APUS Launcher

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
APUS Launcher
Тип лаунчер
Розробник APUS Group
Перший випуск липень 2014
Операційна система Android
Доступні мови англійська, російська, китайська, німецька, іспанська, французька, португальська, турецька, індонезійська, італійська, арабська, таїландська, в'єтнамська, гінді, японська, корейська
Ліцензія Пропрієтарна
Вебсайт play.google.com/store/apps/details?id=com.apusapps.launcher&hl=uk&gl=US

APUS Launcher [1] [2] [3] - це запускач, розроблений компанією APUS Group. Застосунок було оприлюднено в Google Play 2-го липня 2014 року. Доступний користувачам пристроїв на Android платформі. За словами Тао Лі, засновника і генерального директора APUS Group, застосунок було розроблено, щоб вирішити ряд загальних проблем в операційній системі Android, наприклад, повільна робота, складність управління та кастомізації інтерфейсу і т.д. У березні 2015, APUS Group була названа 5-м розробником у світі за версією App Annie[4]. Згідно з даними APUS Group, охоплення користувачів APUS Launcher становить понад 250 мільйонів по всьому світі.

Назва[ред. | ред. код]

Назва APUS - скорочення від «APUS Perfect User System» (досконала для користувача система) [5] і походить від назви сімейства птахів ряду серпокрильцеподібні.

Основні можливості[ред. | ред. код]

APUS Boost: Може очищати пам'ять пристрою (RAM) шляхом закриття застосунків, що працюють у тлі. Згідно APUS Group, це найрозповсюдженіша можливість в APUS Launcher.

APUS Know: служба від APUS, що надає користувачам корисні відомості, такі як погода, трафік дорожнього руху тощо[6]

APUS Headlines: Гарячі новини. Особливістю даної можливості є те, що користувачі можуть налаштувати розділи новин відповідно до своїх вимог.

APUS Discovery: Система радара, що допомагає користувачам знайти розповсюджені застосунки.

APUS Персоналізація: Набір тем і шпалер, створених дизайнерами APUS, а також користувачами даної Системи. [7]

"Розумні" теки: Функція APUS Launcher, що автоматично впорядковує застосунки користувачів і розподіляє їх по теках відповідно до категорій, щоб користувачеві було зручніше їх знайти.

Заряд +: Відстеження використання батареї.

Непрочитані повідомлення: Підрахунок непрочитаних повідомлень і відображення їх кількості на значку застосунку для текстових повідомлень, дзвінків, Facebook, WhatsApp, Wechat та ін. (потрібна підтримка APUS Message Center[8]).

Див. також[ред. | ред. код]

  • APUS Group

Примітки[ред. | ред. код]

  1. APUS Пользовательская Система: Самая легкая, быстрая и самая простая пользовательская система в мире. www.apusapps.com. Архів оригіналу за 25 жовтня 2018.
  2. APUS Лаунчер: Самый маленький, быстрый и простой Android лаунчер в мире. www.apusapps.com. Архів оригіналу за 11 грудня 2015.
  3. APUS Launcher-Small,Fast,Boost - Android Apps on Google Play. play.google.com. Архів оригіналу за 26 лютого 2021.
  4. Worldwide App Annie Index for Apps March 2015 - App Annie Blog (англ.). App Annie Blog. Архів оригіналу за 11 грудня 2015. Процитовано 10 грудня 2015.
  5. APUS Launcher - A Perfect User System. Архів оригіналу за 2 липня 2020.
  6. APUS Know. blog.apusapps.com. Архів оригіналу за 10 грудня 2015. Процитовано 10 грудня 2015.
  7. APUS User System. blog.apusapps.com. Архів оригіналу за 10 грудня 2015. Процитовано 10 грудня 2015.
  8. APUS Message Center. blog.apusapps.com. Архів оригіналу за 11 грудня 2015. Процитовано 10 грудня 2015.

Посилання[ред. | ред. код]