Пуща-Водиця (санаторій)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Координати: 50°32′56″ пн. ш. 30°20′40″ сх. д. / 50.54889° пн. ш. 30.34444° сх. д. / 50.54889; 30.34444

Військовий санаторій МО України «Пуща-Водиця»
Тип бізнес
Галузь охорона здоров'я
Штаб-квартира Київ, Пуща-Водиця, вул. Квітки Цісик, 60
Мапа

Військовий санаторій МО України «Пуща-Водиця» — військовий санаторій МО України розташований в Пуща-Водиці, за адресою вул. Квітки Цісик, 60, займає 6 га лісового масиву.

Рекреаційно-лікувальна зона[ред. | ред. код]

Парк «Пуща-Водиця»

Територія санаторію та навколишній район покриті густим сосновим і листяним лісом. Рельєф місцевості рівний, ґрунт піщаний. На березі природного озера розміщується пляж, аеросолярій, човнова станція.

На території парку санаторію облаштовані тенісний корт, волейбольний і бадмінтонний майданчики, інші спортивні споруди, а також літній танцювальний майданчик. Цілий рік функціонує плавальний басейн 10х25 м, є сауна, більярд.

У спальних корпусах 1- і 2-місні номери і люкси з усіма побутовими зручностями, просторі холи. В лікувальному корпусі, оснащеному новітньою медичною апаратурою, проводяться необхідні діагностичні дослідження і лікувальні процедури. Їдальня розміщується в 3-х залах, національна українська кухня, замовна система, всі види дієт. Кінозал на 120 місць, бібліотека з читальним залом. Є оснащені приміщення для проведення навчальних і культурних заходів.

При наявності медичних рекомендацій, у санаторії проходять лікувальну реабілітацію військовослужбовці Збройних сил України.

Див.також[ред. | ред. код]

Перелік санаторіїв Міністерства оборони України

Посилання[ред. | ред. код]