Перелік епізодів телесеріалу «Мотель Бейтсів»

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Нижче наведено перелік епізодів телесеріалу «Мотель Бейтсів»:

Огляд[ред. | ред. код]

Сезон Кіль-ть епізодів Дата виходу Реліз на DVD та Blu-ray
Прем'єра Фінал Регіон 1 Регіон 2 Регіон 4
1 10 18 березня 2013 20 травня 2013 17 вересня 2013 3 лютого 2014 TBA
2 10 3 березня 2014 5 травня 2014 TBA TBA TBA
3 10 2015 2015 TBA TBA TBA

Сезон 1[ред. | ред. код]

Назва Режисер Сценарист Дата показу в США Глядачі США
(мільйони)
11«First You Dream, Then You Die[1][2]»
«Передсмертний сон»
Такер ҐейтсКеррі Ерін, Ентоні Кіпріано та Карлтон К'юз18 березня 20133,04[3]
Після смерті чоловіка Норма Бейтс купує старий мотель, яким збирається керувати разом зі своїм 17-річним сином Норманом. Колишній власник приходить вночі до нового будинку Бейтсів й нападає на Норму - в пориві гніву жінка вбиває його, й разом з сином позбувається тіла, яке цілу ніч пролежало в 4 номері мотеля. Між тим, Норман знаходить дивний записник зі зловіщими малюнками, які виявляються правдивішими, аніж здаються.
22«Nice Town You Picked, Norma[4]»
«Чудова місцина, Нормо»
Такер ҐейтсКеррі Ерін25 березня 20132,84[5]
Старший син Норми, Ділан, з'являється на порозі будинку Бейтсів й одразу ж сіє розбрат та напругу в сім'ї. Норма вирішує відволікти увагу шерифа Ромеро від зникнення Кіта Саммерса, відповідаючи на залицяння його помічника, Зака. Між тим, однокласниця Нормана, Емма, знаходить записник з моторошними малюнками й просить хлопця позичити його для вивчення. Незабаром вони вирушають в ліс, де знаходять один з пейзажів, зображених на малюнкові.
33«What's Wrong With Norman[6]»
«Що не так з Норманом?»
Пол ЕдвардсДжефф Вадлоу1 квітня 20132,82[7]
Норман втрачає свідомість просто на уроці. Емма розуміє, що все, що зображено в записникові, відбувалося насправді в одному з номерів мотелю. Ділан отримує роботу охоронця тої самої розсади в лісі, яка належить кільком багатим родинам міста. Поліція обшукує будинок Бейтсів й Норма зважується на близькість з помічником шерифа, який запропонував їй та її синові. Новий товариш Ділана радить йому стати ближчим до свого брата.
44«Trust Me[8]»
«Довірся мені»
Йоган РенкКеррі Ерін8 квітня 20132,30[9]
Завдяки Діланові Норману вдається втекти з будинку Зака. Хлопчик розповідає Нормі про свою страшну знахідку, але жінка йому не вірить. Відвідуючи Зака, вона спускається до льоху й нікого там не знаходить. Зак підозрює, що Норман був в нього вдома й намагається потоваришувати з хлопцем, запрошуючи на риболовлю. Поза тим поліція знаходить руку Кіта Саммерса. Норман проводить ніч з Бредлі.
55«Ocean View[10]»
«Вид на океан»
Девід СтрейтонДжефф Вадлоу15 квітня 20132,66[11]
Аби звільнити Норму, Зак викрадає докази й з жінки знімають обвинувачення. Норман хвилюється через те, що Бредлі не відповідає після їх спільної ночі. Ділан вмовляє Нормана виїхати разом з ним з будинку Норми й разом знімати квартиру. Його друг Ітан позичає гроші й в цей момент невідомий стріляє в нього. Норман та Емма знаходять дівчину з льоху Зака.
66«The Truth[12]»
«Правда»
Такер ҐейтсКарлтон К'юз та Керрі Ерін22 квітня 20132,93[13]
Норман та Ділан вирушають на човен Саммерса в пошуках його паску. Повернувшись до мотелю, вони зустрічають Норму та Зака, який дізнався, що Бейтси переховують його полонянку. Зак бере родину в заручників, але під час перестрілки з Діланом гине. Норма розповідає Ділану правду про смерть батька Нормана, а до мотелю під'їжджає поліція.
77«The Man In Number 9[14]»
«Чоловік в дев'ятому номері»
Сі Джей КларксонКеррі Ерін29 квітня20132,98[15]
З невідомих причин шериф Ромеро, що прибув за викликом, вирішує зам'яти історію з Заком Шелбі та прикрити Норму та її сина. Поза тим в місті відмовляються співпрацювати з "Мотелем Бейтсів". Як би там не було, в мотелі незабаром з'являється перший клієнт - чоловік на ім'я Джейк Абернаті, чия поведінка здається Діланові дивною. Норман намагається потоваришувати з безпритульним псом на ім'я Джуно. Норма пропонує Еммі роботу в мотелі ,а Бредлі говорить Норману, що їх зв'язок був помилкою.
88«A Boy & His Dog[16]»
«Хлопчик та його пес»
Ед БіанчіБілл Балас6 травня 20132,71[17]
Норман вирішує взятися до таксидермії під керівництвом батька Емми. Міс Вотсон та директор школи наполягають на тому, аби хлопець почав відвідувати психотерапевта. Норма звертається по допомогу до шерифа Ромеро й отримує жорстку відмову. Бредлі не хоче, аби в школі знали, що вона провела ніч з Норманом. Норма вирішує більше дізнатися про свого клієнта, не підозрюючи, в яку небезпечну гру її затягує пан Абренаті, який вів справи з Кітом Саммерсом. Діланові дають перше серйозне завдання, яке приводить нових клієнтів до мотелю Бейтсів.
99«Underwater[18]»
«Під водою»
Такер ҐейтсКеррі Ерін та Карлтон К'юз13 травня 20132,48[19]
Норма опиняється в безвихідному становищі, коли розуміє, що вона не зможе ані вдало вести бізнес, ані перепродати його - всім серцем жінка бажає покинути місто Вайт-Пайн Бей. Бредлі звертається з проханням до Ділана - вони потрапляють до кабінету її батька, в якому дівчина знаходить таємне листування з його коханкою. За наказом Норми Емма намагається слідкувати за тим, аби в мотелі не курили марихуану, але сама з'їдає печиво "з сюрпризом". Норма перелякана погрозами Абернаті й звертається по допомогу до шерифа Ромеро. Місс Вотсон хоче опублікувати одне з оповідань Нормана. Джейк призначає зустріч Нормі й обіцяє вбити її синів.
1010«Midnight[20]»
«Північ»
Такер ҐейтсКеррі Ерін та Карлтон К'юз20 травня 20132,70[21]
Норман запрошує Емму на шкільні танці, а Норма просить Ділана дати їй зброю. Шериф Ромеро обіцяє допомогти Нормі. Сестра Кіта, Меґґі, відвідує Норму. Норман ревнує Бредлі до Ділана. Після відвідин психотерапевта Норма розповідає Норманові, звідки в неї шрам на нозі. Емма свариться з Норманом, а колишній хлопець Бредлі б'є юнака. Норма стає свідком зустрічі Ромеро та Абернаті на причалі. Міс Вотсон привозить юнака до себе додому, аби обробити рану, - там в нього відбувається черговий зрив.

Сезон 2[ред. | ред. код]

8 квітня 2013 року серіал продовжили на другий сезон — він складатиметься з 10 епізодів, які вийдуть в ефір 2014 року[22].

Назва Режисер Сценарист Дата показу в США Глядачі США
(мільйони)
111«Gone, But Not Forgotten»
«Пішли, та не є забутими»
Такер ҐейтсКеррі Ерін та Карлтон К'юз3 березня 20143,07[23]
По чотирьох місяцях після смерті міс Вотсон життя починає повертатися до звичного плину для усіх, окрім Нормана. Літній сезон приводить багатьох туристів до мотелю Бейтсів, але неочікувана новина про будівництво нового шосе лякає Норму й вона вирішує виступити на міській раді. Норман весь час проводить в підвалі, займаючись таксидермією, іноді відвідуючи могилу міс Вотсон. Після спроби самогубства Бредлі опиняється в психіатричній клініці, а, вийшовши звідти, вирішує знайти вбивцю батька.
122«Shadow Of A Doubt»
«Тінь сумнівів»
Такер ҐейтсКеррі Ерін10 березня 20142,21[24]
Вбивши Ґіла, Бредлі звертається по допомогу до Нормана й хлопець ховає подругу в підвалі свого будинку. Норма бажає, аби вони з сином взяли участь в постановці місцевого театру. В Ділана з'являється новий керівник, який прагне помсти за смерть Ґіла й переконаний в тому, що його вбив хтось з іншої нарко-сім'ї. Норман допомагає Бредлі підготувати втечу з міста.
133«Caleb»
«Калеб»
Лодж КерріґанАлександра Каннінґем17 березня 20141,84[25]
Норма заводить корисні знайомства, коли її нова подруга Крістін виводить Норму у вище суспільство міста Вайт-Пайн Бей. Калеб, брат Норми, з'являється в місті й зближується з Діланом. Норму тягне до Джорджа, брата Крістін. Норман проводить весь час зі своєю новою знайомою Коді, а Емма поволі починає забувати про Нормана.
144«Check-Out»
«Виписка»
Джон Девід КоулзЛіз Тайґлаар24 березня 20142,23[26]
Наслідки повернення Калеба змусять Ділана сумніватися в його відданості Нормі та Норманові. Крістін показує Нормі життя в Вайт-Пайн Бей. Стурбованість Нормана з приводу присутності в місті Калеба зростає щодня. Ромеро виявляється втягнутим у нарко-війну сім'ї Зейна.
155«The Escape Artist»
«Майстер втечі»
Крістофер НільсонНіккі Тоскано31 березня 20142,27[27]
Норман розповідає Коді сімейну таємницю. Війна наркоторгівців загострюється, Ділан перебуває в небезпеці. Норма домовляється з загадковим чоловіком, який має допомогти їй завадити будівництву об'їзного шосе.
166«Plunge»
«Рішучі дії»
Ед БіанчіКеррі Ерін7 квітня 20142,24[28]
Діланові належить впоратися з важкою ситуацією. Через секрети стосунки Нормана та Норми стають напруженими. Емма потрапляє до небезпечної ситуації.
177«Presumed Innocent»
«Виправдувальний вирок»
Роксанн ДоусонАлександра Каннінґем14 квітня 20142,44[29]
Довіра Норми до Нормана опиняється під тиском. Діланові доводиться мати справу з мстивим Зейном. Ромеро дізнається нові подробиці щодо вбивства Блер Вотсон. Стосунки Коді та Нормана досягають переламного моменту.
188«Meltdown»
«Провал»
Ед БіанчіЛіз Тайґлаар та Ніккі Тоскано21 квітня 20142,10[30]
Ромеро все ще копирсається в справі Блер Вотсон. Через війну між двома нарко-угрупованнями Ділан опиняється поміж двох вогнів. Норма відмовляється розповідати Норманові про його провали в пам'яті.
199«The Box»
«Коробка»
Такер ҐейтсКеррі Ерін та Карлтон К'юз28 квітня 20142,25[31]
Норма відчайдушно намагається поспілкуватись з Норманом. Діланові належить вирішити - боротися за своє життя або піклуватися про близьку людину. Ромеро звертається до колишнього колеги, аби довести причетність Нормана до справи про вбивство Блер Вотсон.
2010«The Immutable Truth»
«Незмінна істина»
Такер ҐейтсКеррі Ерін та Карлтон К'юз5 травня 20142,30[32]
Нормана переслідує трагічна подія з минулого, а Норма намагається завадити йому зробити жахливу помилку. В цей час Ділан та Ромеро будують плани щодо припинення війни наркоторгівців. Емма приймає рішення щодо свого майбутнього.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Bates Motel on A&E. the Futon Critic. Архів оригіналу за 15 березня 2013. Процитовано 18 лютого 2013.
  2. Bates Motel : First You Dream, Then You Die. Zap2It. Архів оригіналу за 16 березня 2013. Процитовано 14 березня 2013.
  3. Bibel, Sara. Monday Cable Ratings: NBA Basketball Wins Night, 'WWE Raw', 'Bates Motel', 'Dallas', 'Being Human' & More. TV by the Numbers. Архів оригіналу за 6 квітня 2013. Процитовано 19 березня 2013.
  4. Bates Motel : Nice Town You Picked, Norma... Zap2It. Архів оригіналу за 16 березня 2013. Процитовано 14 березня 2013.
  5. Bibel, Sara. Monday Cable Ratings: 'Monday Night RAW' Wins Night + 'Teen Mom II', 'Bates Motel', 'Storage Wars', 'The Real Housewives of Beverly Hills' & More. TV by the Numbers. Архів оригіналу за 6 квітня 2013. Процитовано 26 березня 2013.
  6. Bates Motel : What's Wrong With Norman. Zap2It. Архів оригіналу за 16 березня 2013. Процитовано 14 березня 2013.
  7. Bibel, Sara. Monday Cable Ratings: 'WWE Raw' Wins Night, 'Teen Mom 2', 'Bates Motel', 'Dallas', 'Being Human', 'Love and Hip Hop' & More. TV by the Numbers. Архів оригіналу за 6 квітня 2013. Процитовано 2 квітня 2013.
  8. Bates Motel : Trust Me. Zap2It. Архів оригіналу за 16 березня 2013. Процитовано 14 березня 2013.
  9. Monday Cable Ratings: ‘Monday Night RAW’ Wins Night + ‘Teen Mom 2′, ‘MTV Movie Sneak Peek’, ‘Bates Motel’ & More - Ratings …. Архів оригіналу за 19 квітня 2013. Процитовано 11 квітня 2013.
  10. Bates Motel : Ocean View. Zap2It. Архів оригіналу за 16 березня 2013. Процитовано 14 березня 2013.
  11. Bibel, Sara (16 квітня 2013). Monday Cable Ratings: 'WWE Raw' Wins Night, 'Defiance', 'Bates Motel', 'Dallas', 'Teen Mom 2' & More. TV by the Numbers. Архів оригіналу за 29 квітня 2013. Процитовано 16 квітня 2013.
  12. Bates Motel : The Truth. Zap2It. Архів оригіналу за 16 березня 2013. Процитовано 14 березня 2013.
  13. Kondolojy, Amanda (23 квітня 2013). Monday Cable Ratings: 'Love and Hip Hop: Atlanta' Wins Night + WWE Raw, 'Teen Mom II', NBA Playoffs & More. TV by the Numbers. Архів оригіналу за 29 квітня 2013. Процитовано 23 квітня 2013.
  14. Bates Motel : The Man in Number 9. Zap2It. Архів оригіналу за 16 березня 2013. Процитовано 14 березня 2013.
  15. Bibel, Sara (30 квітня 2013). Monday Cable Ratings: NBA Playoffs Win Night, 'WWE Raw', 'Teen Mom 2', 'Bates Motel', 'Defiance', 'Warehouse 13'& More. TV by the Numbers. Архів оригіналу за 17 травня 2013. Процитовано 30 квітня 2013.
  16. Bates Motel : The Man in Number 9. Zap2It. Архів оригіналу за 19 квітня 2013. Процитовано 10 квітня 2013.
  17. Kondolojy, Amanda (7 травня 2013). Monday Cable Ratings: NBA Basketball Dominates + 'Love & Hip Hop: Atlanta', 'Teen Mom II', 'TI & Tiny', 'Monday Night RAW' & More. TV by the Numbers. Архів оригіналу за 17 травня 2013. Процитовано 7 травня 2013.
  18. Bates Motel : Underwater. Zap2It. Архів оригіналу за 19 квітня 2013. Процитовано 10 квітня 2013.
  19. Kondolojy, Amanda (14 травня 2013). Monday Cable Ratings: NBA Basketball Wins Night + 'Love & Hip Hop Atlanta', 'Monday Night RAW', 'Teen Mom II', 'Bates Motel' & More. TV by the Numbers. Архів оригіналу за 17 травня 2013. Процитовано 14 травня 2013.
  20. Bates Motel : Midnight. Zap2It. Архів оригіналу за 19 квітня 2013. Процитовано 11 квітня 2013.
  21. Bibel, Sara (21 травня 2013). Monday Cable Ratings: 'WWE Raw' & 'Love & Hip Hop Atlanta' Win Night; 'Bates Motel', 'Defiance', 'Warehouse 13' & More. TV by the Numbers. Архів оригіналу за 24 травня 2013. Процитовано 21 травня 2013.
  22. Keveney, Bill (8 квітня 2013), A&E Renews 'Bates Motel' For Second Season, USA Today, процитовано 28 квітня 2013
  23. Bibel, Sara (4 березня 2014). Monday Cable Ratings: 'WWE Raw' Wins Night, 'Bates Motel', 'Teen Wolf', 'Single Ladies', 'Switched at Birth' & More. TV by the Numbers. Архів оригіналу за 7 березня 2014. Процитовано 4 березня 2014.
  24. Kondolojy, Amanda (11 березня 2014). Monday Cable Ratings: 'Monday Night RAW' Leads Night + 'Swamp People', 'Bates Motel', 'Real Housewives of Beverly Hills' & More. TV by the Numbers. Архів оригіналу за 15 червня 2016. Процитовано 11 березня 2014.
  25. Bibel, Sara (18 березня 2014). Monday Cable Ratings: 'WWE Raw' Wins Night, 'Fast N Loud', 'Teen Wolf', 'Bates Motel', 'Switched at Birth' & More. TV by the Numbers. Архів оригіналу за 19 березня 2014. Процитовано 18 березня 2014.
  26. Kondolojy, Amanda (25 березня 2014). Monday Cable Ratings: 'Monday Night RAW' Leads Night + 'Basketball Wives', 'Single Ladies', 'Fast N Loud', 'Teen Wolf' & More. TV by the Numbers. Архів оригіналу за 4 березня 2016. Процитовано 25 березня 2014.
  27. Bibel, Sara (1 квітня 2014). Monday Cable Ratings: 'WWE Raw' Wins Night, 'T.I. and Tiny', 'Black Ink Crew', 'Bates Motel', 'Archer', 'Being Human', 'Dallas' & More. TV by the Numbers. Архів оригіналу за 4 квітня 2014. Процитовано 1 квітня 2014.
  28. Kondolojy, Amanda (8 квітня 2014). Monday Cable Ratings: 'Monday Night RAW' Tops Night + 'Basketball Wives', 'WWE Hall of Fame', 'Bates Motel' & More. TV by the Numbers. Архів оригіналу за 8 квітня 2014. Процитовано 8 квітня 2014.
  29. Bibel, Sara (15 квітня 2014). Monday Cable Ratings: 'WWE Raw' Wins Night, 'Basketball Wives', 'Bates Motel', 'Archer', 'Dallas' & More. TV by the Numbers. Архів оригіналу за 12 червня 2016. Процитовано 15 квітня 2014.
  30. Kondolojy, Amanda (22 квітня 2014). Monday Cable Ratings: NBA Playoffs Lead Night + WWE Raw, 'Basketball Wives', 'Blank Ink Crew' & More. TV by the Numbers. Архів оригіналу за 28 квітня 2016. Процитовано 22 квітня 2014.
  31. Bibel, Sara (29 квітня 2014). Monday Cable Ratings: 'WWE Raw' & NBA Playoffs Win Night, 'Fast N Loud', 'The Boondocks, 'Bates Motel' & More. TV by the Numbers. Архів оригіналу за 3 липня 2016. Процитовано 29 квітня 2014.
  32. Kondolojy, Amanda (6 травня 2014). Monday Cable Ratings: NBA Playoffs Lead Night + 'Love & Hip Hop Atlanta', 'Monday Night RAW', 'The Boondocks' & More. TV by the Numbers. Архів оригіналу за 1 червня 2016. Процитовано 6 травня 2014.

Посилання[ред. | ред. код]