Користувач:Ihor.design/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Кадрове агентство «Пелех»
Тип Приватне підприємство
Галузь Працевлаштування
Спеціалізація Працевлаштування за кордоном
Засновано 2002
Засновник(и) Пелех Олена Михайлівна
Штаб-квартира Ужгород Україна Україна
Територія діяльності Європа, Україна
Філії Київ, Львів, Свалява, Тячів.
Співробітники 20
www.pelekh.agency

Кадрове агентство «Пелех»[1]рекрутингова компанія, налічує 5 офісів у різних містах України, з працевлаштування за кордоном[2]. [3].

Історія[ред. | ред. код]

Засноване у 2002 році Пелех Оленою Михайлівною, яка розпочала сімейний бізнес. Першу філію компанії, яка існує понад 14 років, було відкрито в Ужгороді. Також є представництва у Києві, Львові, нещодавно почали функціонувати філії агентства «Пелех» у Сваляві й Тячеві. Триває робота над відкриттям філій у таких містах, як Дніпро та Маріуполь.

Досягнення[ред. | ред. код]

Агентство «Пелех» володіє двома безтерміновими ліцензіями Міністерства соціальної політики України [4], серії АВ № 585 090 від 11/01.2012 р. та серії АЕ №460964 від 25.12.2014 р. Досягнуто домовленостей про співпрацю з міжнародним кадровим агентством Gi Group [5]. З червня 2016 року агентство «Пелех» стало членом Торгово-Промислової Палати України. Агентство «Пелех» на сайті zarobitchany.org[6] (база даних агентств з працевлаштування за кордоном України, Росії, Польщі) займає перше місце в рейтингу її користувачів.

Діяльність[ред. | ред. код]

Основний напрям працевлаштування – Польща[7], агентство «Пелех» має ексклюзивні права на програму Workandstudy[8], яка дає можливість навчатись та працювати у цій країні. Але також за свою 14-річну діяльність агентство «Пелех» працевлаштовувало людей у такі країни, як Росія, Чехія, Словаччина, США та Великобританія. Тисячі осіб було направлено на різнопланові роботи. Агентство «Пелех» працевлаштовує людей лише в компанії, які мають відповідні ліцензії, також допомагає з оформленням віз. Співробітники агентства контролюють кожен етап працевлаштування – починаючи від подачі документів для отримання візи, завершуючи оформленням всіх паперів на підприємстві [9]. Із заробітної плати працевлаштованої людини агентство «Пелех» жодної комісії не стягує. Компанія надає клієнтам можливість безкоштовного перепрацевлаштування, що гарантує взаємовигідні умови праці. Також агентство «Пелех» розробило новий напрям діяльності – це навчання персоналу.

Примітки і джерела[ред. | ред. код]

Категорія:Підприємства України