Обговорення користувача:Savramat/Архів2022

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: PlanespotterA320 у темі «Crimea article requests» 1 рік тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Сторінку Категорія:Українські футбольні легіонери в Росії номіновано на вилучення

Стаття Категорія:Українські футбольні легіонери в Росії, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 13 січня 2022. Що ще можна зробити? 白猫しろ ねこОбг. 09:17, 13 січня 2022 (UTC)

Долучайтеся до перенесення українських легіонерів до підкатегорій за країнами. літера А вже опрацьована. --Perohanych (обговорення) 19:15, 14 січня 2022 (UTC)
@Perohanych:, дякую. Продовжую робити категоризацію, принагідно створив категорії для ще декількох країн. --Savramat (обговорення) 23:00, 17 січня 2022 (UTC)

Тиждень Харківщини 2022

Вітаю, пане Savramat/Архів2022! Сподіваюсь, що у Вас все гаразд і Ви перебуваєте у безпечному місці. Ще перед нападом сформував сторінку тижня, а тепер, зважаючи на долю славного Харківського краю і його героїчну боротьбу ― хотів би все-таки провести тиждень. Якщо у Вас є така можливість і натхнення - запрошую долучатися. З повагою, — Шиманський હાય! 15:03, 10 березня 2022 (UTC)

Триває міжнародний марафон WikiGap Challenge

Привіт!

Сподіваюся, у вас все добре. Ви брали активну участь у марафоні WikiGap минулого року — тож, можливо, вам було б цікаво долучитися до міжнародного WikiGap Challenge, який триває до 8 травня.

Окремий марафон в українській Вікіпедії, який ми традиційно проводили щороку, цьогоріч відкладено з огляду на російське вторгнення в Україну. Але якщо у вас є час та можливість, можна долучатися до міжнародного марафону. Зокрема можете писати статті про українок будь-якою мовою та про будь-яких видатних жінок українською мовою.

Переможці конкурсу отримають призи від міжнародних організаторів. Додатково усі, хто долучаться до міжнародного WikiGap Challenge принаймні однією статтею в україномовному розділі Вікіпедії, можуть отримати електронний сертифікат участі від ГО «Вікімедіа Україна» — для цього напишіть за адресою wikigapwikimedia.org.ua

Про можливості допомоги під час війни ви можете прочитати на порталі за посиланням. --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 20:00, 16 березня 2022 (UTC)

Конкурс «Європейська весна» у 2022 році

Привіт! Ви брали участь у конкурсі статей «Європейська весна» у 2021 році — тож пишу, щоб розповісти вам про плани на конкурс цьогоріч.

На жаль, з огляду на російську агресію в Україні ми змушені відкласти конкурс в україномовній Вікіпедії. Сподіваємося, що зможемо провести альтернативу пізніше цього року або ж повноцінний конкурс у 2023 році.

Водночас, якщо ви вільно володієте іншими мовами країн Центрально-Східної Європи, ви можете долучатися до конкурсів інших країн — та писати про Україну. Зараз особливо важливо розповідати про Україну світові, якщо у вас є така можливість.

Також можна долучатися до окремого мініконкурсу «Жінки CEE», де статті можна писати будь-якою мовою, зокрема й українською. Міжнародний конкурс триває до 31 травня. Ви можете змагатися за призи локальних конкурсів, а також отримати сертифікат участі від «Вікімедіа Україна», якщо напишете хоча б одну статтю про Україну.

Про можливості допомоги для української вікіспільноти під час війни ви можете прочитати на порталі за посиланням. --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 20:29, 21 березня 2022 (UTC)

Тиждень Ізраїлю 2022

Вітаю, пане Savramat/Архів2022! З 22 жовтня по 6 листопада планується проведення тематичного тижня, присвяченого Ізраїлю. 1 листопада там відбудуться парламентські вибори, країна активно вигулькує в інформаційному просторі (особливо на фоні нашого і їхнього тепершнього протистояння з Іраном), тому, зважаючи на Ваше зацікавлення юдаїзмом та Ізраїлем, — запрошую долучатися. Серед запропонованих тем — багато таких, котрі мають спільну україно-ізраїльську тематику, тому будуть цікаві нашим читачам. З повагою, --— Шиманський હાય! 08:08, 19 жовтня 2022 (UTC)

Долучайтеся до «Це зробила вона» — марафону, присвяченого захисницям України та іншим видатним жінкам

Вітаю! Пишу, щоб запросити долучитися до марафону «Це зробила вона» 2022 у Вікіпедії, який розпочався сьогодні і триватиме до 24 листопада.

У межах проєкту запрошуємо працювати над статтями про видатних жінок, зокрема про захисниць України. На відміну від минулорічного марафону, цього разу можна також створювати нові статті; однак за поліпшення уже наявних можна отримати додаткові бали.

Ви брали участь у кампаніях WikiGap чи «Це зробила вона» у минулому — тож сподіваємося, що вам буде цікаво приєднатися і до цієї кампанії. За активну участь традиційно можна отримати пам'ятні сувеніри та книжкові призи від організаторів. Долучайтеся!

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 11:33, 10 листопада 2022 (UTC)

Crimea article requests

Can you please expand and write the articles in ukwiki about the 3 Crimean Tatar peoples? So far no wiki has articles about all 3. (Russian has 2, Tatar has 1, Azerbaijani has 1, Turkish has 1)? And perhaps can you translate a few biographies?

  • Mountain Tats - I don't know what the name for it is in Ukrainian, but I can give you the text of the article I wrote in enwiki that has since been hidden (to help you write a Ukrainian language article)
  • Steppe dwellers / Nogays - I never got around to writing an article about them in English, but there is an article in ruwiki that can be used as a base to start of the article or at least help find sources.

I wish I could be of more help. Unfortunatly there is a concerted effort from certain nationalist elements (take a wild guess who) to insist the the 3 Crimean peoples never existed and paint Crimean Tatars as universally being only the latter people listed, finishing off the efforts to completely erase the beautiful diversity and culture of mountain and coastal peoples.

I can supply newspaper clippings and book sources if you need them.

Thank you so much!--PlanespotterA320 (обговорення) 16:09, 15 листопада 2022 (UTC)