Обговорення користувача:AS/Архів 2015

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Доброго дня! Можете переписати цей скрипт так, щоб він у разі якщо редагування робив IP - давав посилання на його внесок? — Green Zero обг 12:19, 1 січня 2015 (UTC)

Invitation to Medical Translation

Medical Translation Project

Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!

Thank you for being one of the top Medical editors! I want to use this opportunity to introduce you to our most ambitious project.

We want to use Wikipedia to spread knowledge where it will be used. Studies have shown that Wikipedia is the most common resource of medical knowledge, and used by more people than any other source! We want high quality articles, available to everyone, regardless of language ability. It isn't right that you would need to know a major language to get hold of quality content!

That is why in the recent Ebola crisis (which is still ongoing) we translated information into over 70 languages, many of them small African languages. This was important, as Wikipedia was also shown to be the biggest resource used in Africa for information on Ebola! We see tremendous potential, but also great risks as our information needs to be accurate and well-researched. We only translate articles that have been reviewed by medical doctors and experts, so that what we translate is correct. Many of our translators are professionals, but many are also volunteers, and we need more of you guys – both to translate, but also to import finished translations, and fix grammatical or other style issues that are introduced by the translation process.

Our articles are not only translated into small languages, but also to larger ones, but as of 2015 this requires users to apply for an article to be translated, which can be done here (full articles, short articles) with an easy to manage google document.

So regardless of your background head over to our main page for more information, or to our talk page and ask us questions. Feel free to respond in any language, we will do our best to find some way to communicate. No task is too small, and we need everyone to help out!

I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message

Потребую Вашої допомоги зі створення сторінки

Доброго дня! Колись Ви створювали і редагували сторінки гурту PanKe Shava, то, можливо, допоможете трохи розширити інформацію про гурт. Після цього я створила окрему сторінку про фронтмена гурту, зараз при спробі створити сторінку-переклад в англомовній Вікіпедії - стикнулась із такою помилкою - https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Edit_filter/False_positives/Reports#Annlight88 Не розумію, чому мене звинувачують у вандалізмі ( Чи не могли б Ви спробувати розмістити статтю, якщо я Вам скину готову вже із вікі-форматуванням? Дякую.

Звісно. Можете розмістити текст на своїй підсторінці, наприклад, User:Annlight88/Tymofiy Morokhovets. Але маю сумніви, чи проходить Тимофій Мороховець за ВП:КЗ --ASƨɐ 21:00, 4 лютого 2015 (UTC)
Дуже дякую! Щоб не плодити зайві сторінки, ось текст: https://www.dropbox.com/s/6juvjzwbm5h233h/WIKI-Tim-EN.docx?dl=0 Давайте спробуємо! Гурт відомий за кордоном, і шукають інформацію люди на англ. мові, тому є потреба в перекладеній статті. Якщо поставлять під сумнів значимість, то знайду ще матеріали.
Ось en:Tymofiy Morokhovets --ASƨɐ 21:20, 4 лютого 2015 (UTC)
Прекрасно! Ще раз щиро дякую! Не розумію досі, чому у мене це не вийшло.

Ви відпатрулювали версію цієї статті, що не відповідає ВП:НТЗ незважаючи на Вікіпедія:Запити до адміністраторів#Тимошенко Євгенія Олександрівна. Стимулюючи війну правок. Тому при всій повазі до вас у разі, якщо порозуміння не буде знайдено буду вимушений згідно з процедурою, номінувати вас на зняття статусу адміністратора. MelVic (обговорення) 11:48, 6 лютого 2015 (UTC)

Чого ви лізете

Якщо ви не знаєте ситуації, то для чого лізти? Щодо неадекватності статті було сказано неодноразово. Статтю так і не поліпшили. Вона містить 80 відсотків хибної інформації. Для кого ви її залишили? --Bulakhovskyi (обговорення) 19:23, 8 лютого 2015 (UTC)

Привіт. Ця штука щось більше десяти не тяне (приклад). :( У Вас є час розібратись? — Green Zero обг 20:39, 18 лютого 2015 (UTC)

Уже сам розібрався. :) — Green Zero обг 21:12, 18 лютого 2015 (UTC)

Так каже автор Категорії:Воєводи смоленські, що спочатку має бути слово Воєводи. Оскільки я не спец в нюансах з назв, тому за. Якщо він вважає невірно, тоді залиште ІІ-й варіант.--Бучач-Львів (обговорення) 11:48, 27 березня 2015 (UTC)

Шановний AS! Не зрозумів Вашого «неприродного» сприйняття назви категорії. В розмовній українській мові, звичайно, краще спочатку ставити прикметник, але в даному разі йде мова про назву (категорії), яка використовується як розпізнавання (ідентифікація) при зверненні, і в цьому випадку на першому місці має стояти розпізнавальний іменник (дивіться ГОСТи та ДСТУ). Якщо користуватися тільки суб'єктивними відчуттями, то буде тільки повний безлад, а хотілося б мати ретельно визначений порядок як в найменуванні статей, так і категорій. Я це питання піднімав, але віз і нині там… З повагою, --Aljeannoir (обговорення) 09:51, 29 березня 2015 (UTC)
Вікіпедія не використовує ДСТУ при називанні статтей. Прийнято використовувати розмовний порядок. --ASƨɐ 15:05, 29 березня 2015 (UTC)
Вибачте, але це розмовний безлад… Прошу зазирнути в категорію Воєводи і Ви в цьому переконаєтесь. Одним словом середовище «базарних баб», а не енциклопедія…--Aljeannoir (обговорення) 04:47, 30 березня 2015 (UTC)
Ок, потім поміняю решту також --ASƨɐ 06:41, 30 березня 2015 (UTC)

Вітаю! Бачу, наші адміни мене не почули, бо схиляюсь до варіанту Воєводи смоленські. Успіхів!--Бучач-Львів (обговорення) 08:06, 31 березня 2015 (UTC)

Поясніть, чому. Існує якась традиція? --ASƨɐ 08:40, 31 березня 2015 (UTC)
Які в нас традиції - хіба калічити, зокрема, польські імена, власні назви - наприклад Ґнєзно - Гнезно. Казімєж - Казимир………. певне, страх, би хтось - боронь Боже - не сказав Львув. То трохи не по суті. Aljeannoir вірно - як на мене також - каже, що важливіше слово воєводи (так само старости, підкоморії…). Не аргумент - але в поляків так.--Бучач-Львів (обговорення) 10:59, 31 березня 2015 (UTC) маю прохання перейменувати Категорія:Старости остроленськіКатегорія:Старости остроленцькі. наперед дякую.--Бучач-Львів (обговорення) 11:04, 31 березня 2015 (UTC) Або вилучити чи перенаправити Категорія:Старости остроленські.
Якщо слово „важливіше“, чому воно має йти першим? Ми не робимо так для решти професійно-територіяльних категорій. Потрібно буде обговорити це на Вікіпедія:Обговорення категорій. --ASƨɐ 12:08, 31 березня 2015 (UTC)
Щоб «заговорити»? і де - в «кнайпі»? Вже давно казав - варта перейменувати на Світлицю чи щось на такий кшталт. А то П'ЯНА вікіпедія виходить…--Бучач-Львів (обговорення) 12:15, 31 березня 2015 (UTC)
Взагалі, цих посад багато. Не тільки воєводи. Гляньте наповнення: Категорія:Старости, Категорія:Каштеляни і є ще купа інших. Там доволі виразно видно, який порядок у Вікі наразі прийнятий (по факту). Є ще статті. Наприклад «Київський воєвода». Якщо міняти на «Воєводи смоленські», то це мало би бути загальне рішення для решти посад тієї системи. По-доброму, то слід би поставити щось одне на ВП: ПС і там же зазначити, що буде уніфіковано залежно від рішення (або хай доведуть, що уніфікувати не треба).
«Воєводи смоленські» — це для поляків не традиція, а просто звичний порядок слів польської мови. Для української він навпаки нехарактерний. Щоб переносити в українську, потрібні якісь аргументи. Може справді є якась традиція, джерела. Існували воєводи і київські львівські, тож це не є щось абсолютно закордонне. Якось у нас теж називали.--Aeou 12:26, 31 березня 2015 (UTC)

Позбавлення статусу адміністратора

Маю намір виставити вашу кандидатуру на позбавлення статуси адміністратора, поясніть вибірковість ваших дій з оцим Обговорення користувача:MelVic#Попередження.

  1. Кому, ще за подібне ви робили зауваження?
  2. Чому ви це зробили, лише після того, як я вибачився і зняв питання?

Сподіваюсь знайти порозуміння.

MelVic (обговорення) 21:27, 2 квітня 2015 (UTC)

MelVic, заспокойтесь. Це вже другий адмін за останні 10 хв., якого Ви хочете номінувати на позбавлення сатусу. --Dimant 21:30, 2 квітня 2015 (UTC)
  1. Не згадаю. Можете пошукати в моєму внеску
  2. Коли помітив, тоді й написав --ASƨɐ 21:32, 2 квітня 2015 (UTC)

Тобто ви переслідування Л. Панасюкa не помічаєте, а тут робите якесь незрозуміле зауваження уже після того, як питання вирішене? На жаль з прикрістю мушу зазначити, що порозуміння між нами досягти не вдалося. MelVic (обговорення) 21:39, 2 квітня 2015 (UTC)

@MelVic: зауваження дійсно було зроблено запізно. Але воно справедливе. Це не блокування і не покарання, а лиш прохання утриматись від подібних реплік в майбутньому. Дуже прошу вас заспокоїтись і утриматись від поспішних дій. А ще більше прошу не розпалювати новий конфлікт у Вікіпедії. --Максим Підліснюк (обговорення) 22:01, 2 квітня 2015 (UTC)

Це попередження. Взагалі незрозуміло за що, особливо це - Після Ваших дописів на Вікіпедія:Заявки на статус адміністратора. Добре, почекаю, ще трохи реакції AS, поки що розцінюю репліки на моїй СО, як ті, що підпадають під Вікіпедія:Не переслідуйте користувачів та Вікіпедія:Неприпустимість образ, погроз і агресії у пункті погрози. Крім цього є ще інші питання, щодо діяльності цього адміна. MelVic (обговорення) 22:12, 2 квітня 2015 (UTC)
Під дописами на ВП:ЗСА розуміється тон цих реплік: [1], [2], [3], [4], [5], [6] --ASƨɐ 22:23, 2 квітня 2015 (UTC)
Ви це серйозно? Ну тут у мене вибору немає, як подавати заявку на позбавлення вас статусу. MelVic (обговорення) 22:29, 2 квітня 2015 (UTC)

Оформіть

заявку нормально (на позбавлення патрульного), а то Ви збили усю нумерацію голосів ЗА. --Jphwra (обговорення) 09:58, 5 квітня 2015 (UTC)

Пі вашого шаблону приховування образ неправильний підрахунок голосів За позбавлення діманта - 5 замість 7. будь ласка, виправте. [7]--Бучач-Львів (обговорення) 10:01, 5 квітня 2015 (UTC)

Дякую. Не зміг зробити гарно. Тому просто видалив образи. --ASƨɐ 10:07, 5 квітня 2015 (UTC)

Доброго вечора

Це той самий. Шановний, пропоную Вам відкинути редагування щодо Балагланова. Дещо не зрозумів такого приниження Вами його особи. Дякую за розуміння, --Л. Панасюк (обговорення) 16:43, 6 квітня 2015 (UTC)

Доброго вечора. Не думаю, що покращення Вікіпедії кого-небудь принижує. Так само треба об’єднати й решту вояків, які не проходять за критеріями ВП:БІО. --ASƨɐ 16:47, 6 квітня 2015 (UTC)

^^ на Вашу точку зору, чому даний вояк не відповідає критеріям7 До речі, як ім'я того, хто затверджував поціновувані Вами критерії? І чому необхідно в отару об'єднувати вояків - так вимагають критерії? --Л. Панасюк (обговорення) 16:51, 6 квітня 2015 (UTC)

„на Вашу точку зору, чому даний вояк не відповідає критеріям?“ — тому, що допоки Вікіпедію дописують звичайні люди, а не штучний інтелект, не існує можливості доглядати інформацію про мільйони солдатів. Тому планку значимости треба тримати вище, ніж рівень значимости людей, які відомі тільки тим, що віддали за щось життя. Інакше ситуацію можна буде довести до абсурду. Я притримуюся такого самого погляду, як пан Олег тут --ASƨɐ 17:06, 6 квітня 2015 (UTC)
не дотримуюся штучної точки зору і, боронь Боже, на мене штучний інтелект. Не доводьте до абсурду просте непорозуміння та вшануйте вояка, який і за Вас віддав життя. Цитування цитованого не змінює Вашої помилки, --Л. Панасюк (обговорення) 17:11, 6 квітня 2015 (UTC)
Вибачте, але оскільки тут проєкт зі сторення енциклопедії, а не вшанування вояків (яким чином викоремлення коротких статей когось вшановує?), то я керуюся відповідними пріоритетами. --ASƨɐ 17:20, 6 квітня 2015 (UTC)
вибачте, але пріорітетом будь-якої - наголошую - будь-якої енциклопедії - є висвітлення всесторонньо моментів, які є зна́чимі для тих, хто володіє мовою, якою та сторінка написана, у цьому випадку не розумію вашого ги́дування в даному випадку конкретним вояком, а в зага́лі - українськими вояками взагалі. Відповідні пріоритети не передбачають такого вилучення значимих постатей, з подальшимм висновками щодо значимости неприємних (як слідує із Вами написаного) Вам українських вояків --Л. Панасюк (обговорення) 17:29, 6 квітня 2015 (UTC)
Це складне питання, я мушу подумати. --ASƨɐ 17:48, 6 квітня 2015 (UTC)
вдячний Вам за таку відповідь. Вибачайте за різкість. З кінця березня 2014 спілкуюся із пораненими та опікуюся ними, день починається з обзвону і ним закінчується, при подібних діях кров до пики приливає, тиск рушає вгору, вени розбухають (мені лаборантка в аптеці казала, що боялася на мене глянути) виглядаю як опитий без вина. Добре, що хоч вуса не смикаються, а то б міг вареники до рота закидати, --Л. Панасюк (обговорення) 17:53, 6 квітня 2015 (UTC)
Дякую.
Власне, що тут думати. Є Обговорення Вікіпедії:Критерії значущості/Особи#Військовослужбовці. Поки там не прийняті нові правила, користуємося загальними критеріями значимости. --ASƨɐ 10:24, 7 квітня 2015 (UTC)

Стаття Агатарх

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Агатарх. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене. — Pavlo1 (обговорення) 17:42, 7 квітня 2015 (UTC)

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Міхаель Аві-Йона. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене. — Pavlo1 (обговорення) 17:42, 7 квітня 2015 (UTC)

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Автострада A1. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене. — Pavlo1 (обговорення) 17:46, 7 квітня 2015 (UTC)

Привіт! Я перепрошую, але це ж ти дизамбіг створив? Тоді треба хоча б {{Disambig}} ставити, а то наразі та сторінка навіть некатегоризована... — NickK (обг.) 14:55, 8 квітня 2015 (UTC)

Привіт. Дякую, був не помітив. --ASƨɐ 16:07, 8 квітня 2015 (UTC)

Статтю Автогенні ґрунти необхідно поліпшити

Статтю Автогенні ґрунти, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,

--Brunei (обговорення) 19:23, 9 квітня 2015 (UTC)

Статтю Синдесмологія необхідно поліпшити

Статтю Синдесмологія, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,

--Brunei (обговорення) 19:23, 9 квітня 2015 (UTC)

Статтю Гельмінтологія необхідно поліпшити

Статтю Гельмінтологія, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,

--Brunei (обговорення) 19:23, 9 квітня 2015 (UTC)

Статтю Передщелепна кістка необхідно поліпшити

Статтю Передщелепна кістка, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,

--Brunei (обговорення) 19:23, 9 квітня 2015 (UTC)

Статтю Бутон необхідно поліпшити

Статтю Бутон, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,

--Brunei (обговорення) 19:23, 9 квітня 2015 (UTC)

Статтю Акарологія необхідно поліпшити

Статтю Акарологія, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,

--Brunei (обговорення) 19:23, 9 квітня 2015 (UTC)

Ukrainian localisation

Hello, given you care about Ukrainian being fully translated: in addition to monitoring translatewiki:Special:Translate/!additions, it would be wonderful if you asked access to translatewiki:CLDR, which will accept new translations soon. I've already added several Ukrainian bug reporters but we always need more people knowledgeable with the language. Nemo bis (обговорення) 11:12, 20 квітня 2015 (UTC)

Hello, I am also interested in such access. What should I do to obtain it? --Alex Blokha (обговорення) 16:43, 20 квітня 2015 (UTC)
Щодо translatewiki:CLDR то там є речення про „To get an account sponsored by Wikimedia on the CLDR survey tool...“ --ASƨɐ 19:33, 20 квітня 2015 (UTC)

Стаття Tickets.ua

Вітаю. Ми виправили статтю, гляньте, будь ласка, чи усе гаразд. Якщо треба - щось допрацюємо, якщо все ок - чи можна перенести її в загальний простір? --Mariannafirtka (обговорення) 07:54, 24 квітня 2015 (UTC)

Статтю Шийні ребра номіновано на вилучення

Стаття Шийні ребра, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 28 квітня 2015. --Brunei (обговорення) 16:48, 28 квітня 2015 (UTC)

А Агонк?

Знову білий та пухнастий?? --Jphwra (обговорення) 20:54, 10 травня 2015 (UTC)

Jphwra, маєш претензії - давай приклади. --Dimant 20:56, 10 травня 2015 (UTC)
Ну, зараз гляну, що там --ASƨɐ 20:59, 10 травня 2015 (UTC)
до Агонка у цій ситуації не маю претензій. --ASƨɐ 21:09, 10 травня 2015 (UTC)
Зрозуміло, той хто підкидає дрова «обійшовся» без сірників. --Jphwra (обговорення) 06:40, 11 травня 2015 (UTC)

Категорія:Корупція в Україні

На якій підставі Ви відкидаєте??? --Jphwra (обговорення) 13:14, 11 травня 2015 (UTC)

Як мінімум має бути категорія з чіткішою назвою. В ідеалі — з чіткими формальними критерія включення. --ASƨɐ 13:18, 11 травня 2015 (UTC)

Доброго часу доби, хтів би Вашої думки з цього приводу--Zvr (обговорення) 08:02, 12 травня 2015 (UTC)

Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа

До 23:59 31 травня 2015 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 20 кандидатів. Ці вибори дуже важливі тому, що вони можуть змінити те, як спільноти розглядаються за межами США та Західної Європи, а також в цілому вплинути на стратегію руху Вікімедіа. Зазначу, що до Ради завжди проходили тільки представники країн Західної Європи та США.

Ви можете також прочитати повні програми кандидатів тут: m:Wikimedia Foundation elections/Board elections/2015/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Постарайтеся підійти до цього вибору серйозно, адже через Раду спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом. У 2013 році у цих виборах узяли участь лише 9 користувачів української Вікіпедії, цього року нам потрібна активніша участь у виборах, які нас теж стосуються.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
Csisc Хусемеддін Туркі (Houcemeddine Turki) Туніс туніський діалект арабської 21 2.407, найактивніша — франц. ВП (1.041) учасник конкурсів статей студент-медик оцінка проектів малими мовами; створення посібників з правил Вікіпедії; вдосконалення найважливіших й найголовніших статей Вікіпедії
Saileshpat Саїлеш Патнаїк (Sailesh Patnaik) Індія орія 18 2.959, найактивніша — ВП орія (1.194) член «Вікімедіа Індія», організатор фотоконкурсу та вишколів для Вікіпедії мовою орія. студент I курсу промоція Вікіпедій індійськими мовами; зменшення розриву між Фондом і спільнотою; переведення неактивних Вікіпедій у активні через очолення їх спільноти та моніторингу волонтерів
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 40 13.943, найактивніша — пол. ВП (10.144) стюард; чек'юзер, адміністратор і бюрократ польської Вікіпедії;
Голова Комітету з розподілу коштів (FDC) Фонду Вікімедіа; був членом Комісії Омбудсменів; проводив семінари зі стратегії для регіональних відділень Фонду; автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, завідувач кафедри міжнародного менеджменту, член експертних комісій наукового центру та грантових програм, засновник найбільного польського онлайн-словника Сприяння зміні стратегії руху Вікімедіа та підходів до управління; пошук ролей для Фонду Вікімедіа і регіональних відділень Фонду; налагодження контактів з науковою спільнотою; усунення бюрократії в русі Вікімедіа
Mohamed Ouda Мухамед Уда (Mohamed Ouda) Єгипет арабська 29 20.114, найактивніша — араб. ВП (18.508) адміністратор і бюрократ арабської Вікіпедії;
член-засновник групи «Вікімедіа Єгипет»
не зазначив Підтримка спільноти Вікімедіа, особливо на Близькому Сході та в Африці; співпраця з освітніми і культурними групами; експерименти з програмним забезпеченням, правами користувачів і процедурами спільноти
Sky Harbor Джош Лім (Josh Lim) Філіппіни / Сінгапур / США англійська, тагальська 24 27.052, найактивніші — англ. ВП (13.311), тагал. ВП (6.671) адміністратор англ. ВП і тагальського словника, бюрократ тагальської Вікіпедії;
член правління «Вікімедіа Філіппіни» з 2010, член Комітету приєднання з 2013
був менеджером зі зв'язків з громадськістю сингапурського стартапу Viddsee підтримка спільнот у країнах, що розвиваються; посилення ролі відділень Фонду Вікімедіа; конструктивний діалог між Фондом Вікімедіа і спільнотою
Smerus Девід Конвей (David Conway) Велика Британія / Словаччина / Україна англійська 65 30.063, найактивніша — англ. вп (29.359) патрульний англ. Вікіпедії працював експертом або керівником проектів розвитку в колишньому СРСР, був незалежним директором у радах системи охорони здоров'я Великобританії та британських коледжів, організатор музичного фестивалю в Словаччині співпраця із якнайширшим колом людей, з усіма, хто може бодай якось долучитися до нас
Francis Kaswahili Френсіс Касвахілі Кагуна (Francis Kaswahili Kaguna) Танзанія суахілі, сукума 54 4.882, найактивніші — Мета (3.939), англ. ВП (255) Автор невдалої заявки на проведення Вікіманії в м. Аруша Танзанійська асоціація власників авторських прав інтеграція африканської спільноти зі світовою; проведення концертів
CristianCantoro Крістіан Консонні (Cristian Consonni) Італія італійська 28 7.268, найактивніша — італ. ВП (5.636) автопатрульний в італ. ВП
член правління «Вікімедіа Італія» з 2010 (скарбник з 2014), член Комітету з розподілу коштів (FDC) з 2013, член міжнародної команди «Вікі любить пам'ятки-2013»
аспірант з комп'ютерних наук в Університеті Тренто (Італія), активіст руху вільного програмного забезпечення побудова довіри між учасниками руху; позбутися менталітету «наші проти ненаших», який мав місце у багатьох випадках
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 44 14.570, найактивніша — англ. ВП (13.659) відкочувач, патрульний в англ. ВП
досліджує феномен Вікіпедії, автор презентацій та публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач комп'ютерних наук у Політехніці Намібії, розробник і керівник програми бакалавра комп'ютерних наук, головний розробник намібійської програми ІКТ подолання розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою та редакторів; повернення Фонду від роботи над питаннями медіаграмотності, управління Інтернетом чи освіти до його головної задачі
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 32 22.976, найактивніша — іспан. ВП (18.423) бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроекту ЛГБТ (про рух лесбійок, геїв, бісексуалів і транссексуалів); член-засновник «Вікімедіа Іспанія» та міжнародної ради Iberocoop; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013).
магістр психології забезпечення того, щоб різноманітність була у центрі стратегічних зусиль Фонду зі збільшення кількості дописувачів; збільшення способів участі спільноти у керівництві і розробці правил Фонду Вікімедіа
Phoebe Фібі Аєрс (Phoebe Ayers) США англійська 34 27.072, найактивніші — англ. ВП (15.247), Вікідані (5.436) патрульна в англ. ВП
організатор «Вікіманії-2006» та WikiSym 2010, активна в співпраці з бібліотеками, галереями, музеями та архівами (БоГеМА), організатор віківишколів, співавтор книги про Вікіпедію;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013, попередній термін у 2010—12).
бібліотекар науково-технічної бібліотеки вирішення проблем падіння кількості редакторів і читачів; робота з виконавчим директором Фонду Вікімедіа над розробкою і втіленням стратегічних планів Фонду Вікімедіа, зокрема, щодо поліпшення розробки програмного забезпечення, співпраці з партнерами та реагування на поточні потреби редакторів
Denny Денні Врандечич (Denny Vrandečić) США німецька, хорватська 37 24.235, найактивніші — Вікідані (10.742), хорв. ВП (9.377) Перший адмін і бюрократ хорв. ВП
Засновник Вікіданих (розробив пропозицію, зібрав 2 млн. $ пожертв, набрав команду), співавтор першого європейського гранту «Вікімедіа Німеччина» (4 млн. €), співзасновник Семантичного МедіаВікі
працює в Google, де допомагає публікувати контент Freebase у Вікіданих, автор понад 100 наукових статей, керівник комітету Асоціації вільних семантичних даних. зміни проектів Вікімедіа для успішної їх роботи; підвищення ефективності кожного дописувача; правильне впровадження змін (так, як це було з Вікіданими)
Ali Haidar Khan Алі Гайдар Хан (Ali Haidar Khan) Бангладеш бенгальська 29 4.145, найактивніша — бенгал. ВП (2.395) патрульний у бенгальській Вікіпедії
член-засновник і скарбник «Вікімедіа Бангладеш», колишній член Комітету з розподілу коштів (FDC) організатор вікіконференцій
7 років досвіду у фінансовому секторі (начальник відділу кредитів на нерухомість банку), автор публікацій з фінансів принести до Ради повірених інший погляд і більше різноманітності
అహ్మద్ నిసార్ Нісар Ахмед С'єд (Nisar Ahmed Syed) Індія урду, телугу 50 21.549, найактивніша — ВП мовою телугу (17.648) адмін у Вікіпедіях мовами телугу й урду
організатор групи вікіпедистів мовою урду
пенсіонер, колишній викладач англійської літератури та літератури урду протягом 23 років, колишній директор школи. допомога спільнотам індійських мов у створенні контенту та програмах промоції проектів; реклама Вікіпедії через медіа; співпраця між групами користувачів і Фондом Вікімедіа
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 35 137.713, найактивніша — англ. ВП (130.046) адмін в англійських Вікіпедії і Вікімандрах
активний дописувач вікіпроекту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, колишній голова правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини пріоритет — поліпшення відносин між спільнотами редакторів та Фондом Вікімедіа; співпраця між Фондом Вікімедіа і спільнотою у вирішенні проблем скорочення кількості редакторів, непідтримки спільнотою змін до програмного забезпечення, поганого охоплення тем тощо
Carrite Тім Девенпорт (Tim Davenport) США англійська 53 57.985, найактивніша — англ. ВП (57.704) патрульний, відкочувач в англ. ВП
активний учасник обговорень на сторінках Арбітражного комітету та Запитів до адміністраторів, а також на форумі Wikipediocracy
власник і директор взуттєвого магазину спільноті неодмінно потрібен уважний, критичний, допитливий голос на її місця серед 10 членів Ради повірених
Sj Семюел Кляйн (Samuel Klein) США англійська 37 43.165, найактивніші — англ. ВП (19.346), Мета-вікі (14.873) Адміністратор англ. ВП, ВП мовою суахілі та Мета-вікі, колишній стюард;
організатор «Вікіманії-2006»;
поточний член Ради повірених Фонд. Вікімедіа (з 2009).
науковий співробітник у Гарвардському Центрі Беркмана, керівник технічного комітету Державної цифрової публічної біблотеки Америки скорочення розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою; заміна централізованих програм розподіленими; розробка потрібного користувачам програмного забезпечення замість експериментів з ПЗ; залучення дописувачів, а не лише донорів
Hindustanilanguage С'єд Музамілуддін (Syed Muzammiluddin) Індія гінді, урду 41 47.754, найактивніші — Вікісховище (27.498), ВП мовою гінді (10.657) Адміністратор ВП мовою урду;
брав активну участь у запуску Вікіпедії мовою майтхалі, автор блогів про Вікіпедію, організатор віківишколів для студентів
викладач протягом понад 10 років розробка більш сфокусованого підходу, особливо для індійських та південноазійських спільнот
EdSaperia Едвард Саперія (Edward Saperia) Велика Британія англійська 30 1.836, найактивніші — вікіманія2014 (962), Мета-вікі (561), англ. ВП (149) неактивний як дописувач, але слідкує за обговореннями;
координатор «Вікіманії-2014», автор гранту на Open Access Reader
працює над стратегіями зв'язків з громадськістю у третій за розміром політичній партії Великобританії, власник креативного агентства. переробка вікі-платформи (MediaWiki) до сучасних норм досвіду користувача; співпраця з науковою, освітньою, політичною, урядовою, журналістстькою спільнотами
Taketa Майк Ніколає (Mike Nicolaije) Нідерланди нідерландська 28 98.355, найактивніші — нідерл. ВП (38.917), Вікідані (20.586) стюард, адміністратор Вікіданих, бюрократ і колишній член Арбкому нідерландської Вікіпедії
член «Вікімедіа Нідерланди» та «Вікімедіа Бельгія», організатор віквишколів, співпраці з бібліотеками, галереями, музеями і архівами (БоГеМА) та інших заходів
медик-інтерн, працює в департаменті пластичної хірургії та інструктором з надання першої допомоги підтримка дописувачів понад усе; прямі обговорення спільноти з членами Ради повірених; зменшення бюрократії; залучення розробників для виконання запитів спільноти


Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. Якщо ви вже проголосували, дякуємо за вашу активність та перепрошуємо за зайве нагадування)NickK (обг.) 22:35, 27 травня 2015 (UTC)

Запрошення до участі у тижні Вікіцитат

--Сергій Липко (обговорення) 12:20, 9 червня 2015 (UTC)

MediaWiki:Common.js

Привіт. А для чого тут об'єкт 'ta'? Намагаюсь вилучити все зайве, але дещо не знаю для чого. ось цей --RLuts (talk) 12:35, 11 червня 2015 (UTC)

Знайшов таке: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%B1%D1%81%D1%83%D0%B6%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_MediaWiki:Common.js/%D0%90%D1%80%D1%85%D0%B8%D0%B2#Tooltips, https://en.wikipedia.org/wiki/MediaWiki_talk:Common.js/Archive_Nov_2007#Update_ta.5B.5D_tooltips Виглядає, що це щось застаріле, але не знаю, чи можна просто вилучити, чи мотже треба щось переносити --ASƨɐ 14:38, 11 червня 2015 (UTC)
Зрозумів, це підказки верхнього меню, воно вже років так 6 як не працює, все береться з системних повідомлень--RLuts (talk) 20:56, 11 червня 2015 (UTC)

Позбавлення прав адміністратора

За зловживання і упередженість не вперше стосовно мене. То цьому «к-чу» за пряме обзивання - 3 доби. А мені 2 - то при відсутності образ з мого боку на його адресу, не кажу про обзивання (то слабість недруга - він від них задоволення отримує) та про перепрошення і чергове хамство з боку того «к-ча» ? Ніякої логіки. Тим більше від Аса, який мене першим блокував ще у жовтні 2013 і більш-менш в курсі цієї «справи».--Бучач-Львів (обговорення) 09:21, 15 червня 2015 (UTC) Наразі не бачу іншого виходу висловити свою незгоду з «діями» молодого адміна, якому подорослішати треба.

Тут якудза приписав мені переслідування Аса. Чи вважає ас так само? дякую за відповідь.--Бучач-Львів (обговорення) 12:03, 19 червня 2015 (UTC)

Ас так не вважає. --ASƨɐ 16:54, 19 червня 2015 (UTC)

Тиждень екології

--アンタナナ через MediaWiki message delivery


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 21:13, 19 червня 2015 (UTC)

Статтю Виросток необхідно поліпшити

Статтю Виросток, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,

--Brunei (обговорення) 13:39, 22 червня 2015 (UTC)

Статтю Пластинчаста кістка необхідно поліпшити

Статтю Пластинчаста кістка, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,

--Brunei (обговорення) 13:39, 22 червня 2015 (UTC)

Статтю Проміжна клиноподібна кістка необхідно поліпшити

Статтю Проміжна клиноподібна кістка, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,

--Brunei (обговорення) 13:39, 22 червня 2015 (UTC)

Статтю Нефротом необхідно поліпшити

Статтю Нефротом, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,

--Brunei (обговорення) 13:39, 22 червня 2015 (UTC)

Статтю Латеральна клиноподібна кістка необхідно поліпшити

Статтю Латеральна клиноподібна кістка, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,

--Brunei (обговорення) 13:39, 22 червня 2015 (UTC)

Статтю Суглобова западина лопатки необхідно поліпшити

Статтю Суглобова западина лопатки, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,

--Brunei (обговорення) 13:39, 22 червня 2015 (UTC)

Статтю Долоня необхідно поліпшити

Статтю Долоня, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,

--Brunei (обговорення) 13:39, 22 червня 2015 (UTC)

Статтю Кігтева фаланга необхідно поліпшити

Статтю Кігтева фаланга, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,

--Brunei (обговорення) 13:39, 22 червня 2015 (UTC)

Статтю П'ясток необхідно поліпшити

Статтю П'ясток, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,

--Brunei (обговорення) 13:39, 22 червня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Кримінальна справа щодо корупції у ФІФА був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:12, 26 червня 2015 (UTC)

Ковалів Юля Ігорівна

Тема була видалена 15 грудня 2014 р.,так як не мала значення. 26.06. 2015 р. була призначена першим заступником міністра до Мінекономрозвитку.Тому рахую можливо сторінку не видаляти.— Це написав, але не підписав користувач Роман Перкин (обговореннявнесок).

Вітаю. Я почав обговорення тут: Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/27 червня 2015#Користувач:Иван Решетников/Ковалів Юлія Ігорівна --ASƨɐ 10:48, 27 червня 2015 (UTC)

Статтю Ростральна кістка необхідно поліпшити

Статтю Ростральна кістка, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,

--Brunei (обговорення) 13:39, 22 червня 2015 (UTC)

Спробував перекласти з англійської. Виглядає тупо й незрозуміло, але на початок буде. --ASƨɐ 13:57, 27 червня 2015 (UTC)

Блокування Aeou

Привіт! Чи міг би ти пояснити ось це блокування користувача Aeou? За зазначеним дифом я бачу вибачення користувача Aeou за неналежний тон у коментарі і прибирання образ користувача Бучач-Львів, але порушення ВП:НО не бачу. Тож я не можу логіки цієї дії: чому користувач Aeou, який зробив неетичний (навіть не образливий) коментар і приніс вибачення, отримав аж 4 дні блокування, а користувач Бучач-Львів, який написав образливий коментар і не приніс вибачень, не отримав навіть попередження? Дякую — NickK (обг.) 12:24, 27 червня 2015 (UTC)

Привіт. Це кривий диф, вже виправив, ось правильний [8] --ASƨɐ 12:55, 27 червня 2015 (UTC)
Попередженням для Бучач-Львів я вважаю вільповідь Якудзи в запиті. --ASƨɐ 13:01, 27 червня 2015 (UTC)
Ага, тепер бачу (я не помітив другої частини речення), тепер підстави блокування зрозумілі. Тим не менш, потрібно, щоб попередження користувачу Бучач-Львів не забулося, бо в мене складається враження, що його вже багато разів попереджали, а він лише видаляє попередження і продовжує порушувати правила — NickK (обг.) 13:10, 27 червня 2015 (UTC)
Намагатимусь пам’ятати --ASƨɐ 13:20, 27 червня 2015 (UTC)

Стосовно зміни модуля Navbox

Доброго дня. Ви сьогодні внесли зміни в модуль Navbox. І тепер у деяких шаблонах вилазить помилка. Я наразі побачив 2 таких шаблони - [9] та [10], але цілком можливо, що їх є більше. Як це можна виправити ?--V Ryabish (обговорення) 12:16, 29 червня 2015 (UTC)

Дякую, виправив. --ASƨɐ 12:22, 29 червня 2015 (UTC)

Панель спецсимволів

Вітання, пане! Хотів от сьогодні насолодитися Вашим творінням і забацати собі зручну панельку, але вона чомусь так і не з'явилася. Галочка у Додатках присутня, на js-сторінці помилок коду не помічено, а очищення кешу вже разів зо двадцять клацав... Хотів би попитатися: чи не маєте Ви міркувань, що ж могло стати на заваді? Я й так погано розбираюся в цьому, а тут взагалі не маю уявлення, де проблема --Олег.Н (обговорення) 14:21, 6 липня 2015 (UTC)

Взагалі не працює? Тобто, панель спецсимволів лишилася стара? --ASƨɐ 15:45, 6 липня 2015 (UTC)
Саме так, стара. --Олег.Н (обговорення) 16:02, 6 липня 2015 (UTC)
А якщо закоментувати код на Користувач:Олег.Н/common.js? Мені в консолі видає помилку, коли я пробую його виконати. --ASƨɐ 16:45, 6 липня 2015 (UTC)
На жаль, я не тямлю в тому, про що Ви кажете . Гадаєте, помилка десь всередині коду? Можна вирізати середину спробувати поетапно пододавати нове... --Олег.Н (обговорення) 16:54, 6 липня 2015 (UTC)
„Можна вирізати середину спробувати поетапно пододавати нове...“ — спробуйте, будь ласка --ASƨɐ 17:25, 6 липня 2015 (UTC)
Вже потроху працює Видно, то я десь напартачив. Гречно перепрошую за турбування. Гарного Вам вечора! --Олег.Н (обговорення) 17:31, 6 липня 2015 (UTC)
--ASƨɐ 18:11, 6 липня 2015 (UTC)
Рано чи пізно я зроблю нормальне — візуальне — редагування панелі, але не знаю, коли матиму стільки вільного часу) --ASƨɐ 18:12, 6 липня 2015 (UTC)

Замена

Как на своей странице заменить символ Первой мировой войны — красный мак на гвардейскую ленту? Bondaruk85 9:30, 9 липня 2015 (UTC)

Скопіювати код Шаблон:Користувачі вдячні ветеранам за Велику Перемогу собі на сторінку і замінити зображення --ASƨɐ 12:29, 9 липня 2015 (UTC)

Не проходить тест на доведення до абсурду. Випадковий набір критеріїв. Для таких речей розробляються Вікідані, які дозволять зацікавленим формувати для себе які завгодно списки. Список довгожителів, що нині живуть: очевидно, що списки довгожителів формують і поза вікіпедією в АД. „Неверифіковані 115-річні довгожителі“ — погано, що критерій у назві, можливо це скопійований в росіян. Список найстаріших університетів і Список найстаріших банків є частиною відповідних історій (університетів і банків). Список найстаріших дерев, скоріш за все, теж зустрічається поза вікіпедією. --ASƨɐ 17:02, 16 липня 2015 (UTC)

До AS Вітаю! На сторінці обговорення номінацій за 11 липня 2015. Прошу вас відкликати свій голос та наводжу наступні аргументи. Ви сказали, що подібні галузеві списки за віком серед різних категорій громадян та об`єктів не є характерними для вікіпедії. Проте ось інші статті на подібні теми в англомовній вікіпедії, тож це не суперечить загальним стандартам вікіпедії: en: https://en.wikipedia.org/wiki/Oldest_living_United_States_governor, en:List of the oldest madrasahs in continuous operation in the Muslim world, en:List of the oldest madrasahs in continuous operation in the Muslim world, en:List of oldest ships, en: https://en.wikipedia.org/wiki/Lists_of_oldest_cricketers, en:List of oldest buildings and structures in Halifax, Nova Scotia, en:List of Vice Presidents of the United States by age, en:List of oldest and youngest Academy Award winners and nominees, en:List of Governors of California by age, en:List of oldest living Academy Award winners,en:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_and_youngest_TVB_Anniversary_Award_winners_and_nominees, en: List of oldest buildings and structures in Macau,en:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_living_former_members_of_the_United_States_House_of_Representatives, en:https://en.wikipedia.org/wiki/Oldest_living_United_States_governor,

en:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_100_oldest_members_of_the_United_States_House_of_Representatives,en:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_Catholic_bishops, ,en:List_of_oldest_and_youngest_National_Basketball_Association_players, en:List of the oldest buildings in Rhode Island, en: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_longest-living_United_States_Senators, en:List of United States federal judges by longevity of service, en:List of last surviving World War I veterans by country, en:List of oldest ships, en:List of last surviving Canadian war veterans тощо.

Найбільш широко подібна статистика щодо довгожителів представлена на https://en.wikipedia.org/wiki/Lists_of_centenarians.
Усі статті написані на основі даних найавторитетнішого літературного порталу у світі

даних найавторитетних джерел у світі фантастики

  • http://argo-unf.at.ua/ «Аргонавти Всесвіту» - популяризація україномовної фантастики

Інформація про романістів, почерпнута з 15 англійських, американських, французьких, російських, аргентинських, шотландських, фінських та українських авторитетних джерел літератури та фантастики. Подібною статистикою займається також один з найавторитетніших та найбільший за обсягом інформації англомовний ресурс фантастики: http://www.isfdb.org/cgi-bin/stats-and-tops.cgi у рубриці Authors by Age. Це одне з джерел. На нього посилається ще одне джерело https://www.sfsite.com/. В інших джерелах теж є важливі факти, широко використані мною, проте подібна статистика не ведеться. У вікіпедії є подібна статистика щодо різних категорій, зокрема щодо реслерів, - в англомовній. Наявність таких статей підвищить інтерес до україномовного розділу шанувальників фантастики, яких в Україні та СНД - тисячі. А зараз навіть в нашій державі популярність уквікі становить лише 33%, бо там майже все - повтори та переклади, незавжди доповнені, окрім історичних статей і географічних об'єктів, а також статей щодо вітчизняних персоналій та деяких інших окремих статей. ---Yasnodark (обговорення) 12:00, 24 липня 2015 (UTC)

Про ІФ суд

Це користувач перевершив сам себе: він видалив мій запит і зараз питає, що не так?! Будь ласка, вжийте заходів. --Fessor (обговорення) 07:20, 5 серпня 2015 (UTC)

+ видалення службового шаблону --Fessor (обговорення) 07:24, 5 серпня 2015 (UTC)

Переніс статтю в простір коирстувача --ASƨɐ 09:01, 5 серпня 2015 (UTC)

w

Вітаю! Вибачаюся, але той шаблон насправді був ще до початку війни редагувань 7 серпня. Згодом, 9 серпня, Jeromjerom його непомітно зніс ред.№ 16577104 без виправлення вказаних недоліків:)--Dimant 19:30, 10 серпня 2015 (UTC)

Вітаю. Дякую, тепер бачу. Ну, зазвичай під ОД мають на увазі відверті вигадки, а не хибне розуміння джерел, тому, можливо, шаблон неналежний. Я навіть не знайшов гожого шаблону. Я б зилишив статтю без шаблона; про виправлення джерел можна орієнтуватися за прихованими категоріями „Статті, що вимагають конкретизації“. --ASƨɐ 20:35, 10 серпня 2015 (UTC)

Vanya Jee

Він створює нові «шаблони». --Fessor (обговорення) 13:19, 11 серпня 2015 (UTC)

Доброго дня! Не забувайте, будь ласка, оновлювати табличку при накладенні нових обмежень. --TheStrayCat (обговорення) 16:04, 8 серпня 2015 (UTC)

Чесно кажучи, я навіть не знав, що така сторінка існує) --ASƨɐ 16:01, 9 серпня 2015 (UTC)
Тепер це офіційне правило. Треба з цим рахуватися. ;) --TheStrayCat (обговорення) 19:25, 11 серпня 2015 (UTC)

Повідомлення

Відповідно пункту 3 розділу "1.2 Процедура прийняття справи до розгляду" з "1 Арбітражний регламент" (Вікіпедія:Арбітражний комітет) повідомляю, що подано позов де фігурує ваш нік. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 13:17, 12 серпня 2015 (UTC)

Дай Боже

Вітаю. Якось невчасно ви вікіпрокинулися. Ставитиму питання про вашу відповідність займаній вікіпосаді. Ви мене заблокували за висловлення своєї думки без хамства до користувачів. Питання - ви ще не проморгалися після сну чи це ваша робота? Завдання - писати мої статті, бо чернетки після ваших аляповатих псевдоадміндій стер. Справитеся? Вікінелінивець був Леонід Панасюк. Дай Боже.

Вітаю. Гадаю, хорошим першим кроком для порозуміння було б вибачатися за приниження инших користувачів. --ASƨɐ 15:59, 15 серпня 2015 (UTC)

Запрошення до участі в тижні народів Росії


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 12:12, 16 серпня 2015 (UTC)

Дайте пояснення ваших дій

Ось це розцінювати як дитячий вандалізм чи як підлий вандалізм? --Pavlo1 (обговорення) 09:52, 11 серпня 2015 (UTC)

Неконструктивні анонімні дописи — як дитячий. --ASƨɐ 11:32, 11 серпня 2015 (UTC)
Конструктивні чи не конструктивні — то не вам вирішувати. Тепер, будь ласка, вкажіть на якій підставі ви скасували редагування аноніма. --Pavlo1 (обговорення) 11:41, 11 серпня 2015 (UTC)
А кому вирішувати? (Наприклад, тут Ви самостійно вирішили, чи є конструктивним допис зареєстрованого користувача. Час від часу зустрічаю Ваші дії чи твердження, які мені, принаймні на перший погляд, здаються непослідовними). Межі корисности анонімних дописів дуже розмиті; конкретно цей допис, як на мене, може бути темою суперечки, а сперечатися з анонімом — не поважати час. --ASƨɐ 12:15, 11 серпня 2015 (UTC)
Не маєте часу — не сперечайтесь. А не розписуйтесь за всю спільноту... Пояснювати чому інколи відбувається редагування незалогінене не маю бажання — та це й не ваша справа. Протягом двох тижнів спостерігаю за вами випадки підлого вандалізму, що виражається в затиранні/прихованні інформації. Зважаючи на те, що ви також принципово відмовляєтесь усувати недоліки, на які вам вказали під час попередніх номінацій, маю намір номінувати вас на позбавлення статусу адміністратора. --Pavlo1 (обговорення) 12:22, 11 серпня 2015 (UTC)
„Пояснювати чому інколи відбувається редагування незалогінене не маю бажання — та це й не ваша справа.“ — у такому разі ставте, будь ласка, підпис Pavlo1. --ASƨɐ 13:11, 11 серпня 2015 (UTC)
Питання полягає не в тому, чий коментар ви відкотили. Питання в тому, що ви безпідставно видалили допис користувача з обговорення. В іншому випадку ви мовчки завандалили таким же чином сторінку порталу. І це, я так розумію, свідома послідовна діяльність. З цим щось робити треба. Нічого особистого. --Pavlo1 (обговорення) 13:22, 11 серпня 2015 (UTC)
Авторство і є підставою. Я б не хотів, щоб хто-небудь запальний спілкувався з анонімом, якому в принципі неможливо нагадати про обговорення. Згідний, що можна придумати й компромісніші способи показувати, що певний допис варто проігнорувати, наприклад, робити менший шрифт. Як і чи варто таке робити — це питання для ширшого обговорення. Звісно, що я намагаюся послідовно вилучати те, чому не місце у вікіпедії. Згідний, що це буває суб’єктивно. Чи йде це в розріз із суб’єктивними уявленнями учасників спільноти — теж тема для ширшого обговорення, мабуть. --ASƨɐ 13:56, 11 серпня 2015 (UTC)
Нічого тут «широко обговорювати». Просто адміністратор повинен знати правила вікіпедії і чітко керуватись ними, а не діяти на свій розсуд. Про що вам наголошувалося в попередніх номінаціях на ВП:ЗСПА. А ви зауваження тупо ігноруєте, діючи за принципом «собака гавкає, а караван іде». Прошу також найближчими днями усунути зауваження щодо оформлення створених вами статей і відпатрулювати їх. Сподіваюсь на розуміння і реакцію. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 10:18, 12 серпня 2015 (UTC)
„діяння на свій розсуд“ це область інтерпретацій правил. Це власне те, що потребує широкого обговорення. „Прошу також найближчими днями усунути зауваження щодо оформлення створених вами статей і відпатрулювати їх.“ — на жаль, найближчими днями точно не займуся своїми статтями, маю инші пріоритети. --ASƨɐ 13:31, 12 серпня 2015 (UTC)
Ну то і я не буду кота за хвіст тягнути — готуватиму позов. Хай ваші дії широко обговорює спільнота. Так буде правильно, судячи з нашої дискусії. Якісних редагувань, --Pavlo1 (обговорення) 15:32, 12 серпня 2015 (UTC)

Подав вашу кандидатуру на позбавлення прав адміністратора. --Pavlo1 (обговорення) 12:59, 16 серпня 2015 (UTC)

Статтю Герпетологія номіновано на вилучення

Стаття Герпетологія, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 17 серпня 2015. Що ще можна зробити? Pavlo1 (обговорення) 07:55, 17 серпня 2015 (UTC)

привіт. висунула Тебе як кандидата до ВП:АК, бо вважаю, що Ти там потрібний. так, це забиратиме якийсь час (якого ніколи нема), але буду вдячна, якщо подумаєш і погодишся --アンタナナ 10:22, 23 серпня 2015 (UTC)

Фільтр 20

Доброго дня. Розберіться, будь ласка, що не так у моєму фільтрі на Огірка. Хотів йому заборонити редагувати обговорення статті про себе, але на мого бота таке саме обмеження не діє. --TheStrayCat (обговорення) 10:02, 29 серпня 2015 (UTC)

Не знаю. Коли тестував на нових редагуваннях, якось незрозуміло діяла перевірка на user_name — ніяк не працювала, але могла наново запрацювати, якщо я робив якусь точно прохідну перевірку, наприклад, просто user_name, а потім повторював ті самі перевірки, які до того не працювали, і вони проходили. Не знаю, чи це і те, що фільтр не працював, між собою пов'язано. --ASƨɐ 15:19, 29 серпня 2015 (UTC)

Huggle

Вітаю. Я колись тебе просив посприяти увімкненню Huggle для укВП. На якому етапі там все заглохло? :) Можеш пояснити на IRC, я там посиджу кілька днів. --Yakiv Glück 04:17, 30 серпня 2015 (UTC)

@Yakiv Gluck: Вітаю. Треба створити якийсь мінімальний набір шаблонів-попереджень https://phabricator.wikimedia.org/T65816. Далі — які саме шаблони потрібні — я не вникав. --ASƨɐ 09:00, 31 серпня 2015 (UTC)

Пропозиція поміняти місцями ліву і праву колонки на головній сторінці

Вітаю. Ви проголосували за цю пропозицію: Вікіпедія:Кнайпа (пропозиції)#Пропозиція поміняти місцями ліву і праву колонки на головній сторінці

Пропоную перечитати обговорення і можливо перенести свій голос до розділу «Проти» або «Утримався». Дякую — NickK (обг.) 15:37, 22 вересня 2015 (UTC)

Прочитаю. --ASƨɐ 18:51, 22 вересня 2015 (UTC)

Простори укВП

Вітаю. Не підкажеш усі номера та назви, що діють для укВП.

Для енВП це будуть, наприклад,

0;,
1;Talk,
2;User,
3;User talk,

і так далі, а для нас? Мені треба повний список. А ще добре б знати синоніми. Наприклад для Вікіпедія це буде ВП, а ще є такі? --Yakiv Glück 18:16, 25 вересня 2015 (UTC)

А ти подивись вихідний код нових редагувань. А саме цей уривок:
<option value="0">(Основний)</option>
<option value="1">Обговорення</option>
<option value="2">Користувач</option>
<option value="3">Обговорення користувача</option>
<option value="4">Вікіпедія</option>
<option value="5">Обговорення Вікіпедії</option>
<option value="6">Файл</option>
<option value="7">Обговорення файлу</option>
<option value="8">MediaWiki</option>
<option value="9">Обговорення MediaWiki</option>
<option value="10">Шаблон</option>
<option value="11">Обговорення шаблону</option>
<option value="12">Довідка</option>
<option value="13">Обговорення довідки</option>
<option value="14">Категорія</option>
<option value="15">Обговорення категорії</option>
<option value="100">Портал</option>
<option value="101">Обговорення порталу</option>
<option value="446">Освітня програма</option>
<option value="447">Обговорення освітньої програми</option>
<option value="828">Модуль</option>
<option value="829">Обговорення модуля</option>
<option value="2300">Gadget</option>
<option value="2301">Gadget talk</option>
<option value="2302">Gadget definition</option>
<option value="2303">Gadget definition talk</option>
<option value="2600">Тема</option>

--Анатолій (обг.) 18:30, 25 вересня 2015 (UTC)

Ось так можна --ASƨɐ 19:02, 25 вересня 2015 (UTC)

Доброго дня!
Звертаю вашу увагу, що в «Вимоги до шаблонів // ВП:Патрулювання» написано: «Параметри одного шаблону мають бути уніфікованого вигляду, тобто, або всі з великої літери, або всі з малої літери; або всі мають англомовний варіант, або жоден. Винятком є такі загальні службові параметри, як state чи nocat».
--MMH (обговорення) 11:00, 26 вересня 2015 (UTC)

Доброго дня. Наскільки я зрозумів, розуміється, щоб всі параметри при використанні були однакові. Тоді треба замінити всі включення, де використані великі букви. Я не знаю, як їх шукати. --ASƨɐ 11:42, 26 вересня 2015 (UTC)
Додав на сторінку документації шаблон {{docpage}} — він має в кінці справа посилання «Використання шаблону» і «параметри», які дозволяють знайти включення параметрів. Майже ніде не використовується: [11]. --MMH (обговорення) 12:30, 26 вересня 2015 (UTC)
Ясно, дякую. Чому не зробити Шаблон:Template navigation частиною doc, поряд з "[історія] [очистити кеш]"? --ASƨɐ 15:45, 26 вересня 2015 (UTC)
Це питання не до мене. Якщо маєте бажання - можете спробувати, було б зручно. --MMH (обговорення) 15:52, 26 вересня 2015 (UTC)
Всього в одній статті були такі назви параметрів — Pinus densata. Виправив. --MMH (обговорення) 15:50, 26 вересня 2015 (UTC)

Оцінки

Вітаю :) А чому це раптом ти записався? (та й не ти один сьогодні там був) Десь буда об’ява чи якась інша згадка проекту? Бо його розробники ще місяць назад попросили перекласти, але більше на зв’язок не виходили, можливо підбивали підсумки першого етапу в енВ. --Yakiv Glück 19:43, 2 жовтня 2015 (UTC)

„Десь була об’ява чи якась інша згадка проекту?“ — тут помітив ред.№ 16836008 --ASƨɐ 20:37, 2 жовтня 2015 (UTC)

Попередження Юа Артеміса, блокування Василечка

Вітаю. Як так виходить, що користувача Миколу Василечка блокують, а інший, який дозволив собі обзивання, і не збирається перепрошувати, відбувся попередженням? неспівмірно. --Бучач-Львів (обговорення) 20:19, 2 жовтня 2015 (UTC)

Вітаю. Неспівмірно, бо з боку Миколи Василечка я побачив кількісно більше образ і відверто конфліктну позицію. --ASƨɐ 20:45, 2 жовтня 2015 (UTC)

Шаблон:Палеодіапазон

Доброго дня! Ви не будете проти, якщо я зміню кольори у вашому шаблоні Шаблон:Палеодіапазон на такі, що відповідають кольорам геохронологічної шкали (Шаблон:Палеодіапазон/пісочниця)?--Jarozwj (обговорення) 11:30, 3 жовтня 2015 (UTC)

Вітаю. Не проти. --ASƨɐ 20:13, 3 жовтня 2015 (UTC)
Дякую.--Jarozwj (обговорення) 20:16, 3 жовтня 2015 (UTC)

Лікарські рослини

Вітаю! Ви прибираєте посилання на шаблон-джерело без жодних пояснень, без жодних ідей, де його краще розмістити. Ви моніторите ботом ситуацію з шаблонами бібліографічних описів джерел у статтях і вчасно змінюєте звичайні описи на шаблони, чи ви просто противник таких шаблонів? Проясніть ситуацію.--Dim Grits 11:56, 7 жовтня 2015 (UTC)

Вітаю. Ця інформація має бути невидима звичайним читачам. Обговорення є на Вікіпедія:Кнайпа (технічні питання)#Внутрішньовікіпедійна інформація на сторінках --ASƨɐ 12:26, 7 жовтня 2015 (UTC)

Чи можна, аби дата_народження, місце_народження, дата_смерті та місце_смерті підтягувались з вікіданих? Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 09:14, 12 жовтня 2015 (UTC)

Потім гляну. --ASƨɐ 10:03, 12 жовтня 2015 (UTC)

Привіт! Чи міг би ти подивитися на цей модуль? Там помилка у функції formatDateOfDeathClaim (рядок 250), при цьому просто formatDateOfDeathClaimWithoutAge працює коректно. Можеш розібратися, в чому там проблема? А то звіритися з росіянами я не можу, бо в них якраз усе працює, а сам я в Луа не дуже сильний. Дякую! Перепрошую, якщо ти бачив мій пінг, але я вирішив для впевненості написати, оскільки ти не відповівNickK (обг.) 19:28, 12 жовтня 2015 (UTC)

Динозаври

Привіт. Це ж ред.№ 16897404 зі Станіславівського натураліста? Він же захищений авторським правом.--Brunei (обговорення) 13:50, 14 жовтня 2015 (UTC)

Для доданого тексту я вказав джерело, а звідки старий — не знаю. Бачу, що розділ „Динозаври і птахи“ взято з http://www.raptor.in.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=80:2010-02-13-17-57-05&catid=15:2009-10-23-15-22-17&Itemid=54. --ASƨɐ 14:23, 14 жовтня 2015 (UTC)
Ага, не розібрався одразу, що саме додано. Sorry.--Brunei (обговорення) 14:34, 14 жовтня 2015 (UTC)

MediaWiki:Stub-threshold

Привіт, Ви в 2007 році створювали MediaWiki:Stub-threshold. За що воно відповідає? Нам, здається, порекомендували його видалити https://phabricator.wikimedia.org/T115843 .— Green Zero обг 11:27, 19 жовтня 2015 (UTC)

Привіт. Не уявляю. Вилучив його. --ASƨɐ 11:34, 19 жовтня 2015 (UTC)

привіт. натрапила на таку підсторінку. а для чого то було/є? --アンタナナ 08:04, 7 листопада 2015 (UTC)

Привіт. Ось Користувач:AS/D: „Персоналії без ручного ключа сортування“. Не знаю, чи зараз потрібно це оновлювати. --ASƨɐ 09:58, 7 листопада 2015 (UTC)

Подяка

Доброго ранку! Ви мене дуже приємно вразили. Оце ж я випадково натрапив на статтю про самого себе. Щиро дякую за неї як факт і за те, що так душевно написана. Хочу попросити Вас, як автора, дозволу внести деякі зміни — скорочення і доповнення. Річ у тім, що інтерв'ю не цілковито й не завжди точно відображає фактаж.

Попрошу також просигналити мені на мою електронну адресу (знайдете її на моїй сторінці користувача). Олег-літредобг. 04:31, 16 листопада 2015 (UTC)

Доповнюйте. Просигналив листом. --ASƨɐ 07:49, 16 листопада 2015 (UTC)

Адміністрування AndriiDydiuk

Прошу зняти з мене персональне обмеження, адже недоліки, що були причиною до прийняття рішення про їх накладання вже не існує. Чим швидше - тим краще.--AndriiDydiuk (обговорення) 11:10, 17 листопада 2015 (UTC)

Привіт. Скрипт використовувався у Вікімандрах (тільки зараз помітив, що він не працює), не треба було вилучати --RLuts (talk) 06:59, 11 жовтня 2015 (UTC)

привіт. думаю, він на вікімандрах прямо потрібен. скопіювала із Користувач:AS/EditTools.js у свій підпростір voy:Користувач:Antanana/EditTools.js. тільки будеш переносити, то якось атрибуй автора :) --アンタナナ 08:15, 11 жовтня 2015 (UTC)
Перепрошую. Очікую, що до кінця року буде нова версія, з візуальним редагуванням символів. --ASƨɐ 13:44, 11 жовтня 2015 (UTC)
Я рідко вертаюся до цієї роботи, але поступ нормальний. Робочий прототип вже є. Але допилюватиму довго. Можливо це буде не гаджет, а додак для браузера, ще не вирішив. --ASƨɐ 19:16, 25 листопада 2015 (UTC)

Питання з ботоводства

А Вашим ботом можна замінити увесь попередній текст сторінки на новий? — Green Zero обг 16:33, 2 грудня 2015 (UTC)

І чи можна ботом перевірити наявність інтервік? — Green Zero обг 16:34, 2 грудня 2015 (UTC)
„А Вашим ботом можна замінити увесь попередній текст сторінки на новий?“ — так. „І чи можна ботом перевірити наявність інтервік?“ — тепер ні, але можна написати. --ASƨɐ 17:51, 2 грудня 2015 (UTC)

Блокування Крупського

Вітаю. Може, досить переслідувати?--Бучач-Львів (обговорення) 12:02, 4 грудня 2015 (UTC)

Вітаю. Я б із задоволенням вилучив СО користувача зі свого списку спостереження, якби користувач розумів правила вікіпедії. --ASƨɐ 12:35, 4 грудня 2015 (UTC)

привіт. на СО зараз якраз обговорюється формат подачі інформації. про саму програму, а отже й про критику програми, розробленої науковцем, тим більше, якщо ця програма (й Концепція) є серед його/її найбільших здобутків, є у статті абсолютно природною. як у статті про письменника коротко згадуються його/її основні твори. але текст має бути переписано більш нейтрально. проте обговорення тільки розпочалося, тож прохання не робити таких різких змін (або первинно їх на СО запропонувати). дякую --アンタナナ 21:21, 7 грудня 2015 (UTC)

Привіт. Я бачив обговорення. У ньому забагато тексту для такого звичайного конфлікту. Можеш відкинути. Є два важливі питання: чи має бути окрема стаття про програму; з якою детальністю описувати похвали/критики робіт у статті про самого автора. Це, можливо, все, що потрібно вирішити. --ASƨɐ 21:30, 7 грудня 2015 (UTC)
дякую, скасувала. все ж домовилися. якби ж вона була значима сама по собі. та програма/концепція. виглядає логічним таки гарно переписати й обезцитатити (може у вікіцитати перенести? ) --アンタナナ 21:48, 7 грудня 2015 (UTC)
концепція не може бути більшою, ніж інформація про саму людину. До того ж, це пряме оригінальне дослідження, якому не місце у Вікі. --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 06:12, 8 грудня 2015 (UTC)
не думаю, що тут може бути формальний підхід за розміром саме. якщо в людини було не дуже цікаве життя, то біографія буде доволі куцим розділом, а творчість — основним. але конкретно у цьому випадку все краще обговорювати на СО, щоб усі учасники мали можливість прочитать --アンタナナ 07:01, 8 грудня 2015 (UTC)
Так такий бардак, що щось зрозуміти неможливо. --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 07:12, 8 грудня 2015 (UTC)

Прохання відреагувати на запит

Прохання відреагувати на запит. Там уже кілька місяців триває суперечка щодо вибраної і доброї статей. Якудза намагався вирішити конфлікт, при цьому не придумавши нічого розумнішого, як пригрозити блокуванням і поставити {{Fact}}. Але це добра (!) стаття, у добрих і вибраних не може бути тверджень без джерел. Користувач намагається кардинально змінити добру статтю, тепер вона не відповідає відразу кільком критеріям: знаходиться у стані війни редагувань, містить твердження без джерел, не містить короткого вступу. Найцікавіше те, що користувач став додавати цю інформацію, коли має визначитися нова назва міста. Не вірю я в такі збіги. Тож прошу повернути статті до доконфліктної версії і вирішити суперечливі питання щодо змісту статті.--Анатолій (обг.) 20:22, 24 листопада 2015 (UTC)

"Найцікавіше те", що "користувач" звертався до Агонк особисто та пояснив свої мотиви про важливість редагування статей про Кіровоград перед майбутнім перейменуванням Кіровограда. Вважаю, що Вам буде цікаво, що саме зробив Агонк, щоб добра і вибрана стаття внаслідок моїх змін відповідала всім критеріям. Вперше я звернувся до Агонка наприкінці липня. Він відмовився мені допомогти. Вдруге звернувся 14 вересня - жодної реакції не послідувало. Втретє звернувся 27 вересня. Протягом згаданих двох місяців, замість того, щоб хоча б просто відповісти на мої питання, Агонк уникав спілкування. Після отриманого Агонком попередження внаслідок моєї скарги він взяв участь в діалозі (хоча зараз вже ясно, що це була імітація діалогу). Тепер стосовно "доконфліктної версії" хронологічної таблиці, яку Агонк наполегливо видаляє в статті Назви Кіровограда. Вона була змінена мною 28 жовтня. 2 листопада, коли Агонк редагував статтю, таблиця його влаштовувала. Цей погоджений "доконфліктний" варіант перевірив Якудза. 20 листопада цей же варіант перевірив Андрій Хмельков. В той же день Агонк скасував хронологічну таблиця, яка ще місяць тому його влаштовувала. "Совпадение? - Не думаю..."))))--77.120.236.177 00:15, 9 грудня 2015 (UTC)

адмінство

привіт. бу :( повертайся --アンタナナ 23:18, 9 грудня 2015 (UTC)

Привіт. Колись повернуся. --ASƨɐ 09:24, 10 грудня 2015 (UTC)