Обговорення користувача:Visem/Архіви/2013/лютий

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Visem у темі «Фарсі» 11 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Запрошення до участі у тижні кінопремій

--KuRaG (обговорення) 11:03, 1 лютого 2013 (UTC)

Щодо Sinanthropus

Навіщо Ви це зробили??? Адже такий термін досить часто зустрічається в сучасній науці. З повагою.--Orestsero (обговорення) 11:01, 4 лютого 2013 (UTC)

Так там посилання на неіснуючу статтю. Спочатку напишіть статтю, а потім робіть на неї редиректи. --visem (обговорення) 11:30, 4 лютого 2013 (UTC)
Бачу стаття вже є, я відновив редирект. --visem (обговорення) 11:32, 4 лютого 2013 (UTC)

Моєму наставнику

Дядьку Visem Ви дуже мені помагаєте (і підчищаєте і поправляєте за мною) - вибачайте, за ті мої помилки. Та ось ще через одну звернулася до Вас, поправте (перейменуйте) статтю Центар-Жупа (община) - а то недогледіла, а має бути Центр-Жупа, наперед Вам вдячна --Даринка Когутяк (обговорення) 21:05, 8 лютого 2013 (UTC)

Дякую Даринко за теплі слова, завжди звертайся, якщо потрібна якась допомога. Я твоє прохання виконав, але не розумію навіщо його було перейменовувати. Македонською пишеться як Центар Жупа, я так розумію ти хочеш на український лад написати назву. В принципі, на мій погляд, тут обидва варіанти будуть правильними, але я б не змінював назву. Також хотів тобі подякувати за великий об’єм роботи, який ти зробила під час проведення даного Тижня. Ти дуже допомогла в плані заповнення укрвікі інформацією про общини та населені пункти Македонії, що я давно вже хочу, щоб воно було повністю готове. --visem (обговорення) 01:32, 9 лютого 2013 (UTC)

Паровоз

Шаблон:Паровоз - є такий трохи езотеричний шаблон. Допоможи, будь ласка! --Nickispeaki (обговорення) 01:41, 9 лютого 2013 (UTC)

Привіт! З приводу шаблонів, то я думаю тобі краще було б звернутися до користувачів, які полюбляють займатися створенням шаблонів. --visem (обговорення) 01:48, 9 лютого 2013 (UTC)

Тиждень украинско-вірменський співпраці

Здравствуйте Виктор. Я из армянской Википедии Beko. Рад за ваше предложение о сотрудничестве. Мы уже разогнались. Вот страница совместной работы, если есть примечания или какие нибудь предложения, то пожалуйста.--Beko (обговорення) 12:31, 9 лютого 2013 (UTC)

Здравствуйте! Приятно удивлен! Не ожидал такого. Я тогда постараюсь завтра или послезавтра сделать такую страничку у нас. Тогда только останется согласовать даты. --visem (обговорення) 15:33, 10 лютого 2013 (UTC)
Здравствуйте. Можем работать по вашей предложенной дате: с 27 февраля по 12 марта. Я внесу эту дату в нашу страницу.--Beko (обговорення) 14:26, 22 лютого 2013 (UTC)

Саєд Абдевалі

Вітаю, Вікторе! Моя англійська так собі, а перської зовсім не знаю, тому не наполягаю на назві Саєд Абдвалі. Просто хочу звернути Вашу увагу, що всі три джерела в статті подають його ім'я, як Saeid Abdvali на відміну від англвікі, де дається Saeid Abdevali. --Олег (обговорення) 21:58, 20 лютого 2013 (UTC)

Вітаю! Я свого часу вивчав фарсі (до речі ніяк руки не дійдуть до редагування перської Вікіпедії )), то я одразу вирішив прочитати назву в оригіналі. Я спочатку прочитав як Абдулі, але потім подивився інші варіанти, то там Абдевалі. Просто прізвище там складається з одного слова, тому варіант Абдвалі там навряд чи може бути, а от якщо читати арабською, то цілком можливо, проте все ж таки він іранець. --visem (обговорення) 22:07, 20 лютого 2013 (UTC)
Користуючись нагодою, хотів би подякувати, що трохи почали писати про іранців, бо я також планую трохи приділити уваги цій країні в укрвікі, проте поки не виходить. --visem (обговорення) 22:09, 20 лютого 2013 (UTC)
Чесно кажучи, я не спеціально почав писати про іранців ) Я почав писати про борців, просто серед іранців, як і серед кавказців, багато хороших борців. Мій друг дитинства, сам МСМК з самбо і дзюдо, закинув мені, що в нас розписані футболісти, принаймні, сучасні, єдиним досягненням яких була, в кращому випадку, перемога в чемпіонаті області. Досить непогано розписані хокеїсти, насамперед, завдяки системній роботі AnatolyPm. Іншим майже не приділяється уваги. Хоча, звісно, попит породжує пропозицію. Дядько Ігор створює стаби лише про олімпійських медалістів. От я і вирішив почати потроху писати хоча б про призерів чемпіонатів світу з різних видів єдиноборств. --Олег (обговорення) 06:40, 21 лютого 2013 (UTC)
Так, зі спортом у нас складно. Я сам пишу переважно лише про футболістів, і дуже добре що Ви взялися за інших спортсменів. Я взагалі думаю, що треба було б провести якийсь спортивний тиждень. А сам розвиток Вікіпедії залежить від того, що цікавить окремих редакторів. От було б у нас пару редакторів, яким цікаве бойове мистецтво, то б усе було нормально в цьому напрямку. --visem (обговорення) 07:59, 21 лютого 2013 (UTC)

Фарсі

Вітаю. Ви зізнались, що трохи вивчали фарсі, тоді, можливо, знаєте, що не так з шаблоном {{lang-fa}}. Коли ставиш його перед датою — він «затягує» її до себе. Подивіться, наприклад, Башир Бабаджанзаде. --Олег (обговорення) 14:47, 23 лютого 2013 (UTC)

Доброго вечора! Така проблема є, не знаю чому. Бо я з арабською мовою з цим постійно стикаюсь. Це проблема "разработчиків", подивіться наприклад статтю Андріївка (Балаклійський район), та зверніть увагу на арабські інтервікі, як там дужки стоять. Чому воно так і як з цим боротися я не знаю, і взагалі, не лише у Вікіпедії, з такими шрифтами скрізь проблематично. А статтю я поправив, там одразу йде новий шаблон "народився", то я замінив шаблон літерами і стало нормально. --visem (обговорення) 20:35, 25 лютого 2013 (UTC)