Обговорення користувача:Visem/Архіви/2019/жовтень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Опитування щодо адміністрування

Добрий день. Якщо Вам не важко, то дайте відповіді на питання щодо адміністрування тут. Зробіть це до 14 жовтня. --Submajstro (обговорення) 13:34, 3 жовтня 2019 (UTC)

Запрошення до участі у марафоні «Це зробила вона»

Вітаю! Ви брали участь у WikiGap 2019. Можливо, вам було б цікаво долучитися до схожого заходу — марафону «Це зробила вона», присвяченого видатним українкам. Він почався сьогодні — і триватиме до кінця неділі 6 жовтня.

Мета марафону — показати світові досягнення жінок-українок і допомогти зменшити гендерний дисбаланс у Вікіпедії. Теми статей для поліпшення і створення можна обрати із пропонованих або вибрати самостійно, якщо вони відповідають правилам Вікіпедії і загальній темі марафону.

Усі учасники й учасниці марафону, які суттєво поліпшать або створять принаймні одну статтю, можуть сертифікати й сувеніри від організаторів, а кілька найактивніших — окремі подарунки. --Aced / AntonProtsiuk (WMUA)talk 11:16, 4 жовтня 2019 (UTC)

Новий спосіб допомагати новачкам

Вигляд увімкненої домашньої сторінки новачка

Привіт! Ви належите до найактивніших патрульних останнього часу; оскільки ви проводите чимало часу у Вікіпедії, то я подумала, що вам може бути цікаво.
Планується (я писала про це у Кнайпі (пропозиції)) увімкнути в уквікі нову функцію під назвою «Домашня сторінка новачка»: свіжозареєстрований користувач матиме власну «домашню», де будуть підказки про те, що можна зробити, і, що головне — згадуватиметься персональний наставник. Таким чином, новачок могтиме звернутися із запитанням не в знеособлену кнайпу (про яку ще якось треба дізнатися), а до конкретної людини, яка зголосилася допомагати.
Система випадково присвоюватиме новачкам когось зі списку тих, хто додав своє ім'я на цій сторінці: Вікіпедія:Кнайпа (допомога)/Наставники.
Якщо вам цікаво допомагати новачкам, будь ласка, додайте своє ім'я користувача на цій сторінці.
Дякую! --Ата (обг.) 19:28, 11 жовтня 2019 (UTC)

Чашка чаю для вас!

Дякую. Це тобі за допомогу! Немчук (обговорення) 12:32, 17 жовтня 2019 (UTC)
Дуже дякую! Чай я полюбляю! :) --visem (обговорення) 12:44, 17 жовтня 2019 (UTC)

Запрошення на Тиждень азійської кухні 2019

Вітаю @Visem:! Запрошуємо Вас взяти участь другому тижні азійської кухні 2019, що триватиме до 30 жовтня. Чекаємо від Вас смачних статей про азійські наїдки та напої.--Sakateka (обговорення) 09:12, 26 жовтня 2019 (UTC)

Дуже дякую за запрошення. Трішки не моя тема, хіба що можливо про щосб близькосхідне з'явиться бажання щось написати. --visem (обговорення) 16:38, 26 жовтня 2019 (UTC)