Шеймус: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
Немає опису редагування
м Відкинути редагування 194.44.127.151 до зробленого Іванко1
Рядок 11: Рядок 11:
|стиль_назви =
|стиль_назви =
|угорі = Шеймус
|угорі = Шеймус
|зображення = [Файл Sheamus 2013
|зображення = [[Файл:Sheamus 2012.jpg|200px]]
|стиль_зображення =
|стиль_зображення =
|підпис =
|підпис =
Рядок 28: Рядок 28:
|мітка3 = Вага:
|мітка3 = Вага:
|текст3 = 121 кг.
|текст3 = 121 кг.
|мітка4 =
|мітка4 = Оголошуване місце проживання
|текст4 = Дублін, Ірландія
|текст4 = Дублін, Ірландія
|мітка5 = Місце народження:
|мітка5 = Місце народження:
|текст5 = Кабра, [[Дублін]], [[Ірландія]]
|текст5 = Кабра, [[Дублін]], [[Ірландія]]
|мітка6 = Проживає:Дублін (Ірландія)Нью Йорк
|мітка6 = Проживає:
|текст6 = Сент-Огастін, [[Флорида]], [[США]]
|текст6 = Сент-Огастін, [[Флорида]], [[США]]
|мітка7 = Тренер:
|мітка7 = Тренер:
|текст7 = Jim Molineaux
|текст7 = Jim Molineaux
|мітка8 = Дебют:2006
|мітка8 = Дебют:
|текст8 = [[2002 рік]]
|текст8 = [[2002 рік]]
}}
}}
Рядок 43: Рядок 43:


== Біографія ==
== Біографія ==
Фарреллі народився у Кабрі, Дублін. Виріс на North Great George's Street, Дублін. Батько Фаррелла був бодібілдером. Коли йому було тринадцять років він співав в церковному хорі. Грав в гельський футбол за команду «Erin's Isle», де був названий «Гравцем місяця». Грав в регбі за Національний коледж Ірландії. До вступу в WWE працював охоронцем в нічному клубі, охороняв Боно і Ларрі Маллена з U2.
Фарреллі народився у Кабрі, Дублін. Виріс на North Great George's Street,


'''Кар'єра в професійному рестлінгу'''
'''Кар'єра в професійному рестлінгу'''

Версія за 13:17, 23 листопада 2013

Шеймус
Інша інформація
Зріст: 193 см.
Вага: 121 кг.
Оголошуване місце проживання Дублін, Ірландія
Місце народження: Кабра, Дублін, Ірландія
Проживає: Сент-Огастін, Флорида, США
Тренер: Jim Molineaux
Дебют: 2002 рік

Шеймус (англ. Sheamus) — професійний ірландський реслер, справжнє ім'я Стефен Фарреллі (англ. Stephen Farrelly). В даний час працює в World Wrestling Entertainment на бренді SmackDown!. Колишній чемпіон світу WWE у важкій вазі.

Біографія

Фарреллі народився у Кабрі, Дублін. Виріс на North Great George's Street, Дублін. Батько Фаррелла був бодібілдером. Коли йому було тринадцять років він співав в церковному хорі. Грав в гельський футбол за команду «Erin's Isle», де був названий «Гравцем місяця». Грав в регбі за Національний коледж Ірландії. До вступу в WWE працював охоронцем в нічному клубі, охороняв Боно і Ларрі Маллена з U2.

Кар'єра в професійному рестлінгу

Тренування (2002-2004)

За порадою Брета Харта, Стефен починає треніроватся в школі рестлінга Леррі Шарпа у квітні 2002 року. Через кілька тижнів він дебютував в образі фейса під ім'ям О'Шоннессі. Незабаром Стефен отримує серйозну травму шиї. Після чого Шеймус став розробляти гіммік Ірландського Воїна.

Irish Whip Wrestling (2004-2006)

У травні 2004 року під тим же ім'ям O'Shaunessy перейшов в Irish Whip Wrestling до школи рестлінга в Дубліні. 9 липня його дебютував легко перемігши Марка Бернса. Залишок року він ворогує з Видом Уейном. Але практично всі їх поєдинки він програє і в цілому весь фьюд. У березні 2005 року вони знову починають ворогувати О'Шоннессі з Шейном і відд але вже при співпраці з Вороном. Після чого він виграв Інтернаціональний титул IWW у важкому вазі 2 жовтня 2005 року. Після декількох захистів титулу від вампірів і Вайпера. О'Шоннессі був втягнутий у фьюд з іншим шотландцем Дрю Макінтайер. Незабаром О'Шоннессі програв свій титул через 329 днів його володіння Дрю Макінтайер 27 серпня 2006 р. І як виявилося це був останній поєдинок для Шеймуса в Irish Whip Wrestling.

Британські Промоушени (2005—2007)

Так само, як і в Ірландії, O'Shaunessy іноді їздив до Великобританії для виступів на британський незалежних промоушенах. У квітні 2006 року він перейшов в Wales' Celtic Wrestling заради боротьби за титул чемпіона, але зазнав поразки від чемпіона, Кріс Recall. У тому ж році в листопаді, він працював в LDN, де з'явився на ТВ- шоу, де після швидкої перемоги над William Hill, отримав право змагатися за титул проти Текс Бенедикта, який закінчився перемогою по дискваліфікації. Під час свого перебування за кордоном він працював з Брайананом Діксононом. Він також представляв Великобританію в Битві Націй таг- тим матчі між Великобританією і Австрією разом з Дрю МакДональдом, але прграли. Він боровся вз Галловей у British Championship Wrestling два рази в 2005 році. у середині наступного року, O'Shaunessy повернувся до Шотландії, щоб взяти участь у BCW Шлях до слави, перемігши Galloway в першу ніч поступився йому наступної ночі у травні. Хоча їх ворожнеча закінчена в Ірландії в серпні 2006 року, вони продовжували бої, наприклад у RQW, коли обидва боролися чемпіонський титул.

World Wrestling Entertainment

13 листопада 2006, O'Shaunessy з'явився у WWE на Роу у Манчестері, як частина команди безпеки WWE. Під час виконання завдання, отримав Pedigree від Трипл Ейча. Наступного дня він і Галлоуей спробували себе у матчі один проти одного. У наступному році в квітні він отримав матч у Мілані та Лондоні проти Галловей (Дрю Макінтайр) і Стю Сандерса (Вейд Баретт). Це призвело до пропозиції і підписання контракту розвитку з WWE, після чого він переїхав до Сполучених Штатів.

Florida Championship Wrestling (2006–2009)

O'Shaunessy дебютував в WWE у FCW 2 жовтня в подвійному дебютному матчі з перемоги над Брайаном Келлі. До вересня O'Shaunessy зосередив свою увагу на одиночних замаганнях, учпішно переміг свого колишнього партнера по команді за титул чемпіона у важкій вазі. Він захищав титул проти Hager 23 жовтня. Зрештою, 11 грудня O'Shaunessy програв титул Ескобару. O'Shaunessy провів 2009 у погоні за чемпіонством, але не зміг досягти свого. Він отримував ряд шансів протягом усього року, але не зміг виграти. 22 липня 2008 O'Shaunessy працював в темному матчі на SmackDown, програвши R-Truth.

WWE і United States Champion (2009–2011)

На 30 червня 2009 епізоді ECW, Фарреллі дебютував в якості Sheamus, швидко перемігши місцевого конкурента. Sheamus незабаром вступив у суперництво з Goldust після перемоги над ним 29 липня. Потім Sheamus почав ворожнечу з Шелтоном Бенджаміномщо призвело до матчі 27 жовтня який Sheamus виграв. Його суперництво з Бенджаміном передчасно завершене через те, що Sheamus переходить на Роу. Sheamus з'явився як частина команди Міза у традиційні п'ять на п'ять відбірковому матчі. Згодом Шеймув вийграв королівську битву, для тих, хьо ніколи не були чемпіонами. На піписані контракту з Джоном Сіною, кинув його на стіл, що призвело до матчу за чемпіонство на ТЛС: Стільці столи і Драбини, у якому переміг Шеймус і став першим чемпіономом WWE, ірландського походження. Наступного Роу, Шеймус нагороджений нагородою Слемми. На Royal Rumble, Шеймус переміг Ренді Ортона по дискваліфікації і зберіг чемпіонство WWE. 21 лютого Sheamus програв чемпіонство Тріпл Ейчу. Під час матчу Sheamus отримав струс мозку, і в результаті не був присутній на Роу наступної ночі. Повернувшись, він взяв реванш у Triple H на WrestleMania XXVI, який програв. у наступному місяці на Extreme Rules, Sheamus напав на Triple H на початку шоу, а потім переміг його у вуличній бійці. Після серії ударів в голову, щоб виграти, він продовжив свій напад і після закінчення матчі, в результаті чого Хантер йде з телебачення.

20 червня знову переміг Джона Сіну, і вдруге став чемпіоном. Згодом захистив світ титул від Ренді Ортона, але програв йому у 6- сторонньому матчі. У Пекельній Клітці знову програв Ортону претенденство.

29 травня він переміг Кофі Кінгстона і Джона Моррісрна, і став Королем Рингу. Згодом, у нього було декілька боїв проти Моррісона. Після травми повернувся Хагтр, і помстився йому за свою травму. Згодом почалась ворожнеча проти Деніала Брайана, яка вийшла у титульний матч за звання чемпіона Сполучених Штатів, у якому переміг Шеймус. Переміг Брайама у матчі- реванші, але програв Кофі Кінгстону.

World Heavyweight Champion (2011–2013)

Після Money in the Bank зробив фейс-терен, почавши фьюд проти Марка Генрі. На Summer Slam програв матч проти Марка Генрі по звіту. 26.08.11 в матчі-реванші виграв у Марка Генрі по відліку, але після матчу Марк Генрі напав на нього. На Hell in а Cell виграв матч проти Крістіана. 29 січня 2012 року виграв Royal Rumble викинувши за ринг Кріса Джеріко і відправився в матч за титул чемпіона світу у важкій вазі Wrestlemania XXVIII. На Elimination Chamber (2012) після того, як Денієл Браян відстояв свій титул, на ринг вийшов Шеймус і зробив Деніелу Брайану White Noise. На Wrestlemania XXVIII відбувся матч проти Деніела Брайана за титул чемпіона світу у важкій вазі. Шеймус переміг за 18 секунд і став новим чемпіон світу у важкій вазі. На Extreme Rules (2012) в Шимуса був матч проти Деніела Брайана по правилах 2 з 3 утримань. Шеймус переміг з рахунком 2:1. 07.05.2012 на RAW Шимус невдало провів Brogue Kick на Крісі Джеріко і попав по Ренді Ортону (напарникові по команді), унаслідок чого матч було програно. Проте, це зачепило Ортона і він відповів йому своїм RKO. Після зав'язалися розбирання за кулісами, і Джон Лоурінайтіс вирішив змінити захист титулу від Альберто Дель Ріо на чотиристоронній матч, в якому взяли участь Альберто Дель Ріо, Кріс Джеріко, Ренді Ортон і Шеймус, за титул чемпіона світу у важкій вазі на Over the Limit (2012). Шеймусу вдалося захистити титул.На супершоу Hell in a cell програв титул Big Show

Інші суперечки і травма (2013)

Після того,як Шеймуса атакував Щит, він обєднався з Джоном Сіною і Райбом. Це призвело до матча шести осіб команди бирки 17 лютого, де Щит вийшов переможцем. 7 квітня на РестлМанії 29, Шеймус, Ортон і шоу були розбиті Щитом. Пізніше в тому ж місяці, Sheamus знову увійшов у ворожнечу з Марком Генрі і після цтого неодноразово нападали один на одного за лаштунками. Після ворожнечі з Генрі, Sheamus потім почав ворогувати з Damien Sandow. 16 червня,, Шеймус переміг Sandow в одиночному матчі. Наступного Роу, він програв Сендоу. Усе скінчилось бвйкою на вулиці Дубліна, де преміг Шеймус. 14 липня на гроші в банку, Sheamus змагалися за кейс, але безуспішно, такк як кейс вийграв Ортон. Під час матчу Шеймус отримав травму на стегні. Він повернувся до виступів, але програв Альберто Дль Ріо. 7 серпня WWE.com підтвердили, що Sheamus отримав травму, і що йому потрібно операція, і буде відсутнім до 4-6 місяців.

Фільмографія

У 2006 році мав невелику роль у фільмі 3 Crosses. 2008 зіграв роль у фільмі The Escapist. Грав роль у шоу The Podge and Rodge Show.


Прийоми

Білий шум (White Noise)[4]

Брутальний Кік (Brogue Kick)[4]

Кельтський крест (Celtic Cross)[4]

Кидок Кельтів (Celtic Slam)

Ірландське прокляття (Irish Curse)[4]

Лють

Короткий Клоуслайн

Вертикальный Суплекс і потужний кидок з утриманням

Військовий Меч (War Sword)

СОС Бомба

Техасскьий клевер

ДДТ

Прізиська

«S.O.S.»

«The Irish Curse»

«The Celtic Warrior» (WWE)

«The Great White» (WWE)

Титули і Нагороди

World Wrestling Entertainment

Чемпион мира в тяжёлом весе (1 раз)[12]

Чемпион WWE — (2 раза)[13][14]

Чемпион Соединённых Штатов WWE (1 раз)[15]

Награда Слэмми в номинации «Прорыв года» (2009)

Переможець Королівської Битви 2012[16]

Король Ринга 2010

Florida Championship Wrestling

FCW Florida Heavyweight Championship (1 раз)

Irish Whip Wrestling

IWW International Heavyweight Championship (1 раз)

Pro Wrestling Illustrated

PWI ставит его под № 226 в списке 500 лучших рестлеров 2008 года

PWI ставит его под № 94 в списке 500 лучших рестлеров 2009 года

PWI ставит его под № 10 в списке 500 лучших рестлеров 2010 года

PWI ставит его под № 12 в списке 500 лучших рестлеров 2011 года

PWI ставит его под № 5 в списке 500 лучших рестлеров 2012 года

PWI ставит его под № 6 в списке 500 лучших рестлеров 2013 года

Посилання:

WWE.com http://www.wwe.com/superstars/sheamus

Twitter https://twitter.com/WWESheamus

Facebook https://www.facebook.com/pages/Sheamus-WWE-Universe/139548194814

Fan Site http://sheamusoshaunessyfan.net/