Красуня і страховисько

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Красуня і страховисько
The Hottie & the Nottie
Жанр комедія
Режисер Toм Путнам
Продюсер Хаділ Реда
Сценарист Хейді Феррер
У головних
ролях
Періс Хілтон
Джоель Мур
Крістін Лейкін
Йохан Урб
Адам Кулберш
Грег Вілсон
Маріанн Мюллерлейл
Кетрін Фіоре
Скотт Прендергаст
Оператор Алекс Вендлер
Композитор Девід Руссо
Кінокомпанія Regent Releasing
Summit Entertainment
Дистриб'ютор Netflix
Тривалість 91 хвилин
Мова англійська
Країна США США
Рік 2008
Кошторис 9 000 000 $
IMDb ID 0804492
thehottieandthenottie.com

«Красуня і страховисько» (англ. The Hottie and the Nottie) — американська комедія 2008 року.

Зміст[ред. | ред. код]

Нет Купер, із юності вражений красою Крістабель Еббот, через багато років розлуки розшукує свою кохану. Крістабель усе ще незаміжня й разюче гарна собою, але нерозлучна зі своєю вельми несимпатичною компаньйонкою Джун Фіггс. Бажаючи позбутися Джун, Нет підшукує для неї бойфрендів, але наймані коханці відмовляються мати з нею справу навіть за гроші. Нет розуміє: Джун потребує крутої зміни іміджу. Модна зачіска, грамотний макіяж, оновлення гардеробу – результат перевершив усі очікування. Коли Джун вибирається зі свого кокона, Нет усвідомлює, що дівчина його мрії, Крістабель – зовсім не красуня, а просто-напросто погануля. Тепер перед ним зовсім інший геній краси.

Ролі[ред. | ред. код]

Цікаві факти[ред. | ред. код]

  • Фільм провалився в прокаті: при бюджеті в $9 млн у прокаті по всьому світу він зібрав трохи більше півтора млн доларів. У перший вікенд показу він зібрав у США $27 696 в 111 кінотеатрах, тобто менше $250 з кінотеатру. За уїкенд в одному кінотеатрі стрічку подивилися 35 глядачів, тобто на кожному сеансі було, в середньому, по п'ять чоловік.
  • Реклама фільму у Великій Британії свідчила: «Фільм номер один» (англ. The Number One Film), при цьому напис дрібним шрифтом додавала «…в рейтингу найгірших фільмів за версією IMDB» (англ. on the IMDb Bottom 100). У цій країні збори склали $ 34 231 в 28 кінотеатрах.
  • У 2008-2010 рр.. фільм номінувався на 7 різних гірших нагород і виграв 3 з них: «найгірша актриса» та «найгірший акторський дует» в 2009 року, та «найгірша жіноча роль за минуле десятиліття» в 2010 року.
  • Фільм був знятий менш ніж за 5 тижнів.

Прем'єрний показ в різних країнах[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]