Обговорення користувача:Irina232323

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Irina232323!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 12:25, 7 серпня 2018 (UTC)Відповісти

Сасіна (Павленко) Олександра Сергіївна

[ред. код]

Вітаю. Напевно, Ви не читали Вікіпедія:Авторитетні джерела, Вікіпедія:Перевірність і Вікіпедія:Нейтральна точка зору. Зверніть на це увагу, будь ласка — це офіційні правила цього проекту. Якщо їх дотримуватись — зі статті про Олександру Павленко майже нічого не залишиться, чого немає в наведених посиланнях у розділі «Критика». Бо «Радіо Свобода» і «УНІАН» є авторитетними незалежними вторинними джерелами на відміну від сторінок у соцмережах і афілійованих з предметом статті джерел. Тобто, якщо Ви додаєте інформацію, що вона десь вчилась, чи є членом якоїсь організації, Ви маєте дати посилання не просто на сайт цього закладу, а на авторитетне незалежне джерело, де про це прямо написано. І це має бути не сайт самої пані Павленко чи її компанії, а саме незалежне від неї авторитетне джерело. Ще раз нагадую — про це можна почитати у Вікіпедія:Авторитетні джерела. Ще одне. Статтю про неї вже колись вилучали, бо її значимість десь на межі або й за межею прийнятного в цьому проекті. Якщо вона або хтось за її дорученням чи без нього захотіли мати тут статтю про цю людину — повинні усвідомлювати, що тут може бути представлена вся інформація, яка буде знайдена про неї в незалежних авторитетних джерелах, а не лише та, яка їй або будь-кому до вподоби. Тобто статті про про непорочного професіонала своєї справи, яка пише вірші, враховуючи, що про неї пишуть в авторитетних джерелах, не вийде. --Олег (обговорення) 15:08, 14 серпня 2018 (UTC)Відповісти

Попередження — неприпустимість війн редагувань

[ред. код]

Вітаю.

У статті Сасіна (Павленко) Олександра Сергіївна ви вдаєтеся винятково до скасування чужих правок, аргументуючи їх нібито «необов'язковістю» розділу критики. Я маю вам пояснити зворотнє — якщо твердження у статті підкріплені авторитетними, незалежними джерелами (ВП:АД), то розділ «критика» має бути наведений у статті згідно основного правила Вікіпедії — Вікіпедія:Нейтральна точка зору. Цитую:

Політика нейтральної точки зору стверджує, що статті повинні писатися неупереджено для того, щоб читач одержував уявлення про реальний стан справ.

Можна легко помилитися в розумінні політики нейтральної точки зору. Ця політика не означає можливості написання статті з якоїсь однієї єдиної неупередженої, «об'єктивної» точки зору. Навпаки, ця політика встановлює, що ми повинні чесно представити всі існуючі точки зору і стаття не повинна декларувати, мати на увазі або натякати на те, що яка-небудь із представлених точок зору є єдино правильною. 

Скасовуючи чужі правки без причини на те, ви ведете війну редагуваньВікіпедія:Війна редагувань. Ви можете бути заблоковані за ведення війни редагувань. --VoidWanderer (обговорення) 15:16, 15 серпня 2018 (UTC)Відповісти