Користувач:Andrey.klesov/Любомир Пелих

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Любомир Пелих
англ. Lyubomyr Pelykh
Фото 2008 року
Народився 17 жовтня 1983 р.
Тернопіль, Тернопільська область, Україна
Громадянство Україна
Національність українець
Діяльність Консультант топ-менеджменту
У шлюбі з Валентина Пелих
Діти Максим

Любомир Богданович Пелих (англ. Lyubomyr Pelykh; *17 жовтня 1983, Тернопіль, Тернопільська область, Україна) — консультант, випускник "Києво-Могилянської академії".

Любомир є цікавою особистістю, вірить у Бога, є великим пропагандистом української мови.

Ранні роки[ред. | ред. код]

Любомир Богданович народився в Тернополі в буремний 1973 рік у сім'ї інженера (в подальшому - бізнесмена) і вчительки математики. Будучи старшим сином, неодноразово вчив молодшу сестру на ім'я Мар'яна життю. В своєму пориві до розуміння природи речей неодноразово ламав свої та чужі іграшки, намагаючись зрозуміти: "а що ж всередині?".

Закінчивши із гріхом пополам школу в Тернополі, поступив до Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Одначе, Любомир швидко зрозумів, що його потенціал вищий і більший за Тернопіль, тож було вирішено поступати до Києва

Київ та Києво-Могилянська академія[ред. | ред. код]

Переїхавши до Києва, Любомир одразу поринув у бурхливе студентське життя студента-майбутнього економіста. Відразу продемонструвавши лідерські якості, він став старостою кімнати, потім групи, потім потоку, і, в решті решт, курсу. Мережа знайомств Любомира швидко розширювалась, доходило до того, що проходячи коридором академії з Любомиром було неможливо не зустріти когось з його знайомих.

Одначе, закінчивши бакалавратуру за спеціальністю економіка, амбіції стали ще більшими. Логічним кроком був вступ до EERC (нині Київська школа економіки). Там, продовжуючи бурхливу діяльність на позиції старости цілого EERC, мережу контактів було значно розширено на Білорусь, Молдову та Грузію.

Суспільне життя та консалтинг[ред. | ред. код]

Наступним логічним кроком нашого героя стала робота в Bain and Company та широка участь в суспільних подіях [1] і акціях [2] (іноді, слова не підкріплювались ділом, втім [3]).

Фото[ред. | ред. код]

Цікаві факти[ред. | ред. код]

  • Любомир Пелих ще зі студентських років займався плаванням, ця його пристрасть розвинулась під час роботи в Москві в басейнах готелей Хілтон та Свіссотель.
  • Любомир Пелих неодноразово їздив до Америки, де значно вдосконалив свою англійську мову.
  • Є дані, що середній робочий тиждень Любомира складає порядку 80 годин.

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]