Обговорення:Гендерна нерівність

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Поліпшення[ред. код]

Шаблон поліпшити до статті додали у жовтні 2016 року, але у Вікіпедія:Статті, що необхідно поліпшити його запису немає. Оскільки не описано причини, я знімаю поки шаблон. @Shroud~ukwiki: ви можете вказати що конкретно не так, що ви вважали що стаття потребує цей шаблон? Дякую. --Helixitta (t.) 15:54, 20 листопада 2019 (UTC)[відповісти]

@Helixitta:
Стаття про явище в соціумі, а написано переважно про жінок. Це такий собі мейнстрім від фемінізму - всюди тикати недоговорену "напівправду" про жінок без повноцінного розгляду проблем. Певно, що це вже неважливо в цей період, тому що коли фемінізм вліз в інформаційний соціум - він не піднімає тему нейтральності, а подає виключно свої стереотипи та перекоси в соціологічних поглядах. І це калічить академку - всюди тільки пропаганда фемінізму і на цій темі вже багато людей "збочилися" від теми нейтральності, навіть доходить до семантичної агресії, яка прикривається (наприклад, тут в цьому проекті) правилами (цієї ж Вікіпедії), але за собою не хочуть признавати перекосу в правилах.
Академічна соціологія мала б подавати розширену тему з усіх сторін, а в нас виходить виключно новітній стереотипний підхід виключно від жіночої теми. Тому тему перекосів та нейтральності я для себе закрив - хай укрвікі буде такою ж кривою на цю тему, як і весь соціумі і майбутні читачі сповідують цю халепу. Але, то проблема соціуму - сповідувати якісь погляди без поваги до інших поглядів, це історія людства. Дякую за увагу. )

P.S. Мої вибачення, якщо зараз комусь захочеться подискутувати про "фемінізм" та їх "ворогів" - проходьте мимо цієї теми, мене це не цікавить. В мене немає часу, щоб спілкуватися про те, що люди для себе не розширяють, а обумовлюють обмеженнями.
--Shroud~ukwiki (обговорення) 03:23, 23 листопада 2019 (UTC)[відповісти]