Disney: Twisted-Wonderland

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Disney: Twisted-Wonderland
Розробник f4samuraid
Видавець Aniplex і The Walt Disney Company (Japan)d
Дистриб'ютор Google Play і App Store
Жанр(и) музична відеограd
Платформа iOS і Android
Дата випуску 18 березня 2020
Режим гри Однокористувацька гра
Технічні деталі
Носій цифрове завантаження[d]
Офіційний сайт(яп.)

Disney: Twisted-Wonderland (яп. ディズニー ツイステッドワンダーランド, Dizunī Tsuisuteddo Wandārando, укр. Дісней: спотворена країна чудес) — це японська мобільна гра, створена Aniplex і Walt Disney Japan.  Дизайн персонажів, сценарій і концепція були розроблені Яною Тобосо, творцем «Чорного дворецького», з упором на зображення лиходіїв з різних діснеївських франшиз.  Гра була випущена на Android і iOS в Японії 18 березня 2020 року.

Ігровий процес[ред. | ред. код]

Disney: Twisted-Wonderland описується як «пригодницька гра про академію лиходіїв» з елементами ритм-гри і битв.[1] На головній сторінці гравець може взаємодіяти з тим персонажем, який з'являється на екрані в даний момент.[2] Учнів можна відправляти на заняття, щоб підвищити їх статистику з таких предметів, як історія магії, алхімія і польоти. Сюжет гри складається з трьох частин: повністю озвученої візуальної новели, в якій розповідається історія учнів, ритм-гри і битв. Екзаменаційна частина гри використовує битви, щоб перевірити, наскільки гравець виріс як чарівник.[3]

Опис[ред. | ред. код]

Головний герой, ім'я якого вибирає гравець, викликається в інший світ за допомогою чарівного дзеркала і прибуває в школу навчання магії, Коледж Нічних Воронов.  Головний герой потрапляє до директора школи і знайомиться з кращими учнями школи, які проживають в семи різних гуртожитках, і шукає дорогу додому.

Адаптація манги[ред. | ред. код]

Адаптація манги під назвою Disney Twisted-Wonderland The Comic: Episode of Heartslabyu, написана Ваканою Хазукі (Wakana Hazuki) і проілюстрована Суміре Ковоно (Sumire Kowono), почала сериализацію в журналі Monthly G Fantasy від Square Enix 18 березня 2021 року.

Посилання[ред. | ред. код]

  1. Disney: Twisted Wonderland. 【公式】ディズニー ツイステッドワンダーランド(ツイステ) (Japanese) . Aniplex. Процитовано 30 листопада 2021.
  2. Twisted Wonderland Gameplay System. 【公式】ディズニー ツイステッドワンダーランド(ツイステ) (Japanese) . Aniplex. Процитовано 30 листопада 2021.
  3. スクウェア・エニックス [Square Enix] (September 2020). ディズニーツイステッドワンダーランド 公式ガイド+設定資料集 Magical Archives (Japanese) . Japan: スクウェア・エニックス [Square Enix]. ISBN 9784757567818.