Анальний ланцюжок

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Двосторонній анальний ланцюжок
Анальний ланцюжок з кульками різного діаметра

Ана́льний ланцюжо́к, ана́льне нами́сто, та́йське намисто — сексуальна іграшка для стимуляції ануса: кілька кульок змінного або однакового діаметра, з'єднаних послідовно між собою жорсткими або гнучкими перемичками. Як правило, виготовляється з силікону або латексу.

Застосування[ред. | ред. код]

Ланцюжок вводиться в пряму кишку через анальний отвір, потім поступово витягується. Подібні дії призводять до значної стимуляції ерогенних зон, розташованих навколо сфінктера.

Анальний ланцюжок може слугувати як для збільшення сексуального збудження, так і для досягнення оргазму. Існують анальні ланцюжки з кульками різного діаметра, які можуть слугувати для розслаблення м'язів сфінктера перед анальним сексом. Деякі моделі можуть бути оснащені пристроями для вібростимуляціі.

Правила експлуатації анального ланцюжка рекомендують використовувати його з оліями. Найвідповідніша для цього олія на силіконовій основі. Ці рекомендації ґрунтуються на тому, що в прямій кишці відсутня природна змазка на кшталт вагінального секрету, а силіконові олії мають найтриваліше ковзання, і концентровані продукти не потребують великої кількості лубриканту.

Як правило, анальний ланцюжок має в конструкції упор або кільце на кінці, щоб уникнути провалення в пряму кишку. У разі відсутності таких рекомендується чітко контролювати кількість введених в анус кульок.

У зв'язку з тим що анальний ланцюжок після вживання важко очищати, виробники рекомендують використовувати його з презервативом.

Див. також[ред. | ред. код]

Література[ред. | ред. код]

  • Taormino, Tristan (1997). The Ultimate Guide to Anal Sex for Women. Cleis Press. ISBN 1-57344-028-0.

Посилання[ред. | ред. код]

Вікісховище має мультимедійні дані за темою: Анальний ланцюжок