Asian Tsunami Радіо

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Asian Tsunami — незалежне інтернет-радіо та журнал[1], що популяризує музику та попкультуру країн Азії. Радіо було засноване у 2021 році ентузіастами, що прагнули познайомити всіх охочих з музичним різноманіттям Японії, Південної Кореї та Китаю, і продовжує існувати та розвиватися за власний кошт засновників.

Інтернет-радіо[ред. | ред. код]

На радіо цілодобово транслюються нові треки усіх жанрів за останні 3-6 місяців, від к-поп до японського та корейського андеграунду, а також авторські плейлісти.

Для зручності слухачів на радіо є ефірна сітка, що складається з тематичних ефірних блоків, наповнених треками близьких один до одного жанрів.

Щотижневі спеціальні активності:[1]

  • «Артист у Фокусі» — щотижневий плейліст з добіркою пісень вибраного виконавця чи гурту, про якого також з'являється стаття в журналі;
  • J-rock Friday — щотижневий плейліст з добіркою нових пісень жанру джей-рок;
  • K-pop Friday — щотижневий плейліст з добіркою нових пісень жанру к-поп.

Музичний журнал[ред. | ред. код]

Заснований 2022 року. В журналі публікуються статті про цікавих артистів різних жанрів, а також тематичні музичні добірки та переклади закордонних матеріалів.[1]

Посилання та джерела[ред. | ред. код]

Сайт радіо Asian Tsunami

  1. а б в ASIAN TSUNAMI: медиа о японской, китайской и корейской музыке. ASIAN TSUNAMI: медиа о японской, китайской и корейской музыке (ru-RU) . 13 липня 2023. Процитовано 27 березня 2024.