Yume no Crayon Oukoku

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Yume no Crayon Oukoku
夢のクレヨン王国
Йме но Црайон Оукоку
Жанрмахо-сьодзьо, комедія
Аудиторіясьодзьо
Телевізійний аніме-серіал
РежисерДзюн'іті Сато
СценаристТакаші Ямада
СтудіяToei Animation
МережаЯпоніяTV Asahi
Інші мережіРосія Перший канал
Україна UA: Перший
Період показу7 вересня 1997 — 31 січня 1999
Кількість серій70
Манґа
АвторМічіру Катаока
ВидавецьЯпоніяKodansha
ЖурналЯпоніяNakayoshi
Період випуску1997 — 1998
Кількість томів3

Yume no Crayon Oukoku (яп. 夢のクレヨン王国, Крейдра царства мрій) — аніме-серіал, спочатку транслювався у 1997—1999 роках. Складається загалом з 70 серій і 3 томів манґи.

Yume no Crayon Oukoku пов'язана з принцесою, яка мала звільнитися від своїх шкідливих звичок, вбити Грим Жніва, позбавити її батьків і знайти ангелів.

Сюжет[ред. | ред. код]

Принцеса Срібло Крейон Королівства — це 12-річна посмішка смайлик, кожна людина. Але, маючи дванадцять шкідливих звичок, прем'єр-міністр Хамелеон з Королівства Крейон та міністр кольорів з 12 кольорів завжди стикаються з проблемами. 12 — річна вечірка на день народження такої срібної принцеси була проведена велично. Срібло знайде на своєму місці хлопчика за вашим вибором, але якщо ти не зацікавлений принцом з поганою звичкою, ти не будеш супротивником. Поруч з опухлим сріблом хлопчик змінив срібних батьків, король і королеву на камінь. Таким чином, обидва вмирають. Срібло шукає хлопчика, чию дитину розповідають, і вирішує їхати в дорогу, щоб одночасно вирішити магію. Щоб супроводжувати поїздку, прикріплений воротарець Crayon Castle, суперечливий курчат Араеса та розслаблююча свиня Стонстон. І 12 особисто-багатих овочів у маленьких ящиках допоможуть трьом людям. Також, у прем'єр-міністрові Крейоні Хамелеон тримає обличчя, спостерігаючи за трьома людьми за допомогою мобільних телефонів. Є моменти, коли я гостро зосереджуюсь на моєму хобі і не з'являться на своєму мобільному телефоні. Тепер, чого чекають срібні люди? Це початок милої пригоди[1].

Персонажі[ред. | ред. код]

  • Принцеса Срібло (яп. シルバー王女, Shiruba Ōjo) -

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Toei's summary of Yume no Crayon Oukoku. Toei Animation. Архів оригіналу за 9 червня 2019. Процитовано 3 грудня 2018.

Посилання[ред. | ред. код]