Страхомісто

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Страхомісто
англ. Weirdsville
Жанр комедійний фільм жахівd, бойовик і чорний гумор
Режисер Allan Moyled[1]
Продюсер Morris Ruskind
У головних
ролях
Скотт Спідменd[2], Веслі Бентлі[2] і Терін Меннінґd[2]
Композитор John Rowleyd
Дистриб'ютор Magnolia Pictures і Netflix
Тривалість 90 хв.
Мова англійська
Країна  Канада
 США
IMDb ID 0758798

«Страхомісто» (англ. Weirdsville) — канадський фільм 2007 року . Його дія розгортається у вигаданому місті Уердсвілі, зйомки проходили в канадській провінції Онтаріо.

Сюжет[ред. | ред. код]

Два приятеля-наркомана Декстер і Ройс, які живуть у містечку Уердсвіл, заборгували велику суму грошей місцевому гангстеру Омару. Щоб розплатитись, вони виготовляють партію наркотиків, які хочуть продати. Скуштувавши їх, Матильда, дівчина Ройса, перестає подавати ознаки життя. Друзі вважають, що вона вмерла. Вони бояться повідомляти про це в поліцію, бо там неодмінно поставлять питання, звідки дівчина взяла наркотики, якими отруїлася.

Джейсон Тейлор, один із найбагатших людей Уердсвіля перебуває при смерті. Він не склав заповіту, і його син вирішує провести сатанинський ритуал, щоб повернути батька до життя. Разом із групою товаришів він йде до будівлі покинутого театру, і розпочинають підготовку до нього. У цей же театр приходять Декстер та Ройс, щоб закопати тіло Матильди. Там вони стикаються з сином Тейлора та іншими сатаністами. Кров, необхідна щодо ритуалу випадково потрапляє на тіло Матильди, дівчина «оживає», і втікає.

У цей час Омар остаточно втрачає терпіння. Декстер і Ройс вирішують пограбувати чийсь будинок, а Абелю, одному з лідерів сатаністів спадає на думку за допомогою нового ритуалу обміняти життя Матильди на життя Джейсона Тейлора.

В ролях[ред. | ред. код]

Актор Роль
Скотт Спідмен Декстер Декстер
Вес Бентлі Ройс Ройс
Терін Менінг Матильда Матильда
Рауль Банеджа Омар Омар
Грег Брайк Абель Абель
Мет Фрюер Джейсон Тейлор Джейсон Тейлор
Мегі Кастл Тріна Тріна

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]