Обговорення користувача:Pohorynsky/Архіви/2013/серпень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Шаблон Edited в статті Плужне

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Плужне був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 22:14, 5 серпня 2013 (UTC)

Блокування 09.08.2013

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з численними порушеннями ВП:НО для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 3 дні.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Причиною блокування послужила ця правка. Нажаль це чергове порушення ВП:НО з вашої сторони. --Geohem 20:16, 9 серпня 2013 (UTC)

Златопіль (місто)

В чому справа, шановний? Ви не пояснюєте, де побачили жахіття і не висловили свою думку на сторінці голосування. --Елвіс (обговорення) 17:40, 15 серпня 2013 (UTC)

Межиріцький монастир

Нема що робити? Тоді прошу самому читати, редаґувати. Велике прохання!!! ЧИТАЙТЕ УВАЖНО!!!


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 05:21, 17 серпня 2013 (UTC)

Знову "голосувати" за «Галерею слави сходу України та півдня Росії»?

Вітаю Вас, шановний пане Bulka.

Якщо маєте час, наснагу і можливість, поясніть, будь ласка, те, чого я не розумію. Справа у тому, що, відкривши сьогодні свою сторінку спостереження, я зацікавився об’явами, поданими у оранжевій рамочці (раніше я ніколи ними не цікавився). Там, серед інших об’яв, я побачив таку: «Розпочалося голосування спільнотою щодо доцільності розміщення посилання на конкурс «Галерея слави сходу України та півдня Росії» у сайтнотісі». Я «пішов» за посиланням і потрапив на старий розділ «Кнайпи» про старе голосування стосовно цього конкурсу. Зможете – поясніть що це означає. Чи знову потрібно голосувати, чи ні? І, головне, стосовно чого голосувати? Формулювання дуже якесь «хитре»! А може та об’ява «висить» на моїй сторінці ще з тих пір, коли голосували? З повагою, Biletsky Volodymyr (обговорення) 13:22, 20 серпня 2013 (UTC).
P.S. Стосовно можливості дати відповідь – я «з острахом» дивлюся на «пробоїни на Вашій броні (Сторінка обговорення)» від «снарядів блокування». Та й думаю, мо’ заблоковані і «латаєте діри»? Із співчуттями, Biletsky Volodymyr (обговорення) 13:22, 20 серпня 2013 (UTC).

Доброго часу доби пане Володимире! Оголошення те висить на "совісті" адміністраторів і голосування з даного приводу слід розуміти вже припинено. З технічних вибриків слід додати що у випадку відвідування сторінок укрвіки без входу до системи досі висвітлюється оголошення про конкурс у попередньому вигляді (закешовано чи як?). Щодо того конкурсу маю одну ідею про що повідомлю вас як вона визріє. --Bulka UA (обговорення) 14:33, 20 серпня 2013 (UTC)
Ще раз вітаю Вас, шановний пане Bulka.
Дякую і за відповідь і за пояснення. Маю до Вас прохання:
Хоча останнім часом все менше почуваюся початківцем, але все ж практично не орієнтуюся в «джунглях» Вікіпедії та Вікімедії, в адміністраторах, у житті спільноти українських користувачів (якщо вона взагалі спільнота, а не «лебідь, рак і щука…») і взагалі, а чи є в Українській Вікіпедії гетьман? Попробував звернутися до одного пана (не буду його називати, хоча всі знають, що це є …), як до очільника, але він «відхрестився». Невже анархія? Одним словом, якщо відбуватимуться якісь визначні події, то тільки гукніть, як на оте голосування мене гукнули. Ще раз із вдячністю та з найкращими побажаннями, Biletsky Volodymyr (обговорення) 20:43, 20 серпня 2013 (UTC).

Місяці пам'яті жертв Голодомору

Вітаю. Підтримую проведення такого заходу. Але є питання: місяць з 29 вересня по 29 грудня? Це помилка? --Pavlo1 (обговорення) 18:04, 23 серпня 2013 (UTC)

Привіт! Вжито у множині місяці. Оскільки річниця солідна а тема нерозроблена одного місяця очевидно буде замало. --Bulka UA (обговорення) 18:08, 23 серпня 2013 (UTC)
О.К. Зрозуміло. Я особисто зможу приєднатись не раніше листопада: затіяв «місяць Полтавщини» і «Українського села» — то маю модерувати, і, звісно, писати. --Pavlo1 (обговорення) 18:16, 23 серпня 2013 (UTC)

Радянська анексія західноукраїнських земель, 1939–1940

не подобається назва — запропонуй статтю на перейменування. Стирати увесь текст непотрібно.--Misha motsniy (обговорення) 11:01, 24 серпня 2013 (UTC)

аа, я вже побачив, перейменування вже відбулося на "Радянська анексія західноукраїнських земель". Але став просто перенаправлення в наступний раз, аби не було такого, або детально описуй ситуацію.--Misha motsniy (обговорення) 11:06, 24 серпня 2013 (UTC)

б-б-б-бееее! будь ласка поверніть шаблон ШВ оскільки в назві відверта помилка про що я повідомив у описі змін коли проставляв шаблон. --Bulka UA (обговорення) 11:42, 24 серпня 2013 (UTC)

перенаправлення нехай буде. ось дивись, скільки сторінок посилаються на цю назву. якщо видалити перенаправлення, там будуть червоні посилання. Головне, що основна стаття називається вірно--Misha motsniy (обговорення) 12:22, 24 серпня 2013 (UTC)

Шановні, будьте уважніші. Перейменування, таким чином яким його здійснив Bulka UA знищує історію редагувань статті. А залишати перенаправлення з грубою помилкою теж не годиться — просто слід попрацювати й виправити хибні посилання. Здається (з допомогою Ykvach) все виправив. СО оформив, перенаправлення постворював. Чи щось ще забув? --Pavlo1 (обговорення) 18:46, 26 серпня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Повстання селян Шепетівської округи (1930)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Повстання селян Шепетівської округи (1930) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:33, 31 серпня 2013 (UTC)