Обговорення користувача:Shiro D. Neko/Архів2014

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Запрошення на Вікіфлешмоб

Шановний(а) дописувачу української Вікіпедії AlexKozur!

В минулому ви створили 44 статті Вікіпедії та додали 805 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за перші три місяці 2014 року ви здійснили не більше 10 редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до першого Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбудеться у неділю 27 квітня 2014 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів та допомогти українській Вікіпедії сягнути півмільйона статей. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі чи поштою).

Акція присвячена пам'яті вікіпедиста Ig2000, який планував організувати цей захід, але дочасно загинув на Майдані 20 лютого…

Долучайтеся! --Amakuha (обговорення) 00:20, 24 квітня 2014 (UTC)

Запрошення до участі у конкурсі «Пишемо про НАТО»

Доброго дня. Судячи з шаблону {{Вступ України до НАТО}} на вашій сторінці користувача, Ви знаєте що таке Північноатлантичний альянс і підтримуєте перспективу приєднання України до нього. На жаль, за даними Фонду «Демократичні ініціативи» дві третини українців не обізнані з тим, що таке НАТО, і потребують інформації про цю організацію. Підвищити обізнаність суспільства про структуру, історію, діяльність Північноатлантичного Альянсу, співробітництво України з НАТО, стосунки Альянсу з іншими державами й міжнародними організаціями покликаний конкурс «Пишемо у вікіпедію про НАТО», який проводитиметься з 4 липня. Запрошуємо долучитись до написання неупереджених енциклопедичних статей про Альянс. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 19:18, 28 липня 2014 (UTC)

Цікаво) Можна спробувати свої сили. А скільки статей можна створювати?о.о --BlackCat (обговорення) 08:43, 31 липня 2014 (UTC)
Хоч одну, хоч десяток. Чим більше — тим краще. Кількість балів учасника є сумою балів, отриманих за кожну статтю конкурсанта. А кількість балів за статтю визначається її розміром і якістю. Докладніше див. тут. --Pavlo1 (обговорення) 08:50, 31 липня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Grand Theft Auto III

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Grand Theft Auto III був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:15, 29 серпня 2014 (UTC)

Подяка

Дякую за поповнення статей з відеоігрової тематики! --Yakiv Glück 09:39, 24 вересня 2014 (UTC)

Нема за що) буду і далі старатися ) --BlackCat (обговорення) 15:22, 24 вересня 2014 (UTC)

Футбольний інкубатор

Доброго вечора! Оскільки Ви приєдналися до Вікіпроекту «Футбол», маю надію, що Вас може зацікавити оцей підпроект. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 19:44, 11 вересня 2014 (UTC)

Статус файлу Файл:Niki Volos F.C. Logo.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Niki Volos F.C. Logo.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 07:14, 14 жовтня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Кубок Греції 2014—15

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Кубок Греції 2014—15 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:42, 18 жовтня 2014 (UTC)

Усім небайдужим, а також усім, хто вважає (або хоче), що список повинен опинитись (або може опинитись) на головній, будь ласка, залиште свій голос "за" чи "проти", а також зауваження (аби виправити недоліки, якщо такі є) на сторінці обговорення кандидатів у вибрані списки Вікіпедія:Кандидати у вибрані списки. Олексів (обговорення) 08:05, 24 листопада 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Список емуляторів гральних консолей був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:16, 14 грудня 2014 (UTC)