Обговорення користувача:A1/2015/грудень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Мы оперу, мы оперу, мы очень любим оперу...

Добридень, Андрію! Я оце побачив Вашу репліку про чеську вікі-статтю. Чи не маєте наміру перекласти? Якщо так, то попрошу Вас передати її в повному обсязі, поки хтось ще не пукнув і ріденько пуркнув котрим уже з ліку стабом. Обіцяю допомогти в цій справі. Якщо ж не маєте, то, мабуть, я сам візьмуся до цього діла, хоча це й не моя парафія. Волію, щоб таки Ви переклали, бо Ваша стаття, як у автора-фахівця, безумовно вийде повніша і краща від оригіналу. Олег-літредобг. 09:27, 6 грудня 2015 (UTC)

Пане Олеже, маю бажання перекласти, але скрутно з часом і чеську я розумію не так щоби вільно. --А1 09:31, 6 грудня 2015 (UTC)
Тоді, може, так зробимо: я її перекладу, а Ви від душі доповните. Гаразд? Це ж справді встид-сором, щоб чехи та про нас краще писали, ніж ми про себе. У мене теж із часом скрутно, але робота ніяк не хоче йти, тому й виливаюсь у Вікіпедії. Он уже й другу з ліку статтю пишу на тему «Мы оперу...»... Олег-літредобг. 15:00, 6 грудня 2015 (UTC)
Гаразд, дякую за допомогу! --А1 20:32, 6 грудня 2015 (UTC)

Що ви таке робите?

Навіщо ви перейменовуєте категорії з додаванням року? --Микола Василечко (обговорення) 17:17, 18 грудня 2015 (UTC)

Відновлюю як було. Хтось її незрозуміло нащо зіпсував. --А1 17:18, 18 грудня 2015 (UTC)
Вікіпедія:Обговорення категорій/Архів 5#Уніфікація категорій Категорії за роками.--Микола Василечко (обговорення) 17:22, 18 грудня 2015 (UTC)
Ваші дії вважаю вандалізмом. Вимагаю припинити і пояснити свої діі.--Микола Василечко (обговорення) 17:28, 18 грудня 2015 (UTC)
Вандалізмом є Ваші дії, бо я створював систему категорій творів по десятиліттях, а не Ви. І якщо хочете псувати чужий труд, тол спочатку хоча би не полінуйтеся звернутися до вікіпедиста, який цей труд виконав. --А1 17:39, 18 грудня 2015 (UTC)
Уніфікація категорії без «року» є доцільною, в обговоренні заперечень не було, продовження теми тут, Максим Підліснюк обіцяв ботом все зробити, але обіцянки не виконує. Я потихеньку вручну уніфіковував категорії. А ви, замість того, щоб пришвидшити цей процес, взялися за відкоти і повернення до старої категоризації. Хочете з «роком» — будь ласка, тоді всі решта категорії, де нема «року» в назві також уніфікуйте. Так само дописуйте «року» до назв статей, як вам так ся хоче... Але щоб все було однаково, а не одне так, інше сяк... Але при тому спитайте в інших, чи вони на таке пристають, бо ви тут не один. --Микола Василечко (обговорення) 17:45, 18 грудня 2015 (UTC)
Ось вам тема для роздумів. гляyьте. чого там більше: з «роком» чи без «року».--Микола Василечко (обговорення) 17:49, 18 грудня 2015 (UTC)
Вам слід було не полінуватися звернутися до автора категорій / статей, а Ви погребували. Некрасиво з Вашого боку, дуже некрасиво. --А1 17:50, 18 грудня 2015 (UTC)
Невже ви автор цих усіх категорій, підкатегорій і статей? І я що, маю перед кожним редагуванням питатися в автора дозволу на редагування? «Якщо Ви не бажаєте, щоб написане Вами безжалісно редагувалось і розповсюджувалося за бажанням будь-кого, — не пишіть тут.» — це не я придумав. --Микола Василечко (обговорення) 17:52, 18 грудня 2015 (UTC)
Усі категорії творів по десятиліттях створені мною. В історії редагувань це легко перевірити. І практично всі статті по музичних творах під ці категорії теж створені мною. Так що спершу потрудіться будь ласка звернутися до мене, перш ніж робити глобальні зміни. --А1 18:04, 18 грудня 2015 (UTC)
Та я взагалі не починав з десятиліть! Я спершу бачив тільки по окремих роках, бо більшість категорії за роками є, власне, за окремими роками, а не десятиліттями. Так що, давайте без отої впертості. Ви поки що ніяких аргументів тут не сказали за суттю перейменування, тільки акцентуєте на «я», та «я». Я знаю, що то ви, але ви дайте відповідь: ви проти вилучення «років» з назви? Тоді аргументуйте свою позицію, бо наразі в згаданих обговореннях ніхто не був такої думки.--Микола Василечко (обговорення) 18:10, 18 грудня 2015 (UTC)
Я не отримав аргументованої відповіді на поставлені запитання. Скільки часу вам треба, щоб визначитися? Мені насправді не надто принципово, чи буде «рік» у назві, чи ні, але мені принципове питання уніфікації назв цієї гілки категорій. Якщо ви не згідні з вилученням «року» з назв категорій, то аргументуйте свою позицію і/або розпочинайте нову тему з уніфікації категорій за роками зі залученням інших користувачів до повторного обговорення. Інакше на ваші дії з поверненням старих назв перейменованих мною категорій подаватиму скаргу адміністраторам.--Микола Василечко (обговорення) 18:37, 18 грудня 2015 (UTC)
Саме по собі слово "рік" не було би принциповим, якби Ви робили заміну цивілізовано. Але Ви чомусь вирішили змінювати систему тишком-нишком. Звідки мені було знати, що Вам раптом прикортіло вийти на ВП:ОК з пропозицію про "уніфікацію", тим більше в період коли я був малоактивним у Вікіпедії? Не робіть так більше. Хочете глобально змінювати систему категорій, не полінуйтеся спитати думку тих, хто її створював. Як це з'ясувати Ви тепер знаєте. Головне, не вздумайте знищувати сам вміст категорій, я не маю часу відслідковувати всю Вашу діяльність. --А1 20:31, 18 грудня 2015 (UTC)
Я вміст категорій не знищую. Але цю уніфікацію треба зробити. На майбутнє візьму собі такий нюанс на замітку — перевірити, хто автори і залучити їх до обговорення. Я аж ніяк не хочу ані собі. ані іншим настрій псувати. Знав би про таку прикрість, то однозначно запінгував би вас. Але те обговорення було ще півроку тому, попередньо ще минулої зими я піднімав це питання. А тепер маю трохи часу, то вирішив навести лад з тою гілкою категорій. Тож, як не хочете помогти — ваша справа, але я таки це все в один порядок доведу, чи так, чи інакше.--Микола Василечко (обговорення) 20:44, 18 грудня 2015 (UTC)
Допомогти в чому? В тому, щоб повилучати слово "років" з геть усіх категорій? Ні, дякую, маю важливіші справи. --А1 15:23, 24 грудня 2015 (UTC)

Шановні вікіпедисти, прохання висловити ваше відношення щодо цієї номінації. Дякую.--SitizenX (обговорення) 09:59, 24 грудня 2015 (UTC)

Вікіцитати

Прохання глянути обговорення.--Сергій Липко (обговорення) 07:32, 29 грудня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Список установ та організацій, що належать до сфери управління Міністерства культури України був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:24, 29 грудня 2015 (UTC)