Обговорення користувача:Visem/Архіви/2023/лютий

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Подавати статті на Вікімарафон можна до 5 лютого включно

Доброго дня! Дякую, що ви долучилися до Вікімарафону. Пишу, щоб повідомити, що термін подання статей продовжено до 5 лютого включно.

Через технічні проблеми з інструментом перекладу у Вікіпедії, які спостерігалися минулі кілька днів, деякі учасники та учасниці не змогли повноцінно долучитися до марафону.

Наразі усі несправності вже виправлені, тож організатори вирішили продовжити період подання статей до неділі 5 лютого включно.

Нагадуємо, що для того, щоб взяти участь у Вікімарафоні 2023, потрібно створити хоча б одну статтю українською мовою і додати на сторінку обговорення шаблон {{Вікімарафон 2023}}, а для отримання сувенірів записатись на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2023/Учасники.

Встигніть долучитися!

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 10:28, 1 лютого 2023 (UTC)

Міжмовні посилання

Добрий день, я зайнявся тут трохи лінкуванням українських статей без міжмовних посилань, помітив що багато ваших статей про футболістів ви не пов'язуєте міжмовними посиланнями – Ян Гошек, Міхаел Рабушик, М'Бала Нзола, Ніколай Аггер і т.д. Захоплююсь вашою продуктивністю зі створення статей, проте якби ви додавали міжмовні посилання, вдалось би уникнути створення можливих дублікатів статей і краще б відстежувалась міжмовна структура. --Mike.Khoroshun (обговорення) 01:10, 12 лютого 2023 (UTC)

Добрий день! Так, мені вже сказали за це, тому нові статті з футбольного інкубатора я пов'язую з іншомовними. Дякую! --visem (обговорення) 04:51, 12 лютого 2023 (UTC)

Subiect interesant :)

Користувач:Gikü/Кепріана–Скорень. Cu respect, --Gikü (обговорення) 13:37, 12 лютого 2023 (UTC)

Кривий Олександр Васильович

Вітаю. Я виправив цю статтю, додав джерело. Якщо можете, то доопрацюйте. --Submajstro (обговорення) 16:47, 15 лютого 2023 (UTC)

Вітаю! Дуже дякую! Пастараюсь при нагоді доповнити. --visem (обговорення) 19:55, 15 лютого 2023 (UTC)

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за січень—лютий 2023

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна»: за січень—лютий 2023. Читайте його у блозі за посиланням або на інших ресурсах «Вікімедіа Україна». --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 16:08, 18 лютого 2023 (UTC)

Запрошення долучитися до Тижня київських письменників

Вітаю з прийдешнім Всесвітнім днем письменника, що очікується 3 березня! З нагоди цього свята запрошую долучитися до Тижня київських письменників, який триває до кінця лютого.

Організатор — Київська міська організація Національної спілки письменників України за підтримки громадських організацій «Вікімедіа Україна» та «Творча еліта України». Активні учасники й учасниці отримають призи та сувеніри від організаторів. 2021 року Ви брали участь у Тижні Київщини — тож, можливо, Вам буде цікаво приєднатися і зараз та допомогти покращити висвітлення цієї важливої теми в українській Вікіпедії. --Perohanych (обговорення) 13:41, 24 лютого 2023 (UTC)

Дякую за запрошення. На жаль, не фахівець у цьому напрямку. А тих кого знаю, то вони поки не проходять за критеріями значимості. --visem (обговорення) 18:34, 24 лютого 2023 (UTC)
Енциклопедисти і не мусять бути фахівцями в кожному напрямку. Досить вміти користуватися джерелами, тим більше що в списку статей для створення є сотня київських письменників, про яких уже є стаття в ЕСУ. --Perohanych (обговорення) 19:34, 24 лютого 2023 (UTC)
Якщо є в ЕСУ, то це інша справа. Як буду мати нагоду та натхнення, то може щось і напишу. Єдина проблема, що зараз пишу виключно з мобільного. --visem (обговорення) 19:52, 24 лютого 2023 (UTC)