Джеральд Брофловські

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Персонаж South Park
Джеральд Брофловські
Стать чоловіча
Колір волосся каштанове
Вік 42
Професія адвокат
Релігія Юдаїзм
Перша згадка Містер Хенкі, різдвяна какашка
Озвучення Метт Стоун

Джеральд Брофловські (англ. Gerald Broflovski) — персонаж мультсеріалу «South Park», батько Кайла, одного з головних героїв, і названий батько Айка, одного з другорядних персонажів. В епізоді «Зав'язуй» Ерік Картмен говорить про сім'ю Брофловські як про сербських євреїв. Одружений із Шейлою Брофловські, з якою познайомився в коледжі. Персонажа назвали на честь батька Метта Стоуна.

Зовнішній вигляд[ред. | ред. код]

Джеральд носить рожеву ярмулку, світло-зелений жакет і штани трав'яного кольору. Він має каштанове волосся, вуса і бороду. Під жакетом Джеральд носить майку з дельфінами, оскільки це його улюблені тварини. В епізоді «Переконливі буфери» Джеральд вперше з'явився без ярмулки, і підтвердилися припущення фанатів про його велику лисину.

Характер[ред. | ред. код]

Серед усіх батьків Південного Парку Джеральд виглядає найбільш дбайливим і раціональним. Він розповідає Кайлу повчальні моральні історії і звертає на навколишній світ і ситуацію в ньому значно більше уваги, ніж інші жителі Саус-Парку.

Він — люб'язний, доброзичливий чоловік, але все ж може бути іноді неприємним і наполегливим. Має проблеми з азартними іграми («Жадібність червоношкірого»), іноді надто одержимий грошима («Панда сексуальних домагань»). В минулому був наркоманом, залежним від запаху котячої сечі («Переконливі буфери»). Все ж здебільшого він відповідальний, а часто навіть надмірно турботливий батько.

Джеральд патологічно любить дельфінів, що виражається, наприклад, в тому, що в епізоді «Нова модна вагіна містера Гаррісона» він зробив собі «дельфінопластику» — тобто за допомогою пластичної хірургії став виглядати як дельфін. Однак пізніше, усвідомивши, що йому все одно не стати справжнім дельфіном, повернувся до людського вигляду.

В епізоді «Матуся Картмана - брудна повія» згадувалося, що він займався сексом з Ліенн Картман.

Рід занять[ред. | ред. код]

Джеральд належить до вищого середнього класу і є практикуючим міським адвокатом. Зокрема він вів справи:

  • Про авторські права Шефа на пісню «Смердючі Штани» (англ. «Stinky Britches») в епізоді «Шефська допомога»;
  • Про безліч сексуальних домагань в епізоді «Панда сексуальних домагань». Спочатку він допоміг Картману засудити Стена; потім став допомагати іншим дітям в аналогічних процесах про сексуальні домагання, що в результаті призвело до процесу «все проти всіх»;
  • В серії «Переконливі буфери» саме він зміг ввести закон про заборону на кішок.

Література[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]

[1] [Архівовано 20 березня 2016 у Wayback Machine.]