Обговорення користувача:Sergento/АвтоАрхів/2012/жовтень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

8971 Леукочефала

Вітаю, Sergento! Натрапив на статтю 8971 Леукочефала, назва якої походить від наукової назви савки. Видова наукова назва цього птаха, відповідно до існуючих правил читання латини, вимовляється як «леукоцефала». Звідки беруться назви астероїдів українською? Якщо транскрибувати від першоджерела, тоді потрібно перейменувати статтю. З повагою, --Maxim Gavrilyuk (обговорення) 13:35, 5 жовтня 2012 (UTC)

Назви перекладали всім миром, можливо, той хто писав транслітерацію, не знав, що назва походить від латинської назви виду. Та й як латиною його прочитати - теж нині не кожен знає. Зараз астероїд перейменую :) Sergento 13:38, 5 жовтня 2012 (UTC)

Вікіпедія:Вікізустрічі/72

Пропоную написати кілька слів для документування цієї Вікізустрічі. --Perohanych (обговорення) 05:14, 23 жовтня 2012 (UTC)

Завдання для бота

Вітаю. Чи можу я час від часу розраховувати на Вашого бота, щоб він дещо повиправляв у статтях про астероїди. Наприклад, позаміняв у картках місце відкриття «Nanking» на «Обсерваторія Пурпурної гори (Нанкін)», бо там відкрито півтори сотні астероїдів. Також можу давати на запити інші обсерваторії та астрономів, які відкрили значну кількість астероїдів, але написані англійською. Чи краще звернутися на сторінку запитів для ботів? --Олег (обговорення) 21:49, 25 жовтня 2012 (UTC)

Вітаю. Можете розраховувати. Хоча я, якщо чесно, поки не дуже розумію, як ефективніше можна було б провадити таку роботу. Маю на увазі, якби був список астероїдів, у яких треба провести заміну, було б швидше, аніж перебирати всі і дивитися де що змінювати. Однак якщо доведеться працювати за другою схемою, то краще одночасно перевіряти якомога більше замін, тобто список обсерваторій, список першовідкривачів і т.д., аби максимально скоротити кількість проходжень по категорії. Якщо візьметеся за підготовку таких списків — буде чудово. З повагою, Sergento 06:11, 26 жовтня 2012 (UTC)
А хіба не можна за списком у категорії, астероїди за відкриттям у кокретній обсерваторії. Якщо нема, то можна тим же ботом додати потрібну категорію, перевіряючи якраз параметр "місце відкриття".--KuRaG (обговорення) 07:05, 26 жовтня 2012 (UTC)