Невський (телесеріал)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Невський
Невский
Тип телесеріал
Телеканал(и) НТВ
Жанр кримінальна драма,
детектив
Тривалість серії 45-47 хв.
Компанія «Тріїкс Медіа»
Керівник проєкту Andrey Tumarkind
Сценарист Андрій Тумакін
Олександр Качан
Євген Кукарін
Марія Ошмянська
Олександр Іванов
Режисер Андрій Коршунов (1 сезон)
Михайло Вассербаум
(2—4 сезони)
Дмитро Аверін (4—5 сезони)
Ігор Драка (6 сезон)
Ідея Андрій Тумакін
Оператор Юрій Литвинов
Олександр Ватальов
Станіслав Михайлов
Продюсер Інеса Юрченко (ген.)
Сергій Щеглов (ген.)
Андрій Тумакін (креат.)
Генріх Кен (креат.)
У головних ролях Антон Олександрович Васильєвd (Pavel Semyonov)[1]
Кошонін Сергій Анатолійович (Gennady Lyubimov)[1]
Aleksandr Sayutalind (Evgeniy Arsenyev)[1]
Дмитро Паламарчук (Denis Somov)[1]
Natalya Burmistrovad (Vera Lyubimova)[1]
Maksim Dakhnenkod (Sergey Kravtsov)[1]
Natalya Dvoretskayad (Olga Latysheva)[1]
Konstantin Kolemagind (Homeless Man)[1]
Alexander Savchukd (Traffic Police Officer)[1]
Композитор Віталій Муканяєв
Країна-виробник Росія Росія
Місце знімань Санкт-Петербург
Мова оригіналу російська
Перша поява з 11 квітня 2016 року
Перший показ 11 квітня 2016 — дотепер
Кількість сезонів 6 (7 — у процесі знімання)
Кількість серій 202
Посилання

«Не́вський» — російський культовий детективно-кримінальний, драматичний телевізійний серіал. Виробництво кінокомпанії «Тріікс Медіа» на замовлення НТВ.

Сюжет

[ред. | ред. код]

Невський (1-й сезон)

[ред. | ред. код]

Павло Семенов — звичайний опер: міцний, впевнений у собі хлопець. А йому і треба бути впевненим і міцним, тому що він служить в одному з найскладніших районів Санкт-Петербурга. Паші не звикати розтягувати п'яні бійки, виїжджати на «побутовуху», самому заходити в притони наркоманів. Служба у цьому районі змінила Пашу. Думатимеш і міркуватимеш — тебе просто вб'ють. Якось Паша рятує доньку великого підприємця, що потрапила в біду. І той, щоб віддячити Павлу, влаштовує його переведення до УМВС Центрального району, в центрі міста, на Невському проспекті. Це зовсім інший район — вогні реклам, дорогі тачки, круті клуби та не менш круті дівчата. І, звісно, круті бандити. І ось у цей крутий район на Невський потрапляє служити Паша. Колеги намагаються пояснити Семенову, що життя в цьому районі інше, і кримінал тут також живе за своїми правилами. І боротися з ним треба не так, як звик Паша. Але Семенову складно змінитися. Методи Паші не знаходять розуміння у колег та керівництва. Але в той же час колеги та керівництво не можуть не визнати, що методи Паші досить ефективні.

Невський. Перевірка на міцність (2-й сезон)

[ред. | ред. код]

Пройшло більше року з того часу, як майор поліції Павло Семенов зумів вирахувати і затримати легендарного кілера на прізвисько Архітектор. Однак це не принесло оперові довгоочікуваної радості. Адже Архітектором виявився його близький друг і колишній партнер по службі в карному розшуку — Кирило Назаров. Переживає Семенов й іншу особисту трагедію: на його дружину Юлю напали озброєні наркомани, а вона застосувала проти них травматичний пістолет. Один із наркоманів загинув, а другий дав свідчення проти самої Юлі. Суд прийняв бік слідства і засудив дівчину до трьох років у колонії загального режиму. Внаслідок цих подій Семенов вирішив залишити службу в правоохоронних органах. По-перше, він розчарований у поліцейській системі. По-друге, він хоче більше часу проводити зі своїм сином. Паша розуміє, що якщо з ним щось трапиться на службі — про його сина не буде кому подбати.

Невський. Чужий серед чужих (3-й сезон)

[ред. | ред. код]

Постріл, що пролунав у супермаркеті, розділив життя багатьох людей на «до» та «після». Юля Семенова після кількох років у колонії намагається адаптуватися до життя на волі, але часто стикається з упередженнями та злістю. Олексій Фомін (Фома) призначає на посаду голови своєї служби безпеки людини, особистість якої не залишає байдужими багатьох поліцейських, які сприймають цей вчинок як образу честі мундира. Тим часом конфлікт між Фоміним і полковником Арсеньєвим, який повернувся на службу до УМВС у Центральному районі Петербурга, набирає обертів. Член банди найманих убивць Сергій Семенчук утримується в СІЗО, а слідчі органи намагаються встановити, чи був він останнім «архітектором», чи на волі залишилися його спільники. А у місті з'являється холоднокровний убивця, який на місці вбивства ставить мітку «А», від рук якої першою гине Ніна Молчанова. Веня Лапшин, вийшовши із СІЗО, стає кілером, від нього гине близька Семенову людина — кримінальний авторитет Олексій Фомін на прізвисько Фома.

Невський. Тінь Архітектора (4-й сезон)

[ред. | ред. код]

Після трагічної загибелі свого близького друга Фоми Павло Семенов повертається на службу в поліцію і знову обіймає посаду начальника відділу карного розшуку УМВС у Центральному районі. Його безпосереднім начальником стає підполковник Андрій Михайлов, перед яким поставлено завдання навести лад не лише в самому управлінні, а й на вулицях району, де злочинні угруповання не можуть поділити сфери впливу. Водночас полковник поліції у відставці Євген Арсеньєв намагається скинути з посади свого давнього ворога генерала Любімова. А колишня дружина Семенова Юля несподівано стає власницею багатомільйонної спадщини, яку заповів їй Олексій Фомін. Коли в місті відбувається низка загадкових убивств, сищики висувають версію, що професійний вбивця на прізвисько Архітектор, якого всі вважали загиблим, повернувся до міста і особисто ліквідує злочинців, яким вдалося уникнути слідства та суду. На свій жах Андрій Михайлов починає підозрювати, що Семенов може мати до цих убивств безпосереднє відношення. Перед Михайловим постає складний вибір: наплювати на дружбу з Семеновим і дати колегам заарештувати його чи дозволити Павлу й надалі вершити справедливість протизаконними методами.

Невський. Полювання на Архітектора (5-й сезон)

[ред. | ред. код]

Майор Павло Семенов продовжує службу в поліції, обіймаючи посаду начальника карного розшуку УМВС у Центральному районі. Після бійки з Семеновим у барі підполковника Андрія Михайлова переводять до одного із «найскладніших» районів Санкт-Петербурга, в якому раніше служив Семенов. Михайлову доведеться не лише працювати у кримінальному районі після фешенебельного Невського. Тут живуть за законами вулиць: нікому не довіряй, хто крутіший, той і правий. Між Семеновим та Михайловим погіршуються стосунки, дружба на межі ворожнечі. Тим часом справи у ФСБ плачевні. З того часу, як було провалено операцію із захоплення Архітектора, і коли в лісі було знайдено труп Семенчука, нових результатів у чекістів не виявилося. Вони, як і раніше, підозрюють Пашу Семенова в тому, що він був Архітектором і був пов'язаний із Семенчуком. Доказів немає, за Семеновим ведеться стеження. Михайлов не розуміє, чи може він довіряти Паші і продовжує інформувати ФСБ про дії Семенова. А Семенов хоче дізнатися, хто старший над Архітекторами. Павла чекає несподіване повернення із минулого, Фома виявився живим, він раніше вижив і з підробленими документами втік. Шубін став Новим Архітектором і почав отримувати замовлення.

Невський. Розплата за справедливість (6-й сезон)

[ред. | ред. код]

Після того, як майор Павло Семенов застрелив п'яного хулігана, який погрожував людям іграшковим пістолетом, суд заарештував поліцейського і обрав йому запобіжний захід у вигляді взяття під варту. Тетяна Бєлова змушена звільнитися з поліції. Залишившись без засобів для існування, дівчина вирішує зайнятися розшуком злочинців, які переховуються від правосуддя, за впіймання яких призначено нагороду.

Підполковник Окунько очолює УМВС у Центральному районі Петербурга. Із собою він забирає Андрія Михайлова, який на невдоволення своєї майбутньої дружини Інги Крилової, вирішує продовжити службу в органах. Генерал Арсеньєв входить у затяжний конфлікт із Геннадієм Любимовим. Після загибелі депутата Держдуми Харитонова вони обидва претендують на його місце у нижній палаті Федеральних зборів.

В цей же час, слідчим СК вдається точно встановити, що ліквідований Денисом Сомовим кілер ніколи не був пов'язаний з групою «Архітекторів». Це означає, що небезпечний злочинець, як і раніше, перебуває на волі. Вийти на слід убивці може лише одна людина. Це — майор Павло Семенов, який перебуває у СІЗО. Однак, йому загрожує кілька років позбавлення волі у колонії суворого режиму.

Невський. Помста Архітектора (7-й сезон)

[ред. | ред. код]

У ролях

[ред. | ред. код]

Основні персонажі

Актор Роль
Антон Васильєв Павло Андрійович Семенов, капітан / майор поліції, опер Калінінського УМВС / опер УМВС у Центральному районі / начальник карного розшуку / начальник СБ Фоми / начальник ОУР УМВС у Центральному районі / один з архітекторів (1—7 сезони) Заарештований у 142 серii. У 6 сезонi виправданий та вiдновлений. Павло Андрійович Семенов, капітан / майор поліції, опер Калінінського УМВС / опер УМВС у Центральному районі / начальник карного розшуку / начальник СБ Фоми / начальник ОУР УМВС у Центральному районі / один з архітекторів (1—7 сезони) Заарештований у 142 серii. У 6 сезонi виправданий та вiдновлений.
Андрій Гульнєв Андрій Юрійович Михайлов, майор / підполковник поліції; старший опер / начальник ОУР / заступник начальника УМВС у Центральному районі / старший опер карного розшуку главка / заступник начальника УМВС у Центральному районі (1—7 сезони) Андрій Юрійович Михайлов, майор / підполковник поліції; старший опер / начальник ОУР / заступник начальника УМВС у Центральному районі / старший опер карного розшуку главка / заступник начальника УМВС у Центральному районі (1—7 сезони)
Дмитро Паламарчук Олексій Леонідович Фомін («Фома») (1—3, 5-6 сезони), кримінальний авторитет, спостерігач на Невському, найкращий друг Павла Семенова. Розтрiляний Лапшиним у 82 серii, але вижив. Переховувався за кордоном, потiм повернувся до Санкт- Петербурга. Пicля всiх подiй 5- го сезону поiхав за кордон. У 6 сезонi повертаЭтся до Петербурга i знову стаэ дивитъся за мiстом. ( 1- 3, 5- 7 сезони) Олексій Леонідович Фомін («Фома») (1—3, 5-6 сезони), кримінальний авторитет, спостерігач на Невському, найкращий друг Павла Семенова. Розтрiляний Лапшиним у 82 серii, але вижив. Переховувався за кордоном, потiм повернувся до Санкт- Петербурга. Пicля всiх подiй 5- го сезону поiхав за кордон. У 6 сезонi повертаЭтся до Петербурга i знову стаэ дивитъся за мiстом. ( 1- 3, 5- 7 сезони)
Сергій Кошонін Геннадій Петрович Любимов, полковник / генерал / колишній генерал поліції, начальник / колишній начальник главку (1-7 сезони) Геннадій Петрович Любимов, полковник / генерал / колишній генерал поліції, начальник / колишній начальник главку (1-7 сезони)
Олександр Саюталін (Мертвий) Євген Олександрович Арсеньєв, підполковник / полковник / генерал поліції (1-7 сезони) Євген Олександрович Арсеньєв, підполковник / полковник / генерал поліції (1-7 сезони)
Марія Капустинська Юлія Мартинівна Семенова (у дівоцтві Черніцина), дружина / колишня дружина Павла Семенова; продавчиня / директорка продуктового магазину / ув'язнена / директорка продуктового магазину / бізнес-вумен (1-5 сезони) Вбита кiлером у 132 серii Юлія Мартинівна Семенова (у дівоцтві Черніцина), дружина / колишня дружина Павла Семенова; продавчиня / директорка продуктового магазину / ув'язнена / директорка продуктового магазину / бізнес-вумен (1-5 сезони) Вбита кiлером у 132 серii
Юрій Архангельський Сергій Борисович Семенчук, полковник поліції / колишній полковник поліції, лідер гурту «Архітектори». Поранений спецназівцем і добитий на своє прохання Семеновим у 112-й серії (1—4 сезони) Сергій Борисович Семенчук, полковник поліції / колишній полковник поліції, лідер гурту «Архітектори». Поранений спецназівцем і добитий на своє прохання Семеновим у 112-й серії (1—4 сезони)
Максим Дахненко Сергій Кравцов; майор УСБ. Убитий патрульними у 29-й серії (1 сезон) Сергій Кравцов; майор УСБ. Убитий патрульними у 29-й серії (1 сезон)
Олександр Кудренко Кирило Назаров; капітан поліції / колишній капітан поліції / охоронець магазину / найманий вбивця "Архітектор". Убитий Кравцовим у 29-й серії (1 сезон) Кирило Назаров; капітан поліції / колишній капітан поліції / охоронець магазину / найманий вбивця "Архітектор". Убитий Кравцовим у 29-й серії (1 сезон)
Роман Агєєв Борис Миколайович Пастухов; майор / підполковник юстиції; Слідчий з особливо важливих справ. Убитий Захаровим у 78-й серії (1-3 сезони) Борис Миколайович Пастухов; майор / підполковник юстиції; Слідчий з особливо важливих справ. Убитий Захаровим у 78-й серії (1-3 сезони)
Наталія Бурмістрова Віра Любимова, дружина Геннадія Любимова; підприємець; власник антикварних салонів (1-5 сезони) Віра Любимова, дружина Геннадія Любимова; підприємець; власник антикварних салонів (1-5 сезони)
Андрій Кузнєцов Юрій Тарасов; полковник ФСБ. Вбитий Архітектором (2 сезон) Юрій Тарасов; полковник ФСБ. Вбитий Архітектором (2 сезон)
Сергій Іонкін Деніс Сомов; оперативник; капітан поліції (1-5 сезони). Убитий Арсенъевим у 172 серii. Деніс Сомов; оперативник; капітан поліції (1-5 сезони). Убитий Арсенъевим у 172 серii.
Валентина Лебедєва (Гульнева) Оксана Михайлова; дружина / колишня дружина Андрія (1-3 сезони) Оксана Михайлова; дружина / колишня дружина Андрія (1-3 сезони)
Анастасія Забірова Марія Зав'ялова; капітан юстиції; слідчий / адвокат (2-5 сезони) Марія Зав'ялова; капітан юстиції; слідчий / адвокат (2-5 сезони)
Олексій Білозерців Артур Ігорович Власов; кримінальний авторитет; лідер організованої злочинної групи (ОЗГ). Убитий Зав'яловим у 57-й серії (1-2 сезони) Артур Ігорович Власов; кримінальний авторитет; лідер організованої злочинної групи (ОЗГ). Убитий Зав'яловим у 57-й серії (1-2 сезони)
Олександр Большаков В'ячеслав Авер'янов; кримінальний авторитет; лідер ОЗГ. Убитий Фомою в 61-й серії (2 сезон) В'ячеслав Авер'янов; кримінальний авторитет; лідер ОЗГ. Убитий Фомою в 61-й серії (2 сезон)
Роман Притула Євген Любимов; син Геннадія та Віри (1-4 сезони) Євген Любимов; син Геннадія та Віри (1-4 сезони)
Геннадій Скоморохов Володимир М'ясницький; генерал поліції; начальник главку Володимир М'ясницький; генерал поліції; начальник главку
Ігор Михайлов Саша Семенов; син Павла та Юлії (1-5 сезони) Саша Семенов; син Павла та Юлії (1-5 сезони)
Микола Горшков Юрій Окунько; підполковник поліції; начальник УМВС по Калінінському району Юрій Окунько; підполковник поліції; начальник УМВС по Калінінському району
Деніс Старков Олександр Іванович Максимов; полковник УСБ / ФСБ (2-5 сезони) Олександр Іванович Максимов; полковник УСБ / ФСБ (2-5 сезони)
Микола Смирнов Борис Латишев; великий бізнесмен. Убитий Архітектором у 38-й серії (1-2 сезони) Борис Латишев; великий бізнесмен. Убитий Архітектором у 38-й серії (1-2 сезони)
Наталя Дворецька Ольга Латишева; дочка Бориса Латишева (1-2 сезони) Ольга Латишева; дочка Бориса Латишева (1-2 сезони)
Петро Журавльов Микола Забродін; генерал ФСБ; тесть Тарасова. Загинув під час вибуху в 65-й серії (2-3 сезони) Микола Забродін; генерал ФСБ; тесть Тарасова. Загинув під час вибуху в 65-й серії (2-3 сезони)
Олена Лопаткіна Ніна Молчанова; офіціантка; коханка / колишня коханка Семенова. Убита Захаровим у 66-й серії (2-3 сезони) Ніна Молчанова; офіціантка; коханка / колишня коханка Семенова. Убита Захаровим у 66-й серії (2-3 сезони)
Андрій Зібров Роман Романович Малишев; полковник поліції; заступника начальника Центрального УВС. Втоплений у 77-й серії (2-3 сезони) Роман Романович Малишев; полковник поліції; заступника начальника Центрального УВС. Втоплений у 77-й серії (2-3 сезони)
Михайло Карпенко Василь Тучков; охоронець Фоми під прикриттям; майор / підполковник УСБ главку (3-5 сезони) Василь Тучков; охоронець Фоми під прикриттям; майор / підполковник УСБ главку (3-5 сезони)
Антон Сичов Ігор Захаров; оперативник; капітан / колишній капітан поліції / холоднокровний вбивця. У 90-й серії вбитий Семеновим (2-4 сезони) Ігор Захаров; оперативник; капітан / колишній капітан поліції / холоднокровний вбивця. У 90-й серії вбитий Семеновим (2-4 сезони)
Руслан Бальбуцієв Веніамін Лапшин; сусід Семенова; дрібний злочинець / кілер. Убитий Семеновим у 82-й серії. (2-3 сезони) Веніамін Лапшин; сусід Семенова; дрібний злочинець / кілер. Убитий Семеновим у 82-й серії. (2-3 сезони)
Олександр Разбаш Володимир Іванович Шубін; полковник/колишній полковник поліції; начальник / колишній начальник 2-го відділу карного розшуку главка / охоронець клубу / охоронець стоянки (3-5 сезони) началник служби безпеки банку. Наймання вбвця Архiтектор. Убитий Архитектором у 172 серii. ( 3- 6 сезони). Володимир Іванович Шубін; полковник/колишній полковник поліції; начальник / колишній начальник 2-го відділу карного розшуку главка / охоронець клубу / охоронець стоянки (3-5 сезони) началник служби безпеки банку. Наймання вбвця Архiтектор. Убитий Архитектором у 172 серii. ( 3- 6 сезони).
Ігор Павлов Олег Маркін; полковник поліції; начальник СУ / начальник УМВС Центральний (3-5 сезони) Олег Маркін; полковник поліції; начальник СУ / начальник УМВС Центральний (3-5 сезони)
Сергій Мардар Шароваров («Шаровар»); господар горілчаного заводу; кримінальний авторитет (4 сезон) . Убитий кiлерами на замовлення СтрЭлчова в 142 серii. 4- 5 сезони. Шароваров («Шаровар»); господар горілчаного заводу; кримінальний авторитет (4 сезон) . Убитий кiлерами на замовлення СтрЭлчова в 142 серii. 4- 5 сезони.
Олександр Аравушкин Мельников; генерал ФСБ / колишній генерал ФСБ (2-5 сезони) Мельников; генерал ФСБ / колишній генерал ФСБ (2-5 сезони)
Дмитро Лебедєв Віктор Сирков; полковник/генерал поліції; начальник УМВС в області / заступник начальника главку. Заарештований у 111 серії (1; 4 сезони) Віктор Сирков; полковник/генерал поліції; начальник УМВС в області / заступник начальника главку. Заарештований у 111 серії (1; 4 сезони)
Дмитро Сутирін Александр Ладигін; професійний кілер; один з «архітекторів». Убитий кілером Музикантом у 109-й серії (4 сезон) Александр Ладигін; професійний кілер; один з «архітекторів». Убитий кілером Музикантом у 109-й серії (4 сезон)
Олександр Конєв Леонід Кундряков; оперативник; капітан поліції (2; 4-5 сезони) Леонід Кундряков; оперативник; капітан поліції (2; 4-5 сезони)
Костянтин Фільченков Александр Бойко; слідчий прокуратури; помічник прокурора з нагляду за поліцією (1-5 сезони) Александр Бойко; слідчий прокуратури; помічник прокурора з нагляду за поліцією (1-5 сезони)
Сергій Щербін Сергій Васильович, губернатор Санкт-Петербурга (3 сезон) Сергій Васильович, губернатор Санкт-Петербурга (3 сезон)
Анатолій Кондюбов Максим Сергійович Шахтін («Шахтар»), кримінальний авторитет. Убитий Музикантом у 101-й серії (4 сезон) Максим Сергійович Шахтін («Шахтар»), кримінальний авторитет. Убитий Музикантом у 101-й серії (4 сезон)
Поліна Ястребова Катя, психолог, капітан поліції (4 сезон) Катя, психолог, капітан поліції (4 сезон)

Список епізодів

[ред. | ред. код]
Сезон Серії Назва Прем'єрний показ Глядачі
1 (1-30) 30 серій «Невський» 11-29 квітня 2016 5,5 млн
2 (31-62) 32 серії «Невський. Перевірка на міцність» 19 жовтня 2017 — 23 лютого 2018 5,6 млн
3 (63-82) 20 серій «Невський. Чужий серед чужих» 11-22 лютого 2019 5,8 млн
4 (83-112) 30 серій «Невський. Тінь Архітектора» 25 лютого — 17 березня 2020 5,2 млн
5 (113—142) 30 серій «Невський. Полювання на Архітектора» 31 січня — 11 лютого 2022 -
6 (143—172) 30 серій «Невський. Розплата за справедливість» 10- 28 квітня 2023

Сезон 1

[ред. | ред. код]

Сезон 2

[ред. | ред. код]

Сезон 3

[ред. | ред. код]

Сезон 4

[ред. | ред. код]

Сезон 5

[ред. | ред. код]

Нагороди

[ред. | ред. код]

5 жовтня 2018 року у Санкт-Петербурзі голова Слідчого комітету Російської Федерації Олександр Бастрикін у Санкт-Петербурзькій академії Слідчого комітету Російської Федерації провів зустріч із творчим колективом серіалу «Невський», нагородивши творців проекту медалями «За сприяння»[2][3][4].

Рейтинг

[ред. | ред. код]

Серіал отримав переважно позитивні відгуки як від російських кінокритиків, так і від глядачів[5].

Станом на 2020 рік рейтинг серіалу «Невський» (2016) на сайті «КиноПоиск» склав 7,580 балів із 10, серіалу «Невський. Перевірка на міцність» (2017) — 7,548 балів з 10, серіалу «Невський. Чужий серед чужих» (2019) — 7.842 балів із 10, серіалу «Невський. Тінь архітектора» (2020) — 7.476 балів з 10.

аПерший сезон детективу вийшов в ефір НТВ навесні 2016 року та продемонстрував відмінні показники. Так, середня частка показу в аудиторії «всі 18+» становила 13,8 % (рейтинг 5,0 %), а максимальна частка досягла показника 17,0 %. У 2017 році середня частка проекту в аудиторії «всі 18+» склала 15,5 %, завершальну серію якого переглянув кожен четвертий глядач у Росії (частка 25,9 %). Третій сезон «Невський. Чужий серед чужих» пройшов в ефірі в лютому 2019 року із середньою часткою 14,6 % (рейтинг 4,9 %), а максимальна частка склала 18,6 % в аудиторії віком від 18 років. Весною 2020 року НТВ показав четвертий сезон «Невський. Тінь Архітектора». Середня частка показу в аудиторії «всі 18+» становила 12,5 % (рейтинг 4,0 %), а максимальна частка досягла показника 15,4 % (Росія, 100+).

На сайті MyShows.me серіал отримав оцінку 4,21 балів з 5.[6]

На сайті «IMDb» серіал отримав оцінку 7,2 балів із 10.[7]



Критика

Деякi критики бояться, що серiал може спричинити ненависть до правоохоронних органiв. У вiсiм серiй ( Сезон полювання) Полювання на Архiтектора ( 5 сезон) росiйсъкий прапор на дверi полiцейсъкоi машини був червоно- синъо- бiлий, а не бiло- синъо- червоний. Цю помилку можна було побачити на Даiлiмотiон каналi, але цей канал був вилучений через те, що вiдбуваЭтъся в Украiнi зараз.

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. а б в г д е ж и к Person Profile // Internet Movie Database — 1990.
  2. Александр Бастрыкин наградил медалями творческий коллектив сериала «Невский». // 3XMedia. Архів оригіналу за 5 лютого 2022. Процитовано 20 лютого 2019.
  3. Александр Бастрыкин провёл встречу с творческим коллективом сериала «Невский». // Plainnews.ru. Архів оригіналу за 24 травня 2019. Процитовано 24 травня 2019.
  4. Создатели сериала «Невский» награждены медалями Следственного комитета РФ. // Rusproducers.com. Архів оригіналу за 5 лютого 2022. Процитовано 24 травня 2019.
  5. «Невский» — смотрите онлайн бесплатно. Архів оригіналу за 5 лютого 2022. Процитовано 12 червня 2019.
  6. Невский (2016): рейтинг и даты выхода серий. myshows.me (рос.). Архів оригіналу за 5 лютого 2022. Процитовано 19 січня 2022.
  7. Продолжение какого сериала вы хотите увидеть?. // TipsTops.ru. Архів оригіналу за 5 лютого 2022. Процитовано 1 серпня 2019.

Посилання

[ред. | ред. код]