Обговорення користувача:AlenaLegenka15

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Dimon2711 у темі «Щодо статті Пісарро, Гонсало» 5 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, AlenaLegenka15!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 09:48, 29 березня 2017 (UTC)Відповісти

Щодо статті Пісарро, Гонсало[ред. код]

Вітаю. Почну з початку: статті про осіб неслов'янського походження в українській Вікіпедії повинні називатися типу "Ім'я Прізвище". Жодних розділових знаків. Натомість, в російській Вікіпедії статті називаються типу "Прізвище, Ім'я". Є деякі винятки, але це не один із них. Тобто коли Ви створюєте статтю, беріть таку ж назву, як і в англійській (якщо це можливо) Вікіпедії лише переклавши на українську. Бо росіяни дуже часто самі помиляються. Відверто кажучи, навіть частіше ніж ми. А в англійській Вікіпедії Вашу сторінку за 1-2 хвилини помітять і виправлять незначні помилки. Я сам спочатку допускав подібні помилки, коли перекладав з російської, не переживайте, це нормально. Також, він Гонсáло Пісáрро-і-Алóнсо, а не як Ви написали Гонсáло Пісáрро і Алóнсо. Ну і останнє це запис в дужках після назви. Ви написали ось таке "(ісп. Gonzalo Pizarro y Alonso)". А правильно воно повинно виглядати (ісп. Gonzalo Pizarro y Alonso). Для того, щоб так зробити, потрібно у панелі інструментів у візуальному редакторі обрати "Вставити шаблон" (натискаєте НА ПАНЕЛІ ІНСТРУМЕНТІВ "Вставити" та обираєте "Шаблон"). Вводите назву шаблону "lang-xx", де хх це код мови (для іспанської - es, для англійської - en тощо). Потім у перше поле вводите "1", а в друге назву іспанською. Це все. Загалом, помилки незначні, просто їх довго пояснювати. Якщо виникнуть запитання, звертайтеся на мою сторінку обговорення. Буду радий допомогти!--DiMon2711 16:25, 19 лютого 2019 (UTC)Відповісти

Глянувши Вашу останню статтю Гіпораліі одразу захотілося запитати: "наскільки добре Ви володієте українською?" Ви допустили помилку, бо російське "ии" передається українською "ії". Також бажано статті називати в називному відмінку однини, якщо це можливо, тобто Гіпоралія. Перейменував. Головне не хвилюйтеся, я знаю як це бути новачком. Але мені не так як Вам пощастило.--DiMon2711 16:30, 19 лютого 2019 (UTC)Відповісти