Обговорення користувача:Yark Pi

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Yark Pi у темі «Слава Варда» 7 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Yark Pi!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 14:01, 3 листопада 2016 (UTC)Відповісти

Слава Варда

[ред. код]

Вітаю Yark Pi більшість ваших редагувань у статті Слава Варда не є доречними, тож прошу вас спершу аргументовано обговорювати тут можливі подальші зміни. Якщо ви є героєм статті, працюєте разом з ним, чи особисто з ним знайомі прошу теж тут зазначити.--Yasnodark (обговорення) 17:47, 9 листопада 2016 (UTC)Відповісти

Вітаю, Yasnodark! Зазначаю, що представляю інтереси роботодавця героя статті, працюю і особисто знайома з ним. Оскільки, деякі посилання та визначення не відповідають справжньому моменту, герой статті особисто просить редагувати дану статтю. Що саме ви вважаєте недоречним у редагуванні статті? Які зміни вам не подобаються і чому? Дякую, Yark Pi 14:33, 10 листопада 2016 (UTC)Відповісти
Вітаю Yark Pi ще раз!
По-перше, хотілося б уточнити у якому саме ЗМІ ви з ним працюєте, на радіо "Вести" чи в якомусь іншому?
По-друге, рекомендую використовувати "редагувати код замість редагувати", тоді видно всі аспекти статті. Частина проблем пов'язана можливо з цим.
По-третє, щодо недоречностей
Наприклад фраза "Цікавиться гімнастикою йогів та грою на гитарі" носить неенциклопедичний характер та не є доцільною в основному просторі вікіпедії, вікіпедія є енциклопедією, а не блогом чи сторінкою у соцмережах. Або якщо ви чи він створите власну робочу сторінку у вікіпедії для редагувань Користувач:Yark Pi чи Користувач:Слава Варда, для цього також існує багато юзербоксів, зокрема про магістра, можете подивитись в інших користувачів, там ця фраза може мати право на життя.
Фраза "Закінчив київський національний торговельно-економічний університет (Магістр факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу)" є неправильною на відміну від "Закінчив Київський національний торговельно-економічний університет (факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу)", бо має важливість те, який заклад та факультет особа закінчила.
Щодо редагувань посилань внизу статті я їх не зовсім зрозумів та мені складно було їх виокремити серед іншого, якщо ви поясните їх сутність, зможете їх повторити, без інших редагувань, я подивлюся.
Якщо є інші проблемні питання, то зупиніться на них детальніше.
--Yasnodark (обговорення) 12:47, 10 листопада 2016 (UTC)Відповісти