Вікіпедія:Відновлення вилучених сторінок/Архів 19

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Бойко Тетяна Василівна

Nebo ideas agency

--Sentnicolagik (обговорення) 13:47, 19 лютого 2021 (UTC)

хочу перероробити згідно з правилами: додати якісних джерел та переробити текст --Sentnicolagik (обговорення) 13:49, 19 лютого 2021 (UTC)

@Sentnicolagik: З огляду на те, скільки разів статтю вилучали, будь ласка, спочатку покажіть відповідність теми статті критеріям значущості організацій, зокрема, показавши її висвітлення в незалежних авторитетних джерелахNickK (обг.) 14:42, 21 лютого 2021 (UTC)
власне, ось посилання на маркетингові ресурси, де висвітлюють діяльність цієї агенції https://sostav.ua/publication/nebo-ideas-agency-i-magiya-kofe-chorna-karta-87078.html, http://fmcgclub.com/ru/rebrendyng-blockbuster-mall-ot-nebo-ideas-agency/, https://creativity.ua/video/nachat-s-sebja-nebo-ideas-agency-o-sistemnom-podhode-k-tvorchestvu/, https://btw.by/kejsy/37079-rebrending-blockbuster-mall-ot-nebo-ideas-agency.html, http://prportal.com.ua/Fakty/rebrending-blockbuster-mall-ot-nebo-ideas-agency, https://3dig.ru/news/nebo-ideas-agency-ozhivili-transport-chtoby-zagovorit-s-lvovyanami, https://nachasi.com/ul/2020/04/30/sex-in-ads/, https://telegraf.design/z-dyvnymy-obkladynkamy-ta-nezvychajnoyu-verstkoyu-7-knyg-z-oryginalnym-dyzajnom/, https://kyivmaps.com/ua/places/m821. --Sentnicolagik (обговорення) 09:27, 22 лютого 2021 (UTC)
в 90% нейтральність у статтях і не пахне, журналістська нейтральність відсутня. Невже в Україні настільки погано з дизайном? [1] такі вихваляння назвати незалежними важко, ангажовано дуже. Деякі з них і так підписані, що це агентство Nebo ideas agency. --Gouseru Обг. 14:55, 22 лютого 2021 (UTC)
суть у тому, що маркетингова сфера дуже компліментарна і там більшість матеріалів подається у гарному світлі - апріорі; але у агенції є прикольні проекти, типу тієї ж книги, і от проекти освітлюються без будь-якого впливу з боку, ну, як на мене; креатівіті та ммр - топові ресурси, але там така от специфіка; може є якась порада для такої ситуації? бо всі доступні джерела, що знайшов - вище наведені --Sentnicolagik (обговорення) 11:15, 24 лютого 2021 (UTC)

знайшов вагоміші джерела, що підтверджують цінність агентства. ось престижна нагорода за кейс для магазину білизни http://2020.kiaf.com.ua/results/k/3156; ось престижна нагорода (на сайті не можна конкретно в кейс заходити, тому це на сторінку загалом, проте там, якщо вбити у пошук назву агенції, то все знайдеться) за івент з Мартіні для Атлас Вікенду https://effie.org.ua/winners/2017/; ось розказують про один з проектів на Базиліку https://bazilik.media/ukrainski-zirky-ta-infliuensery-navchaiutsia-u-tvaryn-tusyty-na-karantyni/; ось про арко https://mmr.ua/show/dzerkalne-golinnya; https://mayak.org.ua/news/tramvaj-zagovorit-z-toboju-vo-lvove-zapustili-reklamu-prilozhenija-dlja-beskontaktnoj-oplaty-proezda/; https://telegraf.design/vidviduvach-yak-geroj-blokbasteru/. --Sentnicolagik (обговорення) 11:11, 4 березня 2021 (UTC)

Ось це навіть не нагорода, а шортлист на нагороду, де організація не отримала навіть бронзи, тут інша організація (NEBO Event Management), і неясно в якому статусі (Другое агентство, при наявності на тому ж Martini чотирьох інших агентств). Решта статей розповідають про окремі реалізовані проєкти. Я не знаю, чи так завжди в сфері дизайну, але ВП:КЗО зазвичай вимагають висвітлення діяльності компанії як такої, а не хвалебних розповідей про кілька її проєктів — NickK (обг.) 19:45, 9 березня 2021 (UTC)
дякую за відповідь. у сфері маркетингу в принципі все відбвувається схожим чином, бо сфера схильна до компліментарності. і діяльність агенства вона типу освітлюється таким чином, що освітлюють проекти. тобто, робота агенства - це саме проекти, а щоб освітлювалося безпосередньо агенство, йому треба вийти на міжнародний рівень, і якщо цього не сталося, то це не означає, що агенство не має цінності. воно має, просто в Україні. можете переглянути сторінку Banda Agancy, вони типу найпопулярніші в Україні і мають Канни, тому про них є згадки у СМІ, як про агенство загалом, однак більшість джерел - все одно інформація про проекти. бо саме по собі агенство рідко буває цікавим, найбільше значення мають саме проекти --Sentnicolagik (обговорення) 11:52, 10 березня 2021 (UTC)
  • Немає висвітлення діяльності у джерелах - немає статті. Якщо агентство цікаво, то про нього будуть публікації. За кордоном це працює відмінно. Те, що у нас так не працює, значить тільки одне - рівень наших агентств - "ну такоє". На цього тему можна закрити. Не значущо. --Kharkivian (обг.) 12:55, 10 березня 2021 (UTC)

Історія села Авратин

  • Стаття: історія села Авратин (обговорення, редагувати, історія, журнали, журнал вилучень, посилання на статтю, відновити)
  • Причина: Шановні модератори( Адміністратори) Української Вікіпедії, сайт із якого взято інформацію не є власником і автором цієі інформації тому що автором є Пасєка Григорій фидотович. Педагог і колишній директор школи с Авратин він склав і написав цю статтю і передав цю інформацію вільно усім сайтам які стосуються села Авратин також повний текст є у його книзі майже весь текс що розміщенно на сайті який ви вказали але без тощо що я вклав у статтю у вікіпедії фото карти та власні дослідження які підпверджені факти історії. Я не претендую на його текс але і він зробив це з тих самих цілей для доступності цієі інформації і дав мені дозвіл а також моя стаття історія села Авратин не закінчена там мали бути теги і імена чиї роботи присутні я Г.фидотович також автори карт фото мої я даю їх у вільний доступ. Зрозумійте я не хочу претендувати та цей текст що написав Г. Фидотович я хочу зібрати усю інформацію про історію рідного села, свого села також там повино бути набагато більше інформації і це не єдина стаття про рідний край. Я не зміг завершити цю стяттю щоб вам було зрозуміліще що я ніяк не хотів порушувати авторські права. Просто будь ласка я дочу писати і доповнювати статті про які у мене є багато власної і цікавої інформації яка буде цікава не тільки односельчанам а й буде також зацікавлена людьми рідного краю, краю Поділля.

--ArtMeiH (обговорення) 06:02, 23 лютого 2021 (UTC)

@ArtMeiH: На сайті зазначено «Авратинська сільська рада - 2015-2021 © Всі права захищено.» Так, там зазначено, що автором є Пасєка Григорій Федотович, але нема жодних доказів тому, що він передав цю інформацію вільно. Вікіпедія не може використовувати матеріали без підтвердження дозволу автора.
Якщо ви знайомі з паном Григорієм, будь ласка, попросіть його надіслати дозвіл за формою на сторінці Вікіпедія:Дозволи (або він має сам надіслати особисто, або ви можете дати йому підписати паперову версію та надіслати скан). Без дозволу з його боку текст не може бути відновлено.
Якщо ви не знайомі з ним, ви можете переписати текст своїми словами, використавши напрацювання пана Григорія, але не копіюючи його роботу — NickK (обг.) 18:44, 25 лютого 2021 (UTC)

--ArtMeiH (обговорення) я зараз не можу ні письмово ні усно отримати згоду тому що знаходжуся далеко від міся проживання і звязну з паном Григорієм не маю, тому я зробю нову статтю нову сторінку але текст із інших сайтів буду позначати в лапках як цитати та позначу кому вони належать а сам опис напишу своїми словами та доповню власною інформацфєю: фото та тексом які мають бути захищені авторським правом і володіти цим маю я. Тобто воно буде унікальним (не скопійоаним) та більше ніде не буде повторюватись тому що тільки я володію цею інформацією і вона унікальна. Власний текст, погляд, дослідщення та спостереження яке не суперечить істині та текстам інших людей які теж займалися дослідженням історії села. 22:30, 25 лютого 2021 (UTC)

@ArtMeiH: Так, якщо ви напишете цей текст, запозичуюючи факти (але не цілі абзаци) з інших джерел, це буде відповідати правилам Вікіпедії. Якщо це ваш текст і фото, то так, вам не потрібно просити ні в кого дозволу, бо ви є власником авторських прав та можете добровільно поділитися з Вікіпедією. Будь ласка, зверніть увагу, що цитати у Вікіпедії мають бути лише у виняткових випадках (наприклад, уривок з важливого документа або розповідь свідка про непересічну подію). Вони мають становити суттєву меншість у статті, не може більша частина статті бути цитатою в лапках. За приклад можете взяти статтю Історія села Марківців (Бобровицький район): там є цитати розповідей очевидців чи з історичних документів, але там нема уривків з розповідей сучасних істориків — NickK (обг.) 21:37, 26 лютого 2021 (UTC)

Музей родини Тершаківців (Кліцько)


Павлова Катерина Сергіївна

  • Стаття: Павлова Катерина Сергіївна (обговорення, редагувати, історія, журнали, журнал вилучень, посилання на статтю, відновити)
  • Причина: Павлова Катерина Сергіївна раніше обіймала посаду т.в.о. голови ДАЗВ, але потім змінила посаду і стала Начальником відділу з міжнародного співробітництва та зв'язків з громадскістю ДАЗВ, але тепер статтю вилучили. Катерина є однією з головних осіб Державного агентства України з управління зоною відчуження, досить часто її біографія потрібна для медіа та і взагалі Катерина Сергіївна зробила і робить значний внесок у розвиток Зони відчуження, а тому дуже важливо відновити статтю, щоб не створювати нову. Я вас дуже прошу посприяти відновленню. Надалі я обіцяю вчасно вносити актуальну інформацію і всю інформацію підтверджувати джерелами--Olexander Taran (обговорення) 21:05, 4 березня 2021 (UTC)
@Olexander Taran: Будь ласка, те саме, але детальніше по пунктах ВП:БІО та з посиланнями на незалежні, вторинні джерела.
Щодо «біографії для медіа»: енциклопедії мають засновуватися на вторинних джерелах (і медіа зокрема), а не навпаки, бо виходитиме ВП:ОД із боку енциклопедій. --Рассилон 10:16, 9 березня 2021 (UTC)
Відновив у особисту чернетку для допрацювання. --yakudza 13:06, 9 березня 2021 (UTC)

Лідія Матіяшек

Ярошенко Сергій Миколайович

Свідки Путіна (фільм, 2018)

Ковтонюк Мар'яна Михайлівна

--Sergiy.bak (обговорення) 19:11, 8 березня 2021 (UTC)

  • Не бачу доопрацювання. Біографічна частина - без АД (глянув сайт універу - там немає нічого про дату і місце народження, трудовий шлях і нагороди). Фейсбук та гуглдрайв - не АД. Коротше. привести інформацію до джерел. Якщо в надійних джерелах немає якоїсь інформації - то її не може бути і в статті. Немає джерел - немає інформації у статті. І оформіть всі посилання як примітки відповідно до ВП:Стиль. --Kharkivian (обг.) 23:46, 8 березня 2021 (UTC)

Файл:Anat-muz-classroom-DSC01578ed.jpg

Веліченко Олександр Борисович

Амур (поїзд)

Користувач @Vlad398: відновив раніше видалену за незначимість статтю. Каже, що додав більше джерел. Прохання оцінити. --Kanzat (обговорення) 17:01, 10 березня 2021 (UTC)

Вже вилучено адміністратором @AlexKozur: --Vlad398 (обговорення) 11:03, 11 березня 2021 (UTC)

не бачу сенсу відновлювати. Фактично новинні джерела, і розклади руху. Істотного висвітлення не помічено. --Gouseru Обг. 11:55, 12 березня 2021 (UTC)

PM Gallery

  • Стаття: PM Gallery (обговорення, редагувати, історія, журнали, журнал вилучень, посилання на статтю, відновити)
  • Причина: Доброго дня! Користувачем Кучер Олексій (обговорення) було вилучено статтю про простір сучасного мистецтва PM Gallery написану мною. Користувач Рассилон (обговорення) помітив кількома годинами раніше, що вбачає в даному матеріалі "рекламу та спам", проте жодних аргументів для підтвердження ним надано не було. Після висунення даного обвинувачення, я для уникнення вилучення сторінки, видалила деяку інформацію, яка могла би віддалено розглядатись як промоція про те, що галерея була заснована як частина іншої компанії.

Я з такою оцінкою матеріалів не погоджуюсь, оскільки галерея не є комерційно-орієнтованим проєктом. Наша діяльність, перш за все, уособлює соціальний бізнес, оскільки займається просуванням україських митців різних поколінь на безоплатній основі, надає можливість для реалізації творчих ініціатив молодим митцям, арт-менеджерам та мистецтвознавцям. А саме організовує виставкові проєкти, де покриває всі витрати на організацію проекту, в т. ч. орендну плату, витрати на просування, фото- та відео-зйомку та ін; окрім цього безкоштовно реалізовує різноманітні соціальні проєкти (Diversity You), благодійні аукціони (в т. ч. перший благодійний аукціон сучасного мистецтва у Львові) та інші ініціативи, залучаючи до співпраці велику кількість державних установ та некомерційних організацій (Львівська міська рада, Український культурний фонд, Львівська національна академія мистецтв та ін). Діяльність галереї широко висвітлюється в різного роду регіональних та всеукраїнських ЗМІ.

Також я зауважила, що аналогічна стаття про приватну художню галерею у Львові під назвою "Зелена канапа" безпроблемно опублікована на вашому ресурсі. Моя стаття була оформлена згідно вимог ресурсу, добре проілюстрована, а також доволі інтерактивна, оскільки в тексті була вказана велика кількість посилань на сторінки митців чи організацій у Вікіпедії. Окрім цього, стаття була не до кінця завершена. Тому оскільки жодних пояснень відносно даної ситуації зі сторони адміністратора не було, я наголошую на відсутності обгрунтування та вбачаю тут глибоко суб'єктивний характер дій. Готова зробити правки аби стаття була опублікована.

Буду вдячна за сприяння у вирішенні даної ситуації. Дякую! Очікую на відповідь. Гарного дня! З повагою, --Marta Iskiv (обговорення) 13:51, 11 березня 2021 (UTC)

@Marta Iskiv: Аргументуйте, будь ласка, енциклопедичну значимість предмету даної статті за критеріями ВП:КЗО з посиланнями на незалежні, вторинні ВП:АД. --Рассилон 14:04, 11 березня 2021 (UTC)
@Рассилон: Доброго дня! Нижче надаю перелік посилань на незалежні вторинні джерела про діяльність PM Gallery. Надіюсь, що у вірному форматі. Очікую на відповідь. Дякую!
--Marta Iskiv (обговорення) 16:27, 12 березня 2021 (UTC) Marta Iskiv
@Marta Iskiv: Жодне з цих джерел не висвітлює детально галереї PM Gallery. Єдине джерело, яке містить хоч якийсь опис галереї, є ось це, але там про неї один абзац. Решта джерел лише згадують, що в цій галереї проходили певні події, але не дає інформації про конкретно галерею — NickK (обг.) 14:13, 14 березня 2021 (UTC)
@NickK: Я допускаю, що ви не до кінця можете розуміти специфіку діяльності мистецької галереї, тому пояснюю детальніше. Основний вид діяльності галереї - організація виставкових та інших проектів. Основний метод популяризації даної інституції - через промоцію заходів, що вона організовує (підбір митців, спільне формування концепції, розробка дизайнерських рішень, промоція проектів серед цільової аудиторії - команда не просто надає простір, а й займається організацією та реалізацією від початкового до кінцевого етапу). Тобто про галерею говорять, перш за все, її виставки та проекти і кожна публікація розповідає про це. Тобто для того аби стаття про галерею була у вікіпедії нам потрібно викласти значну сумму грошей на спеціально замовлені в ЗМІ статті окремо про галерею? Десятки згадок у ЗМІ та широка діяльність не аргументовують якісний рівень і значущість інституції для публікації на вашому ресурсі? Мені не до кінця зрозуміла ваша логіка по відношенню до саме моєї публікації, знову ж таки, враховуючи, що на платформі опубліковані статті про діяльність приватних інституцій, що займають аналогічним видом діяльності, де не вказано жодного (!!) джерела, окрім посилання на власний сайт. --Marta Iskiv (обговорення) 19:36, 14 березня 2021 (UTC) Marta Iskiv
@Marta Iskiv: Спеціально замовлені в ЗМІ статті сенсу для Вікіпедії не мають, оскільки Вікіпедії потрібні саме незалежні, а не замовні джерела. Публікації на правах реклами для Вікіпедії в принципі не підходять, тож не потрібно навіть витрачати коштів.
Наведені вами публікації — переважно анонси й прес-релізи виставок. На основі цього важко описати галерею так, як це зробили ви: наприклад, не можна підтвердити, що розташування галереї сприяло розвитку культури та мистецтва в житлових районах міста, бо ніхто, крім самої галереї, не стверджує про це. Не можна навіть підтвердити, що На базі «Proart Gallery» 11 вересня 2019 року відбулось відкриття простору сучасного мистецтва «PM Gallery», бо нема жодної незалежної публікації про зв'язок між ними. На основі цих публікацій можна зробити список виставок, однак не можна зробити щось більше. (Звісно, якби там була персональна виставка всесвітньо відомого митця, скажімо, Джеффа Кунса, то сам факт такої виставки вже дав би галерії значущість, однак там таких не було).
Натомість критерієм для Вікіпедії є те, що галереєю без замовлення, без значної суми грошей зацікавились інші. Львів туристичне місто з великою кількістю культурних закладів, якщо досі ніхто не зацікавився галерею — ймовірно, справді ця галерея не є настільки відомою, щоб потрапити до Вікіпедії — NickK (обг.) 22:36, 14 березня 2021 (UTC)
"Якщо досі ніхто не зацікавився галерею" - кого ви саме маєте на увазі? Виставковий розклад - насичений, постійно відбуваються нові виставки й проекти. Відвідувачі нон-стоп відвідують ці проекти (це можна побачити щодня на сторінках в соцмережах і безпосередньо в галереї). Велика кількість ЗМІ регулярно публікує інформацію про діяльність галереї. Ми презентуємо творчість А. Бокотея, В. Одрехівського, В. Бажая, Л. Медвідя, С. Гая на аукціоні були преставлені роботи О. Мінька, Л. Левицького, Б. Сороки, В. Патика, Р. Сельського, З. Флінти та ін. Я згадала про спеціально замовлені статті, оскільки ваша політика не залишає іншого виходу. В Україні - надзвичайно мала кількість спеціалізованих ЗМІ. І всі знають, що перш за все ЗМІ - це бізнес. Для того аби твоя стаття потрапила у ЗМІ, вона або має бути цікавою, для того щоб була велика кількість переходів на неї і видання могло продавати рекламу на цій сторінці, або потрібно платити за публікацію. Тут якраз дуже впливає те, що ви не орієнтуєтесь в даній галузі. Якби було так, ви би знали, що у Львові не "сила силенна культурних закладів", а галерей, що експонують сучасне мистецтво - від сили 6-7. І кожна з них безумовно робить свій вклад в культурних розвиток міста й країни. Підписуйтесь, будь ласка, а то незрозуміло до кого звертатись. --Marta Iskiv (обговорення) 09:02, 15 березня 2021 (UTC) Marta Iskiv
@Marta Iskiv: Я поставив підпис: NickK (обг.) 22:36, 14 березня 2021 (UTC) Такий же буде й у кінці цього повідомлення. Мова була про будь-які незалежні джерела, від новинних сайтів до друкованих путівників, які мали б висвітлення цієї галереї та могли б стати джерелом для Вікіпедії. От зацікавився галереєю в моєму коментарі й співзвучне вашому аби твоя стаття потрапила у ЗМІ, вона або має бути цікавою. Тобто виходить, що розповідь про галерею не є настільки цікавою, щоб потрапити в ЗМІ не за гроші. Ймовірно, і не настільки відомою, щоб потрапити до туристичних оглядів (на кшталт Топ-7 галерей сучасного мистецтва у центрі Львова. Фото). Якщо галерея не цікава ЗМІ, не цікава авторам путівників, чому вона має зацікавити Вікіпедію? Або мовою Вікіпедії: на те й існують критерії значущості в цілому та критерії значущості організацій зокрема, і саме через це вони й вимагають наявності незалежних джерел — NickK (обг.) 23:49, 15 березня 2021 (UTC)

Шевчук Владислав Русланович відновлення статті

Створюючи статтю, максимально намагалась відповідати правилам Вікіпедії, а саме: Пункт 1: людина, яка відома завдяки участі в історичних, політичних або інших подіях, вартих оголошення Посилання додаю: Найновіші. де авторитетні ЗМІ цитують його: espreso.tv/news/2021/03/09/pid_sudom_u_spravi_antonenka_policiya_ta_demonstranty_vlashtuvaly_sutychku_video novyny.24tv.ua/shariya-pidozryuyut-derzhzradi-yak-vidreaguvali-sotsmerezhi_n1544235/amp bit.ua/2021/01/bilchenko/ Давніші. де є інформація про нього, а не просто цитування: studentska-svoboda.blogspot.com/p/blog-page_26.html?m=1 dnepr.news/news/16/13218 xn--80aafeg3bveo.dp.ua/838/

Пункт 2: Керівники і найактивніші в публічній діяльності представники достатньо впливових політичних партій і рухів різних країн (впливовість політичної організації визначається як регулярною участю у виборах, так і активною та систематичною позапарламентською діяльністю: організацією демонстрацій і маніфестацій, законодавчими ініціативами і т. д.). Посилання додаю: Тут зазначається Владислав Шевчук як керівник виборчого штабу, людини, яка бере участь у виборах, що прописано у пункті вище: gordonua.com/ukr/news/politics/-kohanivskij-bude-balotuvatisja-v-prezidenti-ukrajini-311482.html tsn.ua/ukrayina/lider-ruhu-oun-kohanivskiy-balotuvatimetsya-v-prezidenti-1203024.html babel.ua/news/18854-element-pryamoji-revolyuciynoji-borotbi-kohanivskiy-yde-v-prezidenti glavcom.ua/country/politics/lider-ruhu-oun-zibravsja-v-prezidenti-521142.html Тут я про наказ щодо призначення керівником руху. впливовість і активну дільність якого можна знайти у ЗМІ: oun.org.ua/zbory-kyyivskoi-miskoyi-organizatsiyi-dr-oun-3/ Тут наказ про призначення керівником виборчого штабу: oun.org.ua/nakaz-n-17-8-po-organizatsijnym-ta-kadrovym-pryznachennyam/

Пункт 3: Інші політичні діячі міжнародного, державного і муніципального рівня, чиї конкретні дії (публічні виступи, законодавчі ініціативи тощо) потрапляли у фокус широкої громадської думки (підтверджується посиланнями на ЗМІ) і суттєво впливали на життя регіону, країни чи світу. Посилання додаю: Відео з ютуб-каналу Дніпро - обласний телеканал: youtu.be/NqN8tN0C1Ug Газета місцевого рівню: Павлоград.dp.ua xn--80aafeg3bveo.dp.ua/838/ Інтервью газеті: interfax.com.ua/news/general/420445-amp.html

Пункт 4: Керівники та представники громадських неполітичних організацій, що діють у загальнодержавному або міжнародному масштабі, чиї конкретні дії (публічні виступи, законодавчі ініціативи тощо) потрапляли у фокус широкої громадської думки (підтверджується посиланнями на ЗМІ) і суттєво впливали на життя регіону, країни чи світу Тут я про наказ щодо призначення керівником руху. впливовість і активну дільність якого можна знайти у ЗМІ: oun.org.ua/zbory-kyyivskoi-miskoyi-organizatsiyi-dr-oun-3/ Тут наказ про призначення керівником виборчого штабу: oun.org.ua/nakaz-n-17-8-po-organizatsijnym-ta-kadrovym-pryznachennyam/ Стаття виступу у ролі заступника командира батальйону. сторінка якого є у Вікіпедії. але. на жаль. не редагована (Батальйон «ОУН»): obs.in.ua/news/novosti-kramatorska/11736-11736

Завчасно прошу вибачення, що написала такий довгий текст, але намагалась максимально стисло і по пунктам довести чому сторінка відповідає вимогам на мою думку. Посилання помістила не всі, а лише частину. Також, стаття буде доповнюватись іншими посиланнями та інформацією, як і зазначено в одному з пунктів вікіпедії про те, чи "зможе стаття перерости рівень заголовку" і "чи буде актуальна потім". Буду дуже вдячна за відповідь. Гарного дня!

--LiSova11 (обговорення) 16:21, 14 березня 2021 (UTC)

@LiSova11: Даруйте, але де Ви побачили, ніби дану сторінку було вилучено? --Рассилон 20:03, 14 березня 2021 (UTC)
Знову написано, що версія не перевірена. Прошу вибачення, можливо не так зрозуміла, але її не відображає у пошуковику, та з'явились дві графи, що стаття не відповідає критеріям значущості, тому може бути об'єднана, або видалена. Написала через це. Вибачте, що турбую цим. Дякую. --LiSova11 (обговорення) 20:26, 14 березня 2021 (UTC)
@Рассилон вибачте, забула про згадку --LiSova11 (обговорення) 20:28, 14 березня 2021 (UTC)

Боднар Костянтин Русланович

--176.105.194.145 09:10, 15 березня 2021 (UTC)

Оце й усі джерела з теми статті? Вони ангажовані, а тому не підходять для доведення енциклопедичної значимості предмету статті за критеріями ВП:КЗМ. --Рассилон 10:56, 15 березня 2021 (UTC)

Державне агентство розвитку туризму України

Велогонка Світу

--Golden Ranky (обговорення) 14:04, 18 березня 2021 (UTC)

Якраз машинний переклад, Ви навіть назву неправильно переклали. --Yukh68 (обговорення) 14:07, 18 березня 2021 (UTC)
@Користувач:Yukh68 Прошу відновити мені у чернетку бо там багато роботи вже зроблено. щодо назви - Велогонка не є неправильною. Хоча ви мабуть топите за Велоперегони. Можна і так назвати. Будь ласка, дайте допрацювати статтю. Дякую!!! --Golden Ranky (обговорення) 14:16, 18 березня 2021 (UTC)
Ви навіть не розумієте, яка назва статті є правильною, бо вже в самій назві вилученої статті є машинний переклад, а Ви зовсім за інше думаєте. --Yukh68 (обговорення) 14:18, 18 березня 2021 (UTC)
@Користувач:Yukh68 перепрошую, я зрозуміла, що ви маєте на увазі "Велогонка Миру", перекладала справді сама і вирішила, що це буде "Велогонка Світу", а якраз-таки машинний переклад — "Велогонка Миру". Буду вдячна за можливість як новачку допрацювати статтю)) --Golden Ranky (обговорення) 14:24, 18 березня 2021 (UTC)
Відновив, вона тут, коли Ви її добре вичитаєте, бо там ще й повно неперекладених прізвищ. Коли доробите, звернетеся, я її в основний простір перейменую. --Yukh68 (обговорення) 14:32, 18 березня 2021 (UTC)
@Користувач:Yukh68 дякую, працюватиму з нею! --Golden Ranky (обговорення) 14:36, 18 березня 2021 (UTC)
@Користувач:Yukh68 Доброго дня! Статтю вичитала, відредагувала, дякую Вам за можливість)) --Golden Ranky (обговорення) 09:06, 19 березня 2021 (UTC)
Переніс в основний простір, як Велогонка Миру. --Yukh68 (обговорення) 12:20, 19 березня 2021 (UTC)

Категорія:Освіта в Гвінеї

Київська школа державного управління

Гузема Валерія Михайлівна

--Achukraine (обговорення) 11:40, 26 березня 2021 (UTC)

@Achukraine: Це чия думка про відомість особи? Ваша особиста? Цього замало для значимості. Наведіть, будь ласка, незалежні, вторинні ВП:АД на користь ВП:БІО. --Рассилон 10:51, 27 березня 2021 (UTC)

Файл:Висоцький Георгій Миколайович.gif

--Dim Grits 10:26, 27 березня 2021 (UTC)

@Dim Grits: Відновив, але звертаю увагу, що зараз у статті є інше зображення з Вікісховища. Не впевнений, що Вікіпедії потрібні два портрети Висоцького...— NickK (обг.) 20:01, 29 березня 2021 (UTC)

Бойко Наталія Андріївна

--Петрущак Обг@ 16:46, 25 лютого 2021 (UTC)

які критерії і чому? Потрібно трохи більше деталей.--Gouseru Обг. 18:58, 25 лютого 2021 (UTC)
1. У Бойко Наталі є потужні згадки у ЗМІ які показують, що персона викликає зацікавленість в центральних українських медіа. Зокрема великі репортажі від Економічної правди, Громадське, Європейська правда, і широкі розлогі згадки у РБК-Україна, Укрінформ, УП, і десятки інших. 2.особа де-факто стала народною депутаткою від партії ЄС, але відмовилася від депутатства на користь В'ятровича, а натомість пішла працювати заступником міністра енергетики України, де розробляла Національну енергетичну стратегію України до 2035 року - чим впливала на життя суспільства України, а не лише мікро-регіону.3. Була членом наглядової ради Нафтогазу. 4. майстер-спорт з карате. 5. топ Ukraine's 30 Under 30" за версією KyivPost. Петрущак Обг@ 11:57, 4 березня 2021 (UTC)
нині я можу лише перенести текст до вашої чернетки. Переконав пункт лише 1 та в сукупності з 5 і незалежними джерелами про її біографію і діяльність може пройти за ВП:КЗ, також частково 4 (варто дивитися який у неї дан і чи брала вона участь у міжнародних чи українських чемпіонатах). --Gouseru Обг. 12:19, 12 березня 2021 (UTC)
@AlexKozur: то відновіть у мій особистий простір. Я нею займусь і буду покращувати Петрущак Обг@ 15:16, 15 березня 2021 (UTC)
@Pig1995z переніс текст до Користувач:Pig1995z/Бойко Наталія Андріївна. Думаю цього достатньо. Якщо все-таки заявка буде невдалою, прохайте адмінів вилучати статтю в основному просторі для збереження історії внеску, особа молода, а майбутнє нам невідоме. Наснаги в редагуванні! --Gouseru Обг. 15:29, 15 березня 2021 (UTC)
@AlexKozur: Дякую за розуміння і допомогуПетрущак Обг@ 16:05, 15 березня 2021 (UTC)

Засімчук Олександр Миколайович

EVORANK

Ільчишин Василь Васильович

  • Стаття: Ільчишин Василь Васильович (обговорення, редагувати, історія, журнали, журнал вилучень, посилання на статтю, відновити)
  • Причина: Прошу відновити. Є значне висвітлення особи в рейтингових ЗМІ України, зокрема в Експресі. Прикріпляю бібліографію.
  • Ільчишин, В. Занедбана святиня / В. Ільчишин // Свобода. — 2006. — 25 листоп. — С. 5 : фот. — (Пам'ятки старовини).
  • Ільчишин, В. В. В’ячеслав Ілліч Канівець: сторінки життя / В. В. Ільчишин // Матеріали і дослідження з археології Прикарпаття і Волині. — 2017. — Вип. 21. — С. 120-131. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mdapv_2017_21_10, вільний. — Дата перегляду: 16.03.2021.
  • Ільчишин, В. Комарівський горизонт багатошарового курганного могильника Кордишів VIII на Шумщині [Електронний ресурс] / В. Ільчишин // Матеріали і дослідження з археології Прикарпаття і Волині. — 2016. — Вип. 20. — С. 259-272. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mdapv_2016_20_19, вільний. — Дата перегляду: 16.03.2021.
  • Ільчишин, В. В. Пам'ятки висоцької культури в околицях села Мильне на Тернопільщині / В. В. Ільчишин // Актуальні проблеми археології : тези Міжнар. наук. конф. на пошану І.С. Винокура (м. Кам‘янець-Подільський, 23-25 верес. 2010 р.). — Тернопіль, 2010. — С. 36.
  • Ільчишин, В. В. Про групу пам'яток висоцької культури на півночі Західного Поділля / В. В. Ільчишин // Археологія і давня історія України : збірник. — Київ, 2010. — Вип. 2 : Археологія Правобережної України. — С. 111-117.
  • Ільчишин, В. Про результати дослідження багатошарового поселення Нирків ІІ, урочище Червоне Заліщицького району та Тернопільщині у 2009 році / В. Ільчишин // Гомін віків : наук.-краєзн. літопис. зб. Заліщанщини. — Заліщики, 2010. — Вип. 1. — С. 19-20.
  • Ільчишин, В. У Великому Глибочку знайшли ложку, якій 3 тисячі років, а в Заліщиках — древній "кухонний" набір / В. Ільчишин // Номер один. — 2009. — 5 серп. — С. 5 : фот.
  • Ільчишин, В. Давня могила нагадала про старовинну бучацьку церкву  : [бесіда з наук. співробітником ДП ОАСУ "Подільська Археологія" Василем Ільчишиним / провела Жанна Попович] // Номер один. — 2015. — № 30 (29 лип.). — С. 15.
  • Ільчишин, В. Скарби давніх слов'ян  : житло, майстерню та поховання давніх слов'ян розкопали археологи на Тернопіллі: [бесіда з наук. співробітником ДП "Подільська археологія" Василем Ільчишиним / провела О. Попова] // Експрес. — 2011. — № 96 (1-8 верес.). — С. 19.
  • Ільчишин, В. Цікава рідкісна знахідка  : [про знахідку на околицях Гусятина: інтерв'ю з археологом Василем Ільчишиним / провів] Олег Снітовський // Вісник Надзбруччя. — 2016. — № 5 (29 січ.). — С. 5.
  • Лазука, Л. Археолог Василь Ільчишин розкопав давньоруське помешкання на Збаражчині / Л. Лазука // Нова Тернопільська газета. — 2010. — 14-20 лип. — С. 1 : фот. кол.
  • Попович, Ж. На Зборівщині археологи знайшли "крем'яний" скарб : 250 виробів з кременю разом зі знаряддями праці та десяток нових поховань давніх слов'ян знайшов терноп. археолог В. Ільчишин / Ж. Попович // Номер один. — 2011. — № 31 (3 серп.). — С. 9 : фот.
  • Попович, Ж. У Збаразьких Хомах знайшли скарб у хаті давніх слов'ян : [археолог В. Ільчишин знайшов слов'янську кераміку, вугілля та попіл середньовіччя] / Ж. Попович // Номер один. — 2010. — 7 лип. — С. 3 : фот.
  • Сагаль, О. Інтерпретації... з глини! : [про археолога, наукового співробітника держпідприємства "Подільська археологія" В. Ільчишина] / О. Сагаль // Нова Тернопільська газета. — 2010. — 28 квіт. — С. 6 : фот.

--Maks (обговорення) 12:57, 16 березня 2021 (UTC)


Михайло Вігула

Суббота Спартак Олександрович

--Іван Подорожний (обговорення) 09:20, 7 квітня 2021 (UTC)

@Іван Подорожний: відновив. У статті перелік тільки фактів та посад. Та навіть з цим проблема верифікації (дата народження, навчання). Оскільки особа не підпадає під критерії значущості осіб, то його діяльність має бути істотно висвітлена незалежними джерелами (його публікації, поради такими не є). --Submajstro (обговорення) 16:28, 7 квітня 2021 (UTC)

Категорія:Статті проєкту ЧДУ ім. Петра Могили

Зґвалтування Діани Шуригіної

--Сергій Липко (обговорення) 01:15, 11 квітня 2021 (UTC)

Висвітлення лише в контексті однієї події. До того ж, те, що 2+ роки нікому воно не треба було, свідчить на користь незначимості.
Можна було б додати пунктом до ток-шоу, звідки увесь хайп і пішов, але самостійної значимості не має. --Fessor (обговорення) 09:28, 11 квітня 2021 (UTC)
То уже всі забули про візитку Яроша)) [6], [7], [8], [9], [10], [11], [12], [13], [14], [15], [16], [17], [18], [19], [20], [21], [22], [23], [24], [25], [26], [27], [28].--Сергій Липко (обговорення) 00:13, 12 квітня 2021 (UTC)
резонансне діло про яке говорять донині [29], а тим паче особливо після того як Шуригіна з'явилась в Онліфанс, стали ще більше згадувати її минуле. Діло теж резонансне, хлопець за зґвалтування провів рік в тюрмі, а це практично нереально при такому клеймі. Також вважаю кращою назву Феномен Діани Шуригіної з боку НТЗ АД є на цю назву. Стаття в рувікі дуже застаріла --Gouseru Обг. 11:39, 11 квітня 2021 (UTC)
Так, також бачу ознаки резонансу й 4 роки після події, що є ознакою значущості теми. Однак у нас стаття не менш застаріла, бо в нас переклад ще старішої версії російської статті. @Сергій Липко: плануєш оновити статтю в разі відновлення? — NickK (обг.) 00:06, 12 квітня 2021 (UTC)
@NickK: сильно стара версія? простіше заново перекласти цю статтю з рувікі (легше автоматом перенести шаблони)?--Сергій Липко (обговорення) 00:13, 12 квітня 2021 (UTC)
@Сергій Липко: Ось цяNickK (обг.) 00:16, 12 квітня 2021 (UTC)
@NickK: мені здається, що основа вся та сама, оновлення там кілька речень, то в такому вигляді стаття незначима?--Сергій Липко (обговорення) 00:24, 12 квітня 2021 (UTC)
@Сергій Липко:, відновив сюди. Коли допишете - звертайтеся по перейменування. --Fessor (обговорення) 05:02, 12 квітня 2021 (UTC)
@Fessor: ок, дяк.--Сергій Липко (обговорення) 16:01, 12 квітня 2021 (UTC)

Дериглазов Артем Ігорович

--yakudza 17:39, 13 квітня 2021 (UTC)

@Yakudza: При вилучені суттєвим зауваженням було зловживання первинними джерелами (блогами, соцмережами), що значною мірою роздуває статтю. Думаю, перед відновленням стаття все ж потребує чистки — NickK (обг.) 17:51, 13 квітня 2021 (UTC)
Погоджуюсь, можливо навіть суттєвої чистки. --yakudza 20:17, 13 квітня 2021 (UTC)
  • Як Харків'янин скажу, що про сабжа і його діяльність у місцевих ЗМІ публікувалося дуже мало і на мою думку значущість тут сумнівна. тобто спочатку стаття має бути почищена, а потім вже обговорено чи тема значуща чи ні. --Kharkivian (обг.) 20:36, 13 квітня 2021 (UTC)

Палац дитячої та юнацької творчості Дрогобича

  • Стаття: Палац дитячої та юнацької творчості Дрогобича (обговорення, редагувати, історія, журнали, журнал вилучень, посилання на статтю, відновити)
  • Причина: У статті я використав власну авторську інформацію, яку раніше розмістив на сайті даної установи /pdut-drogobych.io.ua/ Річ у тім, що всі сайти з позначкою io.ua незабаром закривають, до них уже обмежили доступ. Тому я вирішив зберегти зібрану мною цікаву інформацію у Вікіпедії. На сторінці сайту, де йдеться про історію Палацу дитячої та юнацької творчості, я вже розмістив рекомендовану вами примітку: "Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах". Дякую. Сподіваюся на відновлення сторінки.

--178.212.97.144 18:58, 14 квітня 2021 (UTC)

Я розумію, але як нам це перевірити, якщо до io.ua вже обмежили доступ? Окрім як повірити вам на слово, якогось іншого способу це зробити наразі немає — NickK (обг.) 11:01, 15 квітня 2021 (UTC)
там з творчого лише два речення з історії палацу. До статті необхідно розглядати правила ВП:КЗ та ВП:СПАМ--Gouseru Обг. 22:42, 15 квітня 2021 (UTC)

Файл:Гідрографічна сітка України.jpg

--Dim Grits 21:52, 14 квітня 2021 (UTC)

на сайті водних ресурсів немає цієї чи подібної мапи?--Gouseru Обг. 07:34, 15 квітня 2021 (UTC)

Олена Мар'янівна Фесенко

--Olena Fesenko (обговорення) 19:19, 16 квітня 2021 (UTC)

@Olena Fesenko: Це посилання на сайти організацій, а не посилання на джерела. Наприклад, на твердження керівник відділу міжнародної наукової та інноваційної діяльності, трансферу технологій та захисту інтелектуальної власності Інституту фізики Національної Академії Наук України очікується посилання на сторінку, яка підтверджувала б, що пані Фесенко справді обіймає цю посаду, натомість подано посилання на https://www.nas.gov.ua/UA/Pages/default.aspx , де прізвище Фесенко навіть не згадується. Загалом у попередній версії Фесенко Олена Мар'янівна стаття була вилучена, зокрема, через невідповідність критеріям значущості осіб: будь ласка, обґрунтуйте значущість з посиланнями на незалежні джерела — NickK (обг.) 14:12, 17 квітня 2021 (UTC)

Міжнародний Європейський Університет

--IEU-wiki (обговорення) 08:06, 20 квітня 2021 (UTC)

@IEU-wiki: Навіть у останній вилученій версії Ваша стаття не містила жодного джерела, яке могло б називатися вторинним, авторитетним і водночас незалежним від предмету статті. З урахуванням цього енциклопедична значимість за критеріями ВП:КЗО вважається недоведеною, що було переважною підставою вилучення статті. P.S. Що позначає абревіатура «IEU» у Вашому нікнеймі? Якщо англомовну назву організації-предмету даної заявки, то Ваш нікнейм порушує правило ВП:ІК, і його необхідно змінити, подавши заявку на сторінці Спеціальна:GlobalRenameRequest. Сподіваюся на розуміння, Рассилон 08:50, 20 квітня 2021 (UTC)

Ліщук Ольга Миколаївна

Одеса Фільм Продакшн

Приватний вищий навчальний заклад "Київський медичний університет" перенесено на Київський медичний університет (приватний)

Просимо повернути його на колишню сторінку

--KMU Medical university (обговорення) 13:51, 28 квітня 2021 (UTC)

Міська лука

--Олег Бих (обговорення) 17:33, 28 квітня 2021 (UTC) Дозвіл розміщений на сайті-джерелі

Гідрофітові стави

--Олег Бих (обговорення) 17:36, 28 квітня 2021 (UTC) На сайті-джерелі розміщений дозвіл автора

PlayUA

--piznajko 07:43, 29 квітня 2021 (UTC)

Кісілевич Михайло Михайлович

--Poseydon286 (обговорення) 18:27, 29 квітня 2021 (UTC)

А де ж обґрунтування? Просто так відновити чи що? --Τǿλίκ 002 (обговорення) 18:40, 29 квітня 2021 (UTC)

Васильчук Вадим Васильович

--Ангеліна Гусар (обговорення) 20:34, 21 березня 2021 (UTC) Ангеліна Гусар

@Ангеліна Гусар: Нагадайте, будь ласка, депутат міськради та голова держкомісії — це які пункти ВП:БІО? З повагою, Рассилон 20:38, 21 березня 2021 (UTC)
@Рассилон: Як на мене, це пункти 7,8 (політичний діяч), Вадим своєю діяльністю безпосередньо впливає на багато процесів в освітній на громадській сфері, Ви можете ознашомитись з його проектами рішень, а також з роботою самої комісії на сайті КМР, або на його сторінці у фейсбуці. Він є відомим і корисним для громади Києва діячем. --Ангеліна Гусар 20:54, 21 березня 2021‎ (UTC)
@Ангеліна Гусар: Згадані Вами пп. 7, 8 вимагають підтверджувальних посилань на ЗМІ. Можете, будь ласка, навести такі посилання? --Рассилон 21:57, 21 березня 2021 (UTC)
@Рассилон: так, звичайно, ось нарізки з його участі в ефірах різних телаканалів з метою розяснення та інформування громади про свою діяльність та інші питання, тільки за останній час, можу також надіслати Вам ще відео та статті з друкованих змі на електронну пошту:
--Ангеліна Гусар
@Ангеліна Гусар: Боюся Вас розчарувати, але блоги, соцмережі й т.і., до яких відносяться зокрема й Facebook із Ютубом, не вважаються достатньо авторитетними для підтвердження енциклопедичної значимості. --Рассилон 12:00, 22 березня 2021 (UTC)
@Рассилон: Це не соцмережі, це відео записів ефірів різних телеканалів, подивіться, будь ласка (для зручності завантажені на фейсбук). --Ангеліна Гусар
@Рассилон: Підкажіть, будь ласка, у якому форматі Вам потрібно надати ці посилання, скільки і що для Вас є достатньо вагомим доказом? --Ангеліна Гусар
@Ангеліна Гусар: Це мають бути текстові публікації в ЗМІ (друковані чи електронні). І не просто коментарі для ЗМІ про якусь там проблему, а конкретні проєкти (організував якийсь проєкт тощо). І таких унікальних проєктів/окремих інфоприводів має бути хоча би 4-6. І у ящик чи у ЗМІ людина має потрапляти не тому що це депутат, а як організатор / творець тощо чогось унікального. --Kharkivian (обг.) 16:53, 22 березня 2021 (UTC)
@Kharkivian: Доброго дня! Додали посилання на друковані ЗМІ. Підкажіть, будь ласка, чи цього вистачить?

https://gazeta.ua/articles/politics/_rejting-perspektivnih-ukrayinskih-politikiv-2021/1013724 Рейтинг перспективних українських політиків 2021 Gazeta.ua

https://vechirniy.kyiv.ua/news/50131/ Вадим Васильчук: «Суть трансформації шкіл не в тому, щоб ускладнити життя батькам, а щоб покращити якість освіти» Вечірній Київ

https://lb.ua/news/2020/12/08/472522_deputati_kiivradi_podilili_komisii.html Депутати Київради поділили комісії Лівий Берег

https://24tv.ua/ru/ne_bulo_bi_maydanu__mi_bi_zhili_v_stabilnomu_boloti__odin_iz_komendantiv_yevromaydanu_n1320437 Не було б Майдану – ми б жили в "стабільному болоті", – комендант Євромайдану 24 канал

--Ангеліна Гусар

@Ангеліна Гусар: З цих новин лише Gazeta.ua є цілком незалежною (оцінка як перспективного — не багато, але щось), і лише Вечірній Київ має розгорнуте висвітлення (але не цілком незалежне — інтерв'ю), в LB.ua просто згадка, четверте — його ж власний блог. Як на мене, з цього важко показати суттєвий вплив на життя київської громади — NickK (обг.) 14:07, 31 березня 2021 (UTC)
У чернетці Користувач:Koddostuparay/Васильчук Вадим Васильович трохи більше джерел, і стаття вже почала набувати біль-менш енциклопедичного виду. Скажімо діяльність під час Євромайдану висвітлена дуже добре у незалежний вторинних АД, наприклад https://www.unian.ua/society/1651561-persha-krov-yevromaydanu-po-nas-hodili-zverhu-bili-i-dobivali-kiykami.html і бачив ще кілька. --yakudza 17:18, 7 квітня 2021 (UTC)
@NickK та NickK: Доброго дня! Ось ще підібрали декілька статтей, дуже сподіваємось на схвалення статті цього разу.

https://www.radiosvoboda.org/a/24888522.html Радіо Свобода Патріотами не народжуються, а стають – Вадим Васильчук

https://www.generation-i.org/post/vasylchuk Generation Ї Сучасні козаки і де їх шукати: історія Вадима Васильчука

http://www.nefterynok.info/uk/novini/u-kivrad-vimagayut-perevriti-clove-vikoristannya-zemelnih-dlyanok-pd-azs-agzp--naftobazi НафтоРинок У Київраді вимагають перевірити цільове використання земельних ділянок під АЗС, АГЗП і нафтобази

https://www.unian.ua/society/vadim-vasilchuk-nashe-osnovne-zavdannya-poshiryuvati-ideyu-yednosti-ta-pam-yati-shcho-mi-buli-ta-ye-yedinimi-novini-ukrajini-11292845.html УНІАН Ініціатор акції "Живий Ланцюг Соборності" Вадим Васильчук: Наше основне завдання - поширювати ідею єдності та пам'яті, що ми були та є єдиними

http://mykma.org/interviews/vadym-vasylchuk-volya-kriz-zhyttya.html Моя Могилянка Вадим Васильчук. Воля крізь життя

https://www.ukrinform.ua/rubric-crimea/3188964-u-kievi-stvorat-prosvitnickij-centr-dla-pereselenciv-z-krimu.html Укрінформ У Києві створять просвітницький центр для переселенців з Криму --Ангеліна Гусар

Generation Ї - непогане джерело, це скоріше розповідь, ніж інтерв'ю, і показує інтерес до персони. --yakudza 12:35, 8 квітня 2021 (UTC)
@Yakudza: Чудово! Дякую, що звернули увагу. Це означає, що можна розраховувати на публікацію сторінки? --Ангеліна Гусар
@Kharkivian:, :@Yakudza:, :@NickK та NickK:, : @Рассилон: Вітаю! Підкажіть, будь ласка, що ще потрібно виправити чи доповнити у статті?

--Ангеліна Гусар

  • @Ангеліна Гусар:, вважаю, що джерела, які ви навели показують значимість статті, але вам потрібно доповнити інформацію про діяльність Вадима Васильчука короткою інформацією з цих джерел. Зокрема про діяльність на посаді Голови постійної комісії з освіти, приблизно ось так. --yakudza 13:38, 28 квітня 2021 (UTC)

Підсумок

Сторінку відновлено, значимість набігає, але статтю все одно треба нормально допрацювати на основі незалежних джерел. --yakudza 14:34, 6 травня 2021 (UTC)

Титикало Роман Сергійович

Добрий день! @Mcoffsky:, можете, будь ласка, відновити цю статтю у мій особистий простір? Хочу її переписати та додати нову інформацію. Дякую! --AsksKent (обговорення) 14:50, 23 квітня 2021 (UTC)

@AsksKent: відновив (ось посилання), але зверніть увагу, що перенесення до основного простору після допрацювання можливе лише через цю сторінку. --Mcoffsky (обговорення) 14:55, 23 квітня 2021 (UTC)
Добре, дякую!--AsksKent (обговорення) 15:05, 23 квітня 2021 (UTC)
Добрий вечір, @Mcoffsky:! Додав джерел статті та трохи переписав. Скажіть, будь ласка, чи є ще щось покращити?--AsksKent (обговорення) 17:12, 27 квітня 2021 (UTC)
@AsksKent: чесно кажучи, не побачив жодного незалежного джерела, в якому б було висвітлено діяльність особи. Тобто, джерела у статті: інтерв'ю, статті авторства пана Титикала, побіжні згадки, статті з думками пана Титикала щодо тих чи інших подій. Енциклопедична значущість відповідно до ВП:БІО та загальних ВП:КЗ, як на мене, не розкрита. --Mcoffsky (обговорення) 17:31, 27 квітня 2021 (UTC)
@Mcoffsky:, можете, будь ласка, дати приклад 2-3 авторитетних джерела про біографію будь-якої живої людини, які Ви вважаєте надійними та авторитетними, у яких розкривається діяльність особи. Звертаюсь до Вас за порадою, адже розумію, що Ви набагато досвідченіший редактор Вікіпедії ніж я.--AsksKent (обговорення) 13:49, 29 квітня 2021 (UTC)
@AsksKent: перше, що прийшло в голову - наприклад таке, або таке про неї ж. --Mcoffsky (обговорення) 14:00, 29 квітня 2021 (UTC)
@Mcoffsky:, додав ще інформацію та посилання. Таких посилань, як ви дали на НВ, у статті багато. Щодо цього це посилання на конференцію, на якій вона була спікеркою. Наскільки я розумію, зазвичай спікери або їх помічники надсилають інформацію та фотографію про людину, що буде виступати. На скільки це може бути авторитетним джерелом інформації? --AsksKent (обговорення) 13:05, 11 травня 2021 (UTC)
@AsksKent: я можливо погано дивлюсь, але не бачу джерел, подібних до тих, що я навів для прикладу. Дайте посилання, будь ласка, тоді я зможу відповісти більш конкретно, а не розписувати знову за кожним посиланням, буду вдячний. Щодо джерела, подібного до womenua.today, таке джерело може забезпечити перевірність окремих фактів, викладених у статті, але повноцінним ВП:АД вважатись не може. --Mcoffsky (обговорення) 14:02, 11 травня 2021 (UTC)

Міждисциплінарний науково-освітній центр протидії корупції в Україні (ACREC)

Павлова Катерина Сергіївна

  • Стаття: Павлова Катерина Сергіївна (обговорення, редагувати, історія, журнали, журнал вилучень, посилання на статтю, відновити)
  • Причина: у статтю було внесено багато змін,зокрема актуальна інформація про Павлову Катерину Сергіївну, яка підтверджена посиланнями і джерелами ЗМІ. Також внесені посилання і джерела, яких раніше не було взагалі. Повністю змінив стиль написання статті, щоб стаття набула правильного формату біографії.Крім цього, скоротив текст, залишив найголовніші факти про персону.Стаття містить важливу інформацію та є дуже інформативною. Персона про яку написана стаття зробила та робить до тепер вагомий внесок у розвиток держави, а тому, на мою думку, відповідає критеріям значущості. Дуже прошу вас, будь ласка, перегляньте виправлену мною статтю та відновіть. Сподіваюся мої старання не були марними. Дуже вам дякую)

--Olexander Taran (обговорення) 13:26, 10 травня 2021 (UTC)

  • Навмання відкрив посилання про те, що вона " організовувала першу українську виставку «Чорнобиль: територія змін»". Так от - відкрив джерела, а в них навіть її імені не згадано. Чотири виноски, а в жодному навіть її ім'я немає. Коротше, звичайне введення в оману в надії, що ніхто не перевірятиме, і що кількістю можна досягти вау-ефекту. Загалом, значущості немає. Ну брала участь у нарадах і конференціях, але результативних дій не показано. Різниці по досягненням між статтями немає, а от висновки треба перевіряти всі, оскільки на найпростішому автор спалився та збрехав. Відновлювати немає сенсу. --Kharkivian (обг.) 15:04, 10 травня 2021 (UTC)

--Olexander Taran (обговорення) Я дуже перепрошую, але я не думав, що не можна додавати джерел, де нема ім'я та прізвища людини про яку я пишу статтю, тому додав посилання на подію, адже у посиланні пишеться інформація про саму виставку наприклад і є фото, на яких Катерина. Це моя перша стаття, прошу поставитися з розуміння) Я не збирався вводитив оману, я видалю зараз ті джерела, у яких нема імені Катерини.Дякую за розуміння)

@Olexander Taran: Потрібно видаляти не лише джерела, а й інформацію, яку неможливо підтвердити джерелами. Тобто в статті має лишитись лише те, що Ви можете підтвердити наведеними публікаціями. Навіть якщо щось було, але Ви цього не можете підтвердити, до статті це додавати не слід. --Kharkivian (обг.) 20:17, 10 травня 2021 (UTC)

--Olexander Taran Я дуже вам дякую за пораду та фідбек, я зараз приберу ту інформацію, на яку не знайшов джерел)

--Olexander Taran За вашою порадою я видалив інформацію, яку не можу підтвердити джерелами, у яких чітко зазначено ім'я Катерини. Будь ласка, подивіться, та скажіть, що ще можу виправити, аби все було вірно, адже в мене дуже мало досвіду редагування статтей і я хочу навчитися робити це правильно) Дуже вам дякую)— Це написав, але не підписав користувач Olexander Taran (обговореннявнесок).

--Olexander Taran Я підтвердив джерелом факт про участь Катерини в організації виставки та виправив інформацію https://issuu.com/ukr1361/docs/sl_09_sait_2b6865643cb005

Lida Lee

--Maks (обговорення) 05:01, 14 травня 2021 (UTC)

Примітки

Павленко Григорій Григорович

  • Стаття: Павленко Григорій Григорович (обговорення, редагувати, історія, журнали, журнал вилучень, посилання на статтю, відновити)
  • Причина: Прошу відновити статтю про Павленка Григорія Григоровича. 1. Особа значуща, відповідаєВікіпедія:Критерії_значущості/Особи#Політики_і_громадські_діячі, п.5 та, частково, п.3 (як керівник вищого банківського органу на території УРСР). Очолював Українську республіканську контору Держбанку СРСР, яка стала основою для створення сучасного Національного банку України та її попередником. 2. Орденоносець: нагороджений 3(!) орденами, почесною грамотою, мав звання почесний економіст. Відомості про нагородження можна знайти у Вісниках Верховних рад СРСР та УРСР. Співавтор книги, посилання на яку є в інтернеті. 3. Джерела згадування особи в основному друковані: обласні та міські газети, журнал "Деньги и кредит", стенограма з'їзду КПУ, якого був делегатом та інші. Однак, "рідкість згадування особи в Інтернеті не є достатньою підставою для вилучення статті про діяча минулого" (з правил Вікіпедії). 4. Існують незалежні джерела, які спростовують твердження про те, що стаття написана як ВП:ОД. Всі основні біографотворчі посади Павленка підтвердженні вторинними джерелами (див. обговорення вилучення). Ці джерела були знайдені та зазначені на сторінці. 5. Крім того, після поставлення на вилучення, стаття про Павленка була повністю перероблена відповідно до стандартів Вікіпедії та уточнена/доповнена 3 чи 4 користувачами Вікіпедії. Це взагалі не було враховано при вилученні, як і всі аргументи проти чи утримався при обговоренні. -- MikeZah (обговорення) 09:22, 15 травня 2021 (UTC)
  • Проти відновлення (в т.ч. в особистий простір), оскільки стаття значною мірою не вірогідна і на сторінці номінації Вікіпедія:Статті-кандидати_на_вилучення/4 травня 2021#Павленко Григорій Григорович є 2 підсумки з вилучення статті через невірогідність (написання на основі первинного джерела). Але за написання статті з нуля і відновлення через ВП:ВВС, але винятково на підставі джерел, які надав пан MikeZah (йдеться про законодавчі акти та списки депутатів в газетах). Пан olvin нарахував 6 речень-фактів. --Kharkivian (обг.) 16:10, 15 травня 2021 (UTC)
    • "У деяких випадках стаття у Вікіпедії може цілком базуватися на первинних джерелах, якщо виконуються дві умови: 1.стаття містить описові твердження, які легко перевіряються дорослою людиною; 2.стаття не містить аналітичних, синтетичних заяв, не інтерпретує факти та не дає оцінки наданій інформації". Це з правил Вікіпедії, якими я керувався, але для перевірки базових посад Павленка були використані і вторинні джерела. -- MikeZah (обговорення) 20:15, 15 травня 2021 (UTC)
  • Знайденими джерела було підтверджено невелику частину інформації в статті, однак суперечностей (між текстом і авторитетними джерелами) виявлено не було, отже, вірогідно, мають існувати джерела, що підтверджують й інші факти. Вважаю, що слід надати можливість для доопрацювання (в особистому просторі). --Olvin (обговорення) 12:20, 17 травня 2021 (UTC)
  • @MikeZah та Алім Павленко: статтю відновлено для допрацювання Користувач:Алім Павленко/Павленко Григорій Григорович. --yakudza 08:29, 18 травня 2021 (UTC)
  • Не бачу, що статтю перероблено. Стаття в тому самому вигляді, є купа запитів на джерела, дані про місце народження і смерть не підтверджені. Необхідно вилучити ті факти, на які немає джерел - лише в такому разі можна вести мову про відновлення. Бо ж статтю у такому вигляді вилучили саме через невірогідність. Я прошу шановного MikeZah поставити виноски з тих газет, які є в його розпорядженні, на всі факти наведені у статті, бо не розуміло, який факт підтверджує яке джерело, адже всі вони друковані. Необхідність виносок регламентується ВП:АД та ВП:В, особливо в тому випадку, коли джерела друковані, як тут. --Kharkivian (обг.) 21:56, 21 травня 2021 (UTC)
    Додам, що облікована картка члена КПСС - це первинне джерело, яке не опубліковане на жодному надійному ресурсі, а тому не може використовуватись у Вікіпедії. Я за відновлення статті, але без фактів, які містяться у цій обліковій картці. У статті є багато фактів. які підтверджуються газетами - залишити лише факти, які підтверджені вторинними джерелами. Решту - прибрати. --Kharkivian (обг.) 23:06, 21 травня 2021 (UTC)
    • @Kharkivian: Маєте виноски. Про те, що після досягнення 60 річного віку в СРСР людям призначалася пенсія - є в законодавстві того ж СРСР))) Чому ви впевнені, що первинне джерело, тобто Облікова картка є неавторитетним? Це власні міркування чи є таке правило, що забороняє використовувати Облікову картку як документ? Прошу процитувати правило, яке прив'язує первинні джерела саме до публікування їх в інтернеті. Тоді у мене не буде питань щодо неавторитетності, яке ви всюди проставили.-- MikeZah (обговорення) 00:15, 22 травня 2021 (UTC)

Чередниченко Сергій Анатолійович

Відповідно до критеріїв значущості вказаних для митців Вікіпедії наявність 2-3 підтверджених з перелічених там додаткових критеріїв може вважатися достатньою для визнання діяча мистецтва значущим. Цим критеріям відповідають зазначені в статті відомості, а саме: 1. Фотограф був призером міжнародного конкурсу, про що вказано в статті та наданні відповідні посилання для підтвердження. 2. Фотограв неодноразово брав участь у виставках в Україні та за її межами, про що також згадується в статті. 6. Його творчість неодноразово висвітлювалася за життя в ЗМІ, в Українському домі проводилася його виставка, яка теж активно висвітлювалася в ЗМІ, відеозаписи зберігаються в Центральному державному кінофотофоноархіві України імені Г.С. Пшеничного та родичів фотографа.

Тому, прошу відновити статтю для загального доступу.

Щодо стилістики я не зрозумів, що не відповідає її вимогам, це моя перша стаття в ВІКІ, тому поясніть, або просто допоможіть виправити. --Тарас Маменко (обговорення) 11:37, 27 січня 2021 (UTC)

@Тарас Маменко: Статтю відновлено (іншим адміністратором) для переробки: Користувач:Тарас Маменко/Чередниченко Сергій Анатолійович. Стосовно невідповідності вимогам: речень на кшталт На жаль, про європейські виставки індивідуальні та спільні (наприклад, з Gerhard Polak, Horst Zwingel та Мартою Мельничук) в Україні мало відомо у Вікіпедії бути не повинно: або наводиться інформація з посиланнями на джерела (не обов'язково українські), або вона опускається. Якщо є джерело, що підтверджує, що ці виставки були — цю інформацію потрібно наводити, якщо ж це були настільки маловідомі виставки, що про них навіть не згадували ЗМІ, вони й не варті згадки у Вікіпедії. Стосовно критеріїв значущості, то 1) вимагає детальнішої інформації про рівень конкурсу (хто організатори, який рівень учасників), 2) загалом підтверджується переважно виставкою «Україна: обличчя XX століття» та посмертною виставкою, щодо 6) варто уточнити рівень висвітлення (чи то були сухі згадки в списку, або ж детальне висвітлення його творчості) — NickK (обг.) 12:37, 3 лютого 2021 (UTC)

Я виправив прибрав речення, що не відповідають вимогам, додав ще одну виставку і деякі додаткові відомості. --Тарас Маменко (обговорення) 10:42, 17 травня 2021 (UTC) }}

Місце для роздумів

--Kikochka1202 (обговорення) 07:44, 24 травня 2021 (UTC)

Помаранчева_війна_(Scratch)

--Shreder95ua (обговорення) 12:42, 24 травня 2021 (UTC)

@Shreder95ua: Аргументуйте, будь ласка, енциклопедичну значимість предмету даної статті за критеріями ВП:ПРОГ. Дуже бажано, з посиланнями на незалежні ВП:АД. --Рассилон 17:24, 24 травня 2021 (UTC)

Національна асоціація громадського харчування

@Олена Козак: Доброго дня, пані Олено! Аргументуйте, будь ласка, енциклопедичну значимість даної організації за критеріями ВП:КЗО. Зокрема, покажіть істотне висвітлення її діяльності в незалежних, вторинних, надійних джерелах. P.S. Чому Ви звертаєтеся до себе у множині мов Ґолум? З повагою, Рассилон 07:47, 31 травня 2021 (UTC)
@Олена Козак: Користуючись кешем Гугла створив статтю https://prostir.wikia.org/uk/wiki/Національна_асоціація_громадського_харчування Редагуйте там, доповнюйте, створюйте статті про засновників і працівників офісу --Perohanych (обговорення) 09:05, 31 травня 2021 (UTC)

Автошлях C 090917

--GPV (обговорення) 17:45, 20 травня 2021 (UTC)

Arys

Доброго дня, в обговоренні до статті надавав докази значимості суб'єкта статті, але вони не були взяті до уваги. В крайньому разі можна було ставити сторінку не на швидке видалення, а дати час на доопрацювання. Наведу їх знову:

  • Виконавець є одним з небагатьох хто офіційно визнав факт гоустрайтингу для іноземних виконавців.
  • Окрім цього бажаю звернути увагу на те, що дана стаття відноситься до категорії Транс музикантів, яка в українській Вікіпедії доволі слабко розвинена, особливо це стосується українських транс-музикантів, серед яких представлені лише Azotti, Iversoon & Alex Daf, Omnia (музикант) та Ost_&_Meyer. На сторінці першого виконавця представлено 2 вторинні джерела, другого - жодного (обидва посилання на TranceSound.net) мертві, третього - посилання на будь-які джерела крім особистих сторінок відсутні, четвертого - 1 посилання. Це пояснюється специфікою жанру електронної музики, де більшість івентів відбуваються у клубах або висвітлюються у соціальних мережах, а також показником популярності є колаборації з іншими популярними електронними музикантами. Відповідно, якщо в переносному сенсі "застосовувати закон однаково", то жоден з перелічених вище виконавців не заслуговує висвітлення у Вікіпедіїї, однак таким чином виходить треба видалити з української Вікіпедії всіх українських транс виконавців.--Prohistorian 88 (обговорення) 11:53, 29 травня 2021 (UTC)

Також на користь значимості суб'єкта можу навести додаткові посилання на вторинні джерела, які є у веб-архіві:

1. Потрапляння у номінацію "Прорив року" у категорії trance/progressive від авторитетного порталу topdj.ua - https://web.archive.org/web/20130825095934/http://news.topdj.ua/16023/

2. Висвітлення підтримки іноземних виконавців та участі у шоу A State of Trance - https://web.archive.org/web/20130906131714/http://news.topdj.ua/15973/

3. Автор став переможцем конкурсу Godskitchen Promo Track - https://web.archive.org/web/20150208003701/http://topdj.com/news/15986

4. Новина про появу трека виконавця у шоу Арміна ван Бюрена - https://web.archive.org/web/*/http://dj.topdj.ua/37899/news/87388/

5. Ще одне висвітлення на порталі клубної музики - https://web.archive.org/web/20130808171014/http://clubnews.com.ua/617-interesnye-fakty-s-a-state-of-trance-594.html

6. Реліз треку виконавця опубліковано на авторитетному порталі MagicMusicMagazine - https://magicmusicmagazine.com/2016/05/19/arys/

7. Потрапляння в ТОП-1 радіочарту - https://www.facebook.com/totalfreedomrecordings/photos/a.556570424439076/1024579504304830/

8. Потрапляння у компіляції кращих треків електронної музики за рік - https://www.amazon.com/Trance-Essentials-2013-Vol-Hits/dp/B00E9CGUT0

9. Було посилання на соцмережі на перемогу у Spinnin' Talent Pool, є також і новина на сайті лейблу - https://spinninrecords.com/news/2016/06/09/arys-delivers-track-of-the-week Prohistorian 88 (обговорення) 12:54, 30 травня 2021 (UTC)

Увага: Статтю перероблено.  на чернетці Prohistorian 88 (обговорення) 09:47, 31 травня 2021 (UTC)

https://uk.wikipedia.org/wiki/Користувач:Prohistorian_88/Arys вніс перелічені вище посилання до тексту на чернетці, пропоную до ознайомлення. З повагою Prohistorian 88 (обговорення) 18:22, 3 червня 2021 (UTC)

Доброго дня! Можна відновити статтю? Оновлений текст за посиланням вище. Prohistorian 88 (обговорення) 14:44, 5 червня 2021 (UTC)

Варто очікувати якогось підсумку? Prohistorian 88 (обговорення) 08:51, 11 червня 2021 (UTC)

Саюк Олександр Іванович

--Юрко (обговорення) 15:26, 4 червня 2021 (UTC)

Анатомічний музей Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького

Погодін Ігор Олександрович

@MaksRom: Наведіть джерела, які підтверджують значущість особи, інакше відновлення немає сенсу.--Submajstro (обговорення) 18:44, 15 червня 2021 (UTC)

Прилепа Богдан Олександрович

--Perohanych (обговорення) 21:10, 1 травня 2021 (UTC)

@Goo3: Прошу пояснити, чому Богдан Прилепа не може бути предметом окремої статті у Вікіпедії:

  1. Його біографія (досьє) опублікована на щонайменше ШЕСТИ веб-ресурсах ПАРЛАМЕНТ.UA, LB.ua, segodnya.ua, liga.net, OBOZREVATEL, РБК-Україна …
  2. Він визнаний ТРЕТІМ У СВІТІ серед найвпливовіших світових експертів стосовно Блокчейну,
  3. Його аналітичні і популярні статті, інтерв'ю з ним публікувалися в Україні (Голос України, Урядовий кур'єр, Коментарі Україна, OBOZREVATEL, РБК-Україна, BIT.UA … ) та за кордоном (AtoZ, Coinstelegram, NullTX, TechBullion … ).

Все це підтверджено у статті джерелами.

Що ще потрібно для перейменування статті Користувач:Perohanych/Прилепа Богдан Олександрович в основний простір? --Perohanych (обговорення) 10:39, 18 травня 2021 (UTC)

Perohanych, пане Юрію, ви чудово розумієте, що це рекламна стаття. Передрук життєпису на різних сайтах не робить людину значущою. принаймні, я не бачу такого пункту серед ВП:БІО. Більш того, на сторінці обговорення щодо вилучення жодних суттєвих аргументів, окрім наведених тут, не було. Припускаю, що про нього вартує написати у статті про блокчейн або у списку форків, але я не бачу значущості і відповідності ВП:БІО. --Goo3 (обговорення) 11:38, 18 травня 2021 (UTC)
Goo3 Так будь-яку статтю про живого підприємця можна назвати рекламною. В нас у ВП:БІО немає окремо прописаних критеріїв для підприємців, тому слід керуватися ВП:ЗНЗ, а саме «Якщо тему істотно висвітлено в незалежних надійних (авторитетних) джерелах, слід вважати, що вона відповідає критеріям для окремої статті чи списку». Прилепа на 100% відповідає ВП:ЗНЗ. Стільки незалежних авторитетних джерел висвітлюють дані про нього і про його діяльність, а Ви називаєте статтю рекламною. Які саме твердження у статті є рекламними? --Perohanych (обговорення) 13:08, 18 травня 2021 (UTC)
Perohanych, не будь-яку, а ту, яка написана у рекламному стилі. Ви чудово розумієте, що це реклама. --Goo3 (обговорення) 14:46, 18 травня 2021 (UTC)
@Goo3: На жаль, не розумію. Статтю, яка містить лише голі факти, і не містить жодного оцінювального судження, жодного спонукання читача до якихось визначених дій, не можна називати рекламою, а стиль такої статті не є рекламним. При написанні цієї статті дотримані вимоги ВП:Стиль, а сама стаття написана в об'єктивному і безсторонньому стилі. Прошу вказати, які саме речення у статті є рекламними. Ви досвідчений редактор і адміністратор і Ваше відношення до матеріалів у Вікіпедії не має бути упередженим. --Perohanych (обговорення) 20:09, 18 травня 2021 (UTC)
@Goo3: ? --Perohanych (обговорення) 11:58, 19 травня 2021 (UTC)
Perohanych, стаття про незначущу особу це реклама, бо ця особа не відповідає критеріям значущості. --Goo3 (обговорення) 12:04, 19 травня 2021 (UTC)
@Goo3: значущою (англ. notable — помітною) особою може бути й будь-який двірник, кочегар чи водій вантажівки (дуже поважаю представників усіх названих професій) якщо його біографія є на кількох авторитетних і нейтральних новинних сайтах, якщо в нього беруть інтерв'ю, а його експертну думку публікують загальнонаціональні друковані ЗМІ. Значущим (англ. notable — помітним) може бути навіть конкретний кіт, якщо його «істотно висвітлено в незалежних надійних (авторитетних) джерелах». Чи Ви вважаєте, що таке висвітлення відсутнє щодо Прилепи? --Perohanych (обговорення) 12:40, 19 травня 2021 (UTC)
Поки що я бачу, що в цьому рейтингу відносно недорого продаються місця. --Alex Blokha (обговорення) 14:12, 19 травня 2021 (UTC)
Bitcoin Ultimate взагалі не котується.--Alex Blokha (обговорення) 14:22, 19 травня 2021 (UTC)
Ха-ха: "2020 року спільно з медіаменеджером Дмитром Колотом і ІТ-підприємцем Богданом Прилепою купили доменне ім'я parlament.ua, заснувавши медіахолдинг Parlament Media Group." --Alex Blokha (обговорення) 14:24, 19 травня 2021 (UTC)
Alex Blokha
1. Буду вдячний, коли скажете де конкретно говориться, що місця там продаються? Мені це невідомо. Якщо так, то твердження про місце в рейтингу треба прибрати. Хоча навіть якщо хтось там щось купує, не факт, що це робив Прилепа.
2. Про це можна написати у статті, якщо про це є джерела.
3. Про вплив засновників на редакційну політику і редакторів мені невідомо. Припустимо, що такий вплив є і видання не є незалежним. Відкинемо його. Того що лишиться, замало? --Perohanych (обговорення) 20:05, 19 травня 2021 (UTC)
Perohanych, пане Юрію, я озвучив свою точку зору щодо даної особи. Я не вважаю, що вона та її діяльність проходить по критеріям значущости. Передрук життєписів у різних сайтах не додає людині значущости. --Goo3 (обговорення) 18:12, 19 травня 2021 (UTC)
Goo3 Нагадало радянський анекдот: рос. «И все-таки, армянин лучше, чем грузин!» «Чем лучше?» «Чем грузин!». :)
Ви особу оцінюєте — на основі її діяльності, її нагород, посади, віку, зросту, ваги, групи крові, статків, чи ще якихось лише Вам відомих критеріїв. Але правила Вікіпедії щодо підприємців не цього вимагають! Натомість вони вимагають оцінювати те, наскільки цю особу «істотно висвітлено в незалежних надійних (авторитетних) джерелах». --Perohanych (обговорення) 20:05, 19 травня 2021 (UTC)

З огляду на те, що ніхто не спростував відповідність Прилепи загальним настановам значущості Вікіпедії, ВП:ЗНЗ, а саме — наявність істотного висвітлення його особи у численних надійних (авторитетних) незалежних джерелах, прошу неупереджених адміністраторів перейменувати статтю про нього в основний простір. --Perohanych (обговорення) 07:16, 24 травня 2021 (UTC)

Оскільки понад 10 днів ніхто не спростував відповідність Прилепи ВП:ЗНЗ, і адміністратори проявляють бездіяльність з перейменування статті про нього в основний простір, буду вимушений зробити це самостійно, керуючись ВП:5О та ВП:ІВП. --Perohanych (обговорення) 22:53, 3 червня 2021 (UTC)
@Perohanych: Відповідності немає, нових доказів не навели. Не значущий той Прилепа. Може, через кілька років і стане значущий, а поки - ні. --Kharkivian (обг.) 23:02, 3 червня 2021 (UTC)
@Kharkivian: Заперечуєте наявність істотного висвітлення його особи у численних надійних (авторитетних) незалежних джерелах? Ви читали статтю? Чи можете перелічити зазначені там джерела, які його істотно висвітлюють? --Perohanych (обговорення) 23:19, 3 червня 2021 (UTC)

Абсолютно нічого не змінилось з часу номінації. Особа не відповідає ні ВП:КЗ, ні ВП:БІО.--reNVoy (обговорення) 15:26, 16 червня 2021 (UTC)