Обговорення користувача:WalkerS

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: AlexKozur у темі «Щодо статті Military Media Center» 1 рік тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вітаємо. Вікіпедія не є місцем для реклами[ред. код]

Вітаємо у Вікіпедії. Дякуємо за цікавість до проєкту і за створення нової статті. Однак Вікіпедія є енциклопедією, а Ваш внесок схожий на рекламу. У Вікіпедії реклама заборонена. Додатково можна почитати таке:

Якщо у Вас досі залишаються питання, будь ласка, ставте їх у кнайпі. Також Вам можуть бути корисними такі посилання:

--白猫しろ ねこОбг. 10:54, 13 жовтня 2022 (UTC)Відповісти

Щодо статті Military Media Center[ред. код]

Привіт! Дякуємо за цікавість до проєкту і за створення нової статті.
Однак у Вікіпедії діють певні критерії значущості, згідно з якими статті потрібно створювати тільки про енциклопедично важливі об'єкти. Ваша стаття не відповідає цим критеріям, а отже її доведеться видалити.

У подальшому, будь ласка, зверніть увагу на настанови спільноти Вікіпедії щодо значущості, а також на тематичні критерії значущості осіб, організацій, футбольних команд, книг, фільмів, вебсайтів та комп'ютерних програм. Реклама комерційних і громадських організацій, музичних гуртів, інтернет-сайтів, а також самореклама буде видалятися. Якщо у Вас є можливість підтвердити значущість предмету статті Military Media Center за допомогою авторитетних джерел, Ви можете її відновити, навівши відповідні посилання у тілі статті.

Якщо бажаєте докладніше ознайомитися з проєктом, зверніть увагу на сторінку вітання, і сміливо приєднуйтеся до роботи над поліпшенням Вікіпедії. Тут завжди раді новим учасникам!

--Good Will Hunting (обговорення) 20:10, 13 жовтня 2022 (UTC)Відповісти

Вітаю!
Поясніть, будь ласка, чому видаляється сторінка Мілітарі Медіа Центру?
Це створюється не для реклами та спаму --WalkerS (обговорення) 20:16, 13 жовтня 2022 (UTC)Відповісти
детальніше Вікіпедія:Критерії значущості#Загальні настанови значущості та ВП:ВЕБ. --白猫しろ ねこОбг. 03:32, 14 жовтня 2022 (UTC)Відповісти