Нік: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
Немає опису редагування
Немає опису редагування
Рядок 5: Рядок 5:
дуже зручно використовувати в мережі — бо, наприклад, просто Ань,
дуже зручно використовувати в мережі — бо, наприклад, просто Ань,
Наталок, Ір, Саш та всіляких Славків (В'яче-, Яро-, Миро-, Любо-,
Наталок, Ір, Саш та всіляких Славків (В'яче-, Яро-, Миро-, Любо-,
Мсти-, Все-,Влади- і теде) — багато, а ти такий один.І якщо хочеш бути окремою особистістю в Інтернеті— аби тебе впізнавали просто по ніку— треба попрацювати .Іноді нік обирають одноразово або спеціально під якийсь [[сайт]];— а для іншого сайту просто придумують інший.Іноді нік — це дійсно друге [[ім'я]], більш звичне , аніж справжнє.Нік— власне ім'я.
Мсти-, Все-,Влади- і теде) — багато, а ти такий один.І якщо хочеш бути окремою особистістю в Інтернеті— аби тебе впізнавали просто по ніку— треба попрацювати .Іноді нік обирають одноразово або спеціально під якийсь [[сайт]];— а для іншого сайту просто придумують інший.Іноді нік — це дійсно друге [[ім'я]], більш звичне , аніж справжнє.Нік— власне ім'я.В поліграфії книжка повинна бути підписана [[автор]]ом, головним [[редактор]]ом. [[Анонімні твори]] в поліграфії - це негативне явище. В [[рукопис]]у, який приносять у [[видавництво]] повинен бути [[автор]]. Від порушень авторських прав страждають не тільки конкретні правовласники - автори і легальні видавці, але і [[держава]] . Найпоширеніше анонімних творів, які ми можемо бачити - це написи на стінах будинків, [[огорожа]]х. Такі дії пошкоджують чужу [[власнісь]]. Люди, які цим займаються, можуть бути притягнуті до відповідальності . В деяких країнах за таку шкоду чужій власності є дуже жорсткі [[покарання]].
Можна скласти нік із імені та прізвища. Наприклад, — Іра Петриненко.
Варіанти: IraPetra або просто Petra. До речі, таке ім'я існує у Болгарії, це жіноча форма імені Петр. У нас таке жіноче ім'я не розповсюджене, тож є багато шансів на унікальність.
Можна використати у ніку свій рік або день [[народження]].






Версія за 08:49, 11 березня 2011

Нік — від англійської «nickname»— прізвисько, псевдонім.

Нік, Нікнейм (від англ. nick, nickname МФА[ˈnɪkneɪm] — прізвисько, анонім) — особисте, переважно, вигадане, ім'я, яким називають себе користувачі інтернету в різноманітних чатах, форумах, месенджерах, а також у Вікіпедії, на сайтах та вікі-сайтах.Найчастіше слово є похідним від власного імені або прізвища (наприклад, мищЪ — Мищенко, asash — Саша), імені міфічних персонажів або героїв (наприклад, archangel), предметів чи тварин (напр. скунс, карандашик) або має символічне значення (напр. Roller-Guru). Нерідко зустрічаються прикрашені спеціальними символами ніки (напр. }{0Р0IIIиЙ, n4eJIa, k0L0B0k). Часто мають загальну напрямленість з аватаром користувача. Нік — від англійської «nickname» — прізвисько, псевдонім.Їх дуже зручно використовувати в мережі — бо, наприклад, просто Ань, Наталок, Ір, Саш та всіляких Славків (В'яче-, Яро-, Миро-, Любо-, Мсти-, Все-,Влади- і теде) — багато, а ти такий один.І якщо хочеш бути окремою особистістю в Інтернеті— аби тебе впізнавали просто по ніку— треба попрацювати .Іноді нік обирають одноразово або спеціально під якийсь сайт;— а для іншого сайту просто придумують інший.Іноді нік — це дійсно друге ім'я, більш звичне , аніж справжнє.Нік— власне ім'я.В поліграфії книжка повинна бути підписана автором, головним редактором. Анонімні твори в поліграфії - це негативне явище. В рукопису, який приносять у видавництво повинен бути автор. Від порушень авторських прав страждають не тільки конкретні правовласники - автори і легальні видавці, але і держава . Найпоширеніше анонімних творів, які ми можемо бачити - це написи на стінах будинків, огорожах. Такі дії пошкоджують чужу власнісь. Люди, які цим займаються, можуть бути притягнуті до відповідальності . В деяких країнах за таку шкоду чужій власності є дуже жорсткі покарання.