Кравченко Павло Олександрович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Павло Олександрович Кравченко
Народився 24 жовтня 1957(1957-10-24) (66 років)
м. Дніпропетровськ
Громадянство Україна Україна
Національність українець
Діяльність політик
Alma mater Національна металургійна академія України
Партія Україна майбутнього
Нагороди
Медаль «За бойові заслуги»
Медаль «За бойові заслуги»

Павло Олександрович Кравченко (нар. 24 жовтня 1957(19571024), м. Дніпропетровськ) — голова правління АТ «Запорізький завод феросплавів».

Освіта[ред. | ред. код]

Трудова діяльність[ред. | ред. код]

У 1975 р. вступив до військового училища м. Харкова, де був секретарем комсомольської організації підрозділу. У 1979 р. закінчив училище з червоним дипломом.

Службу розпочав у Групі радянських військ у Німеччині, м. Дрезден. Потім відбув в Далекосхідний військовий округ у м. Завітінськ, де служив в лінійних частинах і в штабі танкової дивізії в оперативному відділі.

У 1986 р. був нагороджений медаллю «За бойові заслуги» (за особливі заслуги) і медалями за бездоганну службу 2 і 3 ступеня.

За час служби в армії набув кваліфікацію майстра з водіння бойових машин 1 розряду з подолання смуги перешкод і 1 розряд з бігу. Після звільнення зі Збройних Сил по скороченню, П.А.Кравченко переїхав в м. Дніпропетровськ і з 1992 р. почав свою трудову діяльність учнем на Дніпропетровському заводі «Червоний Профінтерн». У 1993 р. вступив на роботу в КБ «Приватбанк», працював начальником охорони, заступником начальника управління, начальником управління кадрів. Там же пройшов навчання у фахівців Великої Британії, Франції та Америки з питань менеджменту, управління персоналом, організації ефективних команд.

У 1996 р. звільнився з «Приватбанку», перейшовши до Орджонікідзевського гірничо-збагачувального комбінату, де займався реорганізацією ефективної роботи виробничого підприємства.

У 1998 р. очолив Марганецький гірничо-збагачувальний комбінат, з 2002 р. є головою правління ВАТ «Запорізький завод феросплавів».

Суспільно-політична діяльність[ред. | ред. код]

Хобі[ред. | ред. код]

Туризм, активний відпочинок на природі, великий теніс.

Посилання[ред. | ред. код]