут історії, етнології та правознавства імені О.М. Лазаревського/Вікістудія - 2016 (01-2016). З’явилися питання. Ну перше - я себе додав студентом. ЯК тепер видалити? Ще таке - ЯК додати іструктора та Онлайн-добровольця? Дякую.--Nickispeaki (обговорення) 23:09, 2 березня 2016 (UTC)

Привіт. Вилучив тебе зі студентів. Інструктор — це ім'я користувача викладача — і дає можливість викладачу теж зручно переглядати діяльність студентів. Онлайн-доброволець — це хтось, хто зголосився допомагати студентам у написанні статей в онлайн-режимі (не будучи «на місці»). --Юрій Булка (обговорення) 23:19, 2 березня 2016 (UTC)
Вибач, спершу неправильно прочитав твоє запитання (пізня година...) — для цього хтось із користувачів у групі «координатор курсів» повинен надати викладачу прапорець викладача. Тоді викладач зможе приєднатися до курсу як викладач. Ти можеш подати заявку тут, щоб тобі дали теж статус координатора курсів. --Юрій Булка (обговорення) 23:31, 2 березня 2016 (UTC)

Дякую! Подався. Буду розбиратися. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 23:38, 3 березня 2016 (UTC)

Вікіпедія:Вікізустрічі/216

привіт. звіт, фото, постмортем :) онлайнова участь теж рахується, адже якби не така ініціятива, нічого могло б не бути взагалі --アンタナナ 14:16, 5 березня 2016 (UTC)

Знимок нема, підсумок онлайнової участи вже напевно разом з Атою підіб'ємо. --Юрій Булка (обговорення) 14:48, 5 березня 2016 (UTC)
звісно --アンタナナ 15:29, 5 березня 2016 (UTC)

Місяць покращення необхідних статей (Топ-1000 і Топ-10000)

--Сергій Липко (обговорення) 03:40, 7 березня 2016 (UTC)

Шаблон Edited у статті Ельян Радіг

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Ельян Радіг був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:14, 16 березня 2016 (UTC)

Щодо дискусії у Вікіпедії про Національне надбання України

Шановний! 19 березня адміністратор Користувач:NickK виставив "Категорія:Національне надбання України" на вилучення (у якій наразі наявні 130 статтей, і яка існує 4 роки), з аргументом, що в ній змішані докупи “коні і люди”. Для нього: українська мова, українські народні пісні, знамениті колективи Павла Вірського, хор Верьовки, єдина в світі державна капела бандуристів, заповідники у Хортиці, Батурині, Глухові, Чигиріні та інші — це “купа людей і коней”! Особливо зазначу на тій важливій обставині, що найпотужніша держава світу США, великі держави світу: Канада, Мексика, Бразилія, Аргентина, Швейцарія, Австрія, Бельгія та інші взагалі не мають власних Вікіпедій, оскільки у них немає власної рідної мови. Тобто , вони користуються мовами інших народів. Україна є однією з найавторитетніших держав світу, саме завдяки українській мові, її танцям, пісням, культурі загалом, які є найвищим Національним надбанням України. І українська Вікіпедія є однією з найпатріотичніших у світі, поряд з польською, фінською, угорською, норвезькою, чеською, білоруською та іншими. За цю українську Україну віддавали своє життя тисячі і мільйони людей за останні 20 століть. За цю українську мову і культуру арештовували і знищували при комуністичній владі наших письменників, художників, науковців, композиторів та інших патріотів! За Україну та її ідентичність віддали життя Герої Небсеної сотні. Нині сотні героїв-патріотів України вмирають за неї з Гімном України на вустах, а їх труни накривають прапором України, пробитим ворожими кулями. А для одного з адміністраторів української Вікіпедії, найвищі Національні надбання стали “купою коней та людей”. З огляду на цю Надзвичайну ситуацію-подію,

ПРОПОНУЮ

  • Взяти участь в дуже важливій дискусії про реальні Національні надбання України, обговорити на сторінці обговорення кожної статті з даною категорією про її доцільність знаходження у ній. Залишити в даній категорії лише ті статті, які відображають реальні Національні надбання України.
  • На сторінці “Категорія:Національне надбання України” виставити спеціальний шаблон, який би унеможливлював надалі її видалення будь-ким.
  • Невідкладно провести у всіх містах та містечках України Вікіфлешмоб “Про затвердження Присяги адміністратора-патрульного української Вікіпедії” та про створення “Морально-етичного кодексу адмінстратора-патрульного української Вікіпедії”, у якій першим пунктом повинно значитися відданість найвищим національним надбанням України. (Врешті-решт всі народні депутати, військові та правоохоронці України приймають присягу на вірність Україні).
  • Запропонувати усім адмінстраторам і патрульним української Вікіпедії прийняти цей Кодекс та Присягу.
  • Запропонувати адміністратору NickK зняти явно українофобський шаблон ”Про виключення” з категорії “Національне надбання України” та добровільно піти у відставку з адміністраторів української Вікіпедії, яка вся написана саме українською мовою, яка і є найвищим Національним надбанням України!

З повагою, ---Користувач:Патріот України 13:06, 20 березня 2016 (UTC)