Обговорення користувача:Pohorynsky/Архіви/2015/січень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Абетковий покажчик усього

Drogi Pohoryński, Szczęśliwego Nowego Roku! Powróciłem ostatnio do porządkowania bardzo zarzuconej, polskiej wersji tego spisu. Myślałem także o stworzeniu jego mini-części (głównie dla celów SgKP) dla kombinacji liter:

  1. Je, do interwikowania z ukraińską literą Є
  2. Ch, do interwikowania z ukraińską literą Х
  3. Sz, do interwikowania z ukraińską literą Ш
  4. Szcz, do interwikowania z ukraińską literą Щ
  5. Ju, do interwikowania z ukraińską literą Ю
  6. Ja, do interwikowania z ukraińską literą Я

Wrócimy do tego projektu? Pozdrawiam serdecznie. Rembecki (обговорення) 08:02, 1 січня 2015 (UTC).

Прохання прийняти участь у обговоренні

Добрий день. Ви були автором-творцем статті про «Політичні репресії за президентства Януковича», я теж писав на ці теми «політ репресій при Януковичі». Нещодавно мене позбавив права «редактора» новий адмін Green Zero — а я (що треба було зробити раніше) номінував його на позбавлення права адміна. Хочу привернути вашу увагу до цієї полеміки між «про-Януковиськими» та «анти-Януковиськими» авторами Вікіпедії-укр — це принципова боротьба : буде Вікі-укр українською, чи анти-українською. Див. на сторінці Вікіпедія:Заявки на статус адміністратора.--Vles1 (обговорення) 11:43, 15 грудня 2014 (UTC)

А що ІНАКШЕ діяти не можете? Тільки ОКО за ОКО? ;-0 Нехай у сусіда хата згорить? А може ПОЧНЕТЕ ІЗ СЕБЕ? - так, просто маленька порада. --Nickispeaki (обговорення) 21:38, 17 січня 2015 (UTC)

Триває обговорення критеріїв значимості шкіл.

Доброго дня! Оскільки Ви створювали статті про школи, прошу долучитися до обговорення. Якщо маєте певні ідеї щодо правила/критерію, запропонуйте свій варіант.--Сергій Липко (обговорення) 16:48, 20 січня 2015 (UTC)

Гляньте, як є час

Пане Bulka UA
Як маєте час, то гляньте П'ята колона#Діяльність у Вікіпедії . Використав ваші дописи (Вікіпедія:Кнайпа (політики)/Архів 19#ГО «Вікімедіа Україна» = Партія політики Путіна?) при обговоренні російської провокації. Хоч і відчувалося недобре, але ніхто не думав, що так обернеться. Звісно, це не про тих, хто ще тоді знав, для чого конкурс робиться.--Ejensyd (обговорення) 18:43, 22 січня 2015 (UTC)