Anti-Urban

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Anti-Urban
Мініальбом
Виконавець Drudkh
Дата випуску квітень 2007
Записаний серпень 2006; AudioAlchemia, Харків
Жанр Блек-метал, дум-метал
Тривалість 13:15
Лейбл «Supernal Music»
Хронологія Drudkh
Попередній
←
Songs of Grief and Solitude
(2006)
Estrangement
(2007)
Наступний
→
Професійні огляди
Оцінки оглядів
Джерело Рейтинг
Chronicles of Chaos (8.5/10)[1]

Anti-Urban — це мініальбом українського блек-метал гурту Drudkh, який був виданий 16 квітня 2007 році, британським лейблом «Supernal Music».

Це перший міні-альбом і шостий реліз гурту загалом. Він доступний лише безпосередньо на лейблі, і був обмежений дворазовим тиражем 999 (з яких було зроблено лише 992) 10-дюймових вінілових платівок. У 2009 році він був перевиданий у форматі міні-CD французьким лейблом Season of Mist. Ця версія була доступна лише у складі бокс-сету їхнього альбому Microcosmos, обмеженого накладом у 500 копій.

Перший ріп альбому, який циркулював в Інтернеті, був зроблений, помилково, з платівки зі швидкістю обертання 33,3 об/хв. Альбом призначався для програвання на 45 об/хв, і тому дев'ятихвилинні версії треків "Антиурбану", що гуляють інтернетом, є неправильно ріпнитими.

На цьому альбомі, як і на Forgotten Legends, вокалу відведено мало місця в міксі, а перший трек є повністю інструментальним. Як і у випадку з першими двома альбомами Drudkh, тексти пісень до Anti-Urban не були опубліковані. Ходять чутки, що треки є уривками з сесій Forgotten Legends, хоча це не було офіційно підтверджено.

Зміст[ред. | ред. код]

#НазваТривалість
1.«Fallen into Oblivion»6:53
2.«Ashes»6:22
13:15

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Erickson, Alexandra. "Drudkh - Anti-Urban: Review". Chronicles of Chaos. Retrieved March 16, 2012.

Посилання[ред. | ред. код]